dimanche Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:28 Ale komu mam gratulować, są jacyś Włosi na salonie? Odpowiedz Link
frida2 Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:28 Ty to zawsze masz problem. Ja się cieszę po prostu Odpowiedz Link
sloggi Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:31 frida2 napisała: > Ty to zawsze masz problem. > Ja się cieszę po prostu Ty się ciesz, że nie było pytania - dlaczego im gratulujesz Odpowiedz Link
frida2 Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:32 sloggi napisał: > Ty się ciesz, że nie było pytania - dlaczego im gratulujesz Fakt Odpowiedz Link
sloggi Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:37 frida2 napisała: > sloggi napisał: > > > Ty się ciesz, że nie było pytania - dlaczego im gratulujesz > > Fakt I czy faktycznie gratulujesz, czy tylko tak napisałaś. Odpowiedz Link
frida2 Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:40 sloggi napisał: > I czy faktycznie gratulujesz, czy tylko tak napisałaś. Już się człowiek zwyczjnie ucieszyć nie może ;D Odpowiedz Link
sloggi Re: Włosi mistrzami świata! 09.07.06, 23:28 dimanche napisała: > Ale komu mam gratulować, są jacyś Włosi na salonie? Skąd ja wiedziałem, że coś w tym stylu napiszesz? Odpowiedz Link
zo_h Re: Włosi mistrzami świata! 10.07.06, 07:53 Oj nie zasłużyli na to zwycięstwo ... za to na pewno na czerwoną kartkę zasłużył Zidane. Bardzo głupie i chamskie zachowanie, niezależnie od tego co Włoch szeptał mu do ucha. (chociaż te objęcia sugerują że mogło to być coś miłego Odpowiedz Link
zo_h Aaaaa i jeszcze fajne zdjęcie Zidane ... 10.07.06, 07:58 ... bi.gazeta.pl/im/8/3473/z3473488X.jpg Odpowiedz Link
towita Re: Aaaaa i jeszcze fajne zdjęcie Zidane ... 10.07.06, 08:33 Dla mnie Zidane i tak jest mistrzem. A temu Włochowi za styl gry sama bym przywaliła. Generalnie finał rozegrany został bez moich faworytów - Brazylii, Portugalii i oczywiście Argentyny. Cóż... Odpowiedz Link
very_famous Re: Włosi mistrzami świata! 10.07.06, 10:09 Przecież nie wiesz co mu powiedział... A Zidane dał się sprowokować. I pewnie na to liczył włoch. Odpowiedz Link
kriss67 A mnie smutno:(... 10.07.06, 11:53 Serce mi krwawi, bo kibicowałm Trójkolorowym. A ten byk Zizou przedniej marki. Materazzi, padł jak długi, choć to nomen omen kawał byka. Ciekawe co mu ten Włoch powiedział, że tak wkurzył wielkiego Zidana? Odpowiedz Link
pszeszczep666 Re: A mnie smutno:(... 10.07.06, 12:16 na pewno coś rasistowskiego, cwaniaczek. mi też serce krwawi, kiepscy byli ci włosi, cały czas obrone częstochowy uskuteczniali. Odpowiedz Link
kriss67 Re: A mnie smutno:(... 10.07.06, 12:35 Włosi przygnietli Francje w pierwszej połowie, ale w drugiej Zidan i spółka docisneli Makaroni. Już włoska pizza była na talerzu, ale czegoś zabrakło. No i ten incydent.... Odchodzi wielka generacja piłki francuskiej. Od 1998 roku do Korei czarowali piłkarski świat. W Niemczech wrócili w wielki stylu, odsyłając do domu Brazylie. Ciekawe czy Zidan pogra jeszcze rok w Realu Madryt? Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: A mnie smutno:(... 10.07.06, 20:26 Smutno mi bo jednak Francuzi pokazali lepszą piłkę.A incydent Zidana..to jest człowiek poważny i wiedział co robi.Musiał usłyszeć naprawdę bardzo prowokujące słowa,które wywołały taką a nie inną reakcję. Odpowiedz Link
zo_h Bez przesady. 10.07.06, 20:57 Eeee ... sorry ale bez przesady, cokolwiek Włoch powiedziałby do niego to nie uprawniało to Zidane do takiego nieodpowiedzialnego zachowania. Jeśli jest taki bardzo poważny to dlaczego dał się tak łatwo ponieść emocjom. Po drugie kawałek czasu grał we włoskiej lidze więc chyba wiedział że słowne zaczepki (łącznie z rasistowskimi tekstami) nie są tam jakimiś ewenementami. Zachował się jak głupek ... a miał być bohaterem Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Bez przesady. 10.07.06, 21:06 Dalej nie wiemy co usłyszał.Nawet będąc poważnym można zostać wytrąconym z równowagi.Zidane wiedział czym to grozi,więc nie mógł być to jakiś głupi tekst. Odpowiedz Link
zo_h Re: Bez przesady. 10.07.06, 22:17 Mimo wszystko uważam że zachował się źle ... co nie zmienia faktu że jest mi go szkoda a Włosi nie zasłużyli na tytuł, który "wywalczyli", tym bardziej jeśli była to tak nie czysta gra. Niestety takie dramaty wpisane są w piłkę nożną która nie zawsze jest sprawiedliwa i nie zawsze wygrywa ten kto jest lepszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
katy.8 Właściwy powód zachowania Zidana 10.07.06, 22:40 Marco Materazzi dwukrotnie nazwał siostrę "Zizou" prostytutką i śmiał się z algierskiego pochodzenia Zidane'a, nazywając go "brudnym terrorystą" - donosi brazylijska telewizja "O'Globo", która dokonała szczegółowej analizy zapisu video wydarzeń ze 110. minuty finałowego meczu mundialu. To właśnie wtedy Zinedine Zidane, rozgrywający ostatni mecz w swojej zawodowej karierze, uderzył mocno głową w klatkę piersiową włoskiego obrońcy, za co Horacio Elizondo pokazał pomocnikowi reprezentacji Francji czerwoną kartkę. Odpowiedz Link
katy.8 Opinia Reutersa 10.07.06, 22:43 "Najbardziej schizofreniczne mistrzostwa świata w historii zakończyły się włoskim zwycięstwem po rzutach karnych nad Francją. Triumfujący okazali swoją cyniczną twarz. Ten turniej będzie pamiętany z powodu drugiego najgorszego finału w historii, fałszywych grymasów bólu piłkarzy udających kontuzje i udręki na twarzach zawodników, którzy "nurkowali", aby uzyskać rzut karny lub wolny. Radośni, roześmiani fani przez atmosferę zabawy zmienili na miesiąc całe Niemcy. Oni zasłużyli na coś lepszego niż rywalizacja w rzutach karnych po finale, w którym tylko jeden zespół - Francja - próbował grać przyzwoity futbol. Zinedine Zidane, grający ostatni mecz w karierze, został usunięty na 9 minut przed końcem dogrywki. Francuz został w ekstremalny sposób sprowokowany przez włoskiego obrońcę Marco Materazziego. Ten fakt uwydatnia włoskie podejście do futbolu. Włosi już w pierwszej minucie zasygnalizowali, jakie sa ich intencje. Thierry Henry padł na murawę powalony przez Fabio Cannavaro. Francuz potrzebował okładu z lodu i soli trzeźwiących zanim mógł wrócić do gry. Włosi turlali się po boisku, udawali kontuzje, podawali na 60 metrów do tyłu do bramkarza i zachowali swoje siły, aby dać jak najlepszy pokaz, gdy po końcu spotkania przyjdzie czas na taniec wokół boiska z trofeum w rękach." Odpowiedz Link
katy.8 Wygrana.. 10.07.06, 22:49 Ja jestem niepocieszona Zaluje,że nie wygrała Francja,naprawdę grali super przez cały mecz. Najbardziej mnie złości,że Italii jakoś udało się przemknąć tak wysoko. Nie lubię ich, tej ich pyszności,pewności,że są panami świata.. Włosi jednak wygrali,wprawdzie dopiero w rzutach karnych-czyli zwycięstwem nieciekawym-ale jednak wygrali.Dostali swoją czwartą gwiazdkę,jest więc powód do festy.Niech świętują ..mój niesmak nie ma najmniejszego znaczenia,choć czuję go od wczoraj.. Odpowiedz Link