frida2 19.07.06, 12:33 "Nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne!" Rzekł nowy premier w swym expose. Buahahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenta1 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 13:08 Jarek jest dobrym mówcą. lecz nie tym razem. Wydaje mi się, że trochę "pogubił się". Czy powinno to dziwić, zważywszy na prawie półtoragodzinne przemówienie ? Odpowiedz Link
wadera3 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 13:27 zenta1 napisał: > Jarek jest dobrym mówcą. lecz nie tym razem. Wydaje mi się, że trochę "pogubił > się". Czy powinno to dziwić, zważywszy na prawie półtoragodzinne przemówienie ? rozumię, rze to taki rzart sytułacyjny...? Odpowiedz Link
zenta1 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 13:50 ...dowcipna jesteś Nie odnosiłem się do zaprezentowanych treści, bo ktoś kto interesuje się polityką nie ma prawa czuc się zaskoczony. Jestem tylko nieco rozczarowany jakością tego przemówienia, brakiem oratorskiej fantazji, zauważalną niespójnością. Razi mnie ( i wielu z nas)tępy konserwatyzm. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 13:54 przepraszam, czy do tej pory nie zauwazyłeś rażącej niespójności w każdej wypowiedzi, któregokolwiek bądź "sławnego" bliźniaka? Odpowiedz Link
frida2 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 14:16 Się biedactwo przejęzyczyło. bi.gazeta.pl/im/3/3494/m3494023.mp3 Odpowiedz Link
rene8 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 14:39 Frida nie płacz! Niedługo immunitet dostaniesz Odpowiedz Link
skiela1 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 14:32 dzis biale nich bedzie fioletowe a jutro...zobaczymy... taka gra w kolory.. jak w piosence)) Odpowiedz Link
frida2 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 15:34 Przemawia 'piękny roman'. jeszcze raz powie o patriotyzmie i puszcze pawia. Ile razy mozna to wałkować? Pożyczcie wiadro. Odpowiedz Link
muka77 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 16:23 zapewnie dostanie za to "zlote usta" bede glosowac na niego - hehe znaczy tylko w tej kategorii Odpowiedz Link
frida2 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 16:31 "Kobieta rodzi jedno koma trzy dziesiąte dziecka" Tylko kto autorem tych słów jest to nie wiem. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Białe jest białe! 19.07.06, 17:35 ...autorem tych słów jest prominent z LPR - Dobrosz. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Białe jest białe! 19.07.06, 22:45 niech policzą ile z tych koma wypada przez okna wrrrr... Odpowiedz Link
sajgonetka Re: Białe jest białe! 20.07.06, 08:49 ciekawe, jak długo się tego uczył..na pamięć ? Odpowiedz Link
very_famous Re: Białe jest białe! 20.07.06, 11:23 Na expose nie było drugiego kaczora, ponieważ: "Tak zostało ustalone między prezydentem a premierem. Głównie z tego powodu, że zapewne media skoncentrowałyby się nie na treściach przekazanych przez premiera w expose, tylko na fizycznym podobieństwie obu braci. Obaj panowie uznali, że to nie jest taka okazja, żeby to ich braterstwo bliźniacze eksponować" Jak dla mnie to wyjaśnienie to bzdura tygodnia. Odpowiedz Link
rene8 Re: Białe jest białe! 20.07.06, 11:36 Dokładnie! Może powinni może mieć plakietki kto jest kim. Żenada. A wystąpienie Romka spowodowało u mnie atak dzikiego śmiechu. Odpowiedz Link
frida2 Re: Białe jest białe! 20.07.06, 12:05 rene8 napisała: > A wystąpienie Romka spowodowało u mnie atak dzikiego śmiechu. Mnie po wczorajszym wsłuchiwaniu się w te 'rewelacje' boli brzuch. Aż sama się sobie dziwię, że wytrzymałam i nie wyłączyłam radia. Odpowiedz Link
rene8 Re: Białe jest białe! 20.07.06, 12:23 Wiesz Frida... Białe jest białe...ups Jak ich wczoraj słuchałam (a dzis daja dalej!) to mnie krew zalewa! Więc słucham sobie Roxy radio (polecam!) Najlepsze jest to co usłyszałam: i poprzedni maturzyści maja amnestię! Ratunku! Odpowiedz Link
frida2 Re: Białe jest białe! 20.07.06, 12:30 Nie nie, słuchania idiotów wystarczy mi już na jakiś czas, dzisiaj spokojna muzyczka p.s. roxy lubię słuchać. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Białe jest białe! 20.07.06, 15:45 Hejka niewiasty Uważajcie, bo niedługo cały Salon pan Kamiński wespół z Dornem do pudła wsadzą Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
dobrotka06 Re: Białe jest białe! 21.07.06, 12:15 No, niech wszystkich "innowierców" wsadzą do więzienia to może chociaż tam zrobi się normalnie ) A kto się zdziwił, że Kaczorki nie dadzą sobie wmówić, że białe jest białe a czarne czarne? Przecież tak jest odkąd na swiat przyszli - oni mają swoją barw paletę i swoją rzeczywistość. W normalnym świecie takich ludzi się izoluje i leczy... Są takie miejsca gdzie pełno jest Napoleonów, tymi co ukradli księżyc pewnie też by się nie zdziwili.... Odpowiedz Link