sloggi Re: Reklama po północy 27.08.06, 00:16 Reklama "Speak up" jest załozona w chamski sposób, uniemożliwia normalne korzystanie z forum. Czy nie macie wrażenia, że reklamy na naszym portalu są co raz bardziej agresywne? Odpowiedz Link
f_emmefatale Re: Reklama o północy 27.08.06, 00:32 Jak na każdym Przed chwilą młodsza siostra molestowała mnie bym jeszcze przed północą-kiedy wyzerują jej konto-pomogła jej znależć jakiś popowy utwór monofoniczny na komórkę... 3 razy musiałam resetować komputer,bo reklam było tyle,że automatycznie się zawieszał. Odpowiedz Link
sloggi Re: Reklama o północy 27.08.06, 00:37 Kombinuję jak założyć blokadę na reklamy - Verka, pomocy. Odpowiedz Link
very_famous Re: Reklama o północy 29.08.06, 13:22 Osobiście testowałam dwa sposoby blokowania reklam netowych: 1. Pakiet Norton Internet Security ma opcje blokowania reklam. 2. Druga opcja to zmiana przeglądarki na Firefoxa i ściągnięcie dodatku Adblock. Cały problem w tym drugim sposobie polega na ręcznym dodawaniu reklam do blokady. Ewentualnie jest jeszcze Adblock+ ktory posiada gotowe filtry (ale blokuje on totalnie wszystko). Pzdr Odpowiedz Link
sloggi Re: Reklama po północy 27.08.06, 00:56 frida2 napisała: > Korzystasz z opery? Z Mozilli. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Reklama po północy 27.08.06, 02:36 W Mozilli nie znalazłam. MA Firefox. (ja mam już sea Monkey ale i tak nie znalazłam wyłącznika skryptów Javy). Może na forum Komputer? Ale tam od razu proponują zainstalowanie różnych dodatkowych programów... Odpowiedz Link
simpson.50 Re: Reklama po północy 29.08.06, 12:01 pobierzcie adblock mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne/adblock_plus i flashblock mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/wyswietlanie_stron/flashblock dzialaja i dla modzilli i dla firefoxa 1.nie pojawiaja sie rysunki z reklamami 1a.mozna je wlaczyc prawym przyciskiem myszy 1b.mozna je calkiem wylaczyc 2.zamiast filmikow i animacji pojawia sie puste okno ze strzalka na srodku 2a.mozna wlaczyc reklamy na danej stronie prawym przyciskiem myszy 2b.mozna je tez na wieki wylaczyc 3.wylaczanie jawy nic nie da, bo to flashe odpowiedzialne sa za reklamy 3a.bez jawy nie beda dzialac niektore strony od miesiaca mam spokoj dzieki tym wlasnie wtyczkom trzeba wybrac odpowienia wtyczke ze strony instalacyjnej, a potem wylaczyc przegladarke i wlaczyc ja ponownie ten temat juz kiedys byl zreszta Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Reklama po północy 27.08.06, 19:05 Wiele osób się na tą reklamę uskarża.Podobno wyskakuje własnie po północy ale tylko na chwilę.Ja nie wiem,dawno do nocy na forum nie siedziałam,no może nie tak dawno ale nic mi nie wyskakiwało Odpowiedz Link
magdajeden Re: Reklama po północy 27.08.06, 19:24 tej nie zauważyłam, ale najgorsza była "pij mleko będziesz wielki". można od niej było dostać ataku padaczki (jak na japonskich kreskówkach) albo w najlepszym razie wyhaftowac szlaczek na monitorze. mam nadzieję, ze juz nie wróci. Odpowiedz Link
danl16 Re: Reklama po północy 29.08.06, 11:11 dokładnie pij mleko bedziesz wielki jest wnerwiające Odpowiedz Link