avionetka82 14.09.06, 13:03 To niesamowite uczucie, tyle stresu, tyle nieprzespanych nocy... a tu... 3 pytania i... dziękujęmy BDB na dyplomie! musiałam się tym z Wami podzielić... Jakże cudownie mieć nareszcie to upragnione wyższe wykształcenie Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: właśnie się obroniłam.... :) 14.09.06, 13:09 gratulacje... od dzisiaj sypiasz spokojniej? Odpowiedz Link
kriss67 Re: właśnie się obroniłam.... :) 14.09.06, 13:26 Avionetka To dziś Twój dzien jest Uczucie jest niesamowite, to prawda... Widzisz, tak to jest - jak przepracujesz studia solidnie, to potem egazin mgr to piekne uwienczenie końca nauki. Stres masz juz za sobą, teraz ruszaj w swiat z tytułem naukowym Pozdro serdeczne Krzysztof Odpowiedz Link
avionetka82 Re: właśnie się obroniłam.... :) 14.09.06, 17:18 Dziękuję! f.l.y. masz rację - od dziś sypiam zdecydowanie spokojniej, aż... do następnego razu! kriss67 - ufff uczucie boskie! zwłaszcza gdy opuszcza Cię juz cały stres... Ale co tam.. to był dopiero licencjat, przede mną magisterka i nie tylko... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: właśnie się obroniłam.... :) 14.09.06, 19:41 gratuluje!)) ps. też pamietam co to był za koszmar Odpowiedz Link