rene8 29.09.06, 13:55 Podczytane na innym forum. W niedzielę, o 18.25 na TV4. Już sie nie moge doczekac! Gdybym miała taki pieścień...ech... Będe nagrywać Seniorzy forum! Pamietacie? był gdzieś wątek o Arabelli! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 13:56 rene8 napisała: > Gdybym miała taki pieścień...ech... To co wtedy? Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 13:58 To dobrze...niech sobie wraca...ja ostatnio nic i tak nie oglądam... Odpowiedz Link
kriss67 Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 14:06 Najlepszy był Rumburak A film legenda Wszystkie małolaty znikały z podwórka jak Arabela leciała Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
c.kapturek Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 18:41 fact, blekota, mlekota i ten trzeci jakos tak się zwali hehehe pamietam i ja fajny film))) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 18:43 a Arabella taka ładna była, typowa Czeszka super serial. A jak się nazywał ten czarny kruk? Odpowiedz Link
mk968 Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 18:45 szkoda nie filmu bo ten był ok szkoda że nie mamy lat 80 poraz pierwszy TYP emitowała serial Roburak Odpowiedz Link
kriss67 Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:47 Ten trzeci to chyba Plekota sie nazywał Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 19:09 kriss67 napisał: > Najlepszy był Rumburak Miał charyzmę, ja ciągle miałam nadzieję, że on zgwałci Arabellę... Odpowiedz Link
kriss67 Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:47 Dimka, nieeeeeee Jak to tak, Arabelle? W zyciu. Rumburak to czarny charakter, ale nie takie rzeczy.....O to go nie posądzam. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:48 kriss67 napisał: > Dimka, nieeeeeee > Jak to tak, Arabelle? > W zyciu. Rumburak to czarny charakter, ale nie takie rzeczy.....O to go nie > posądzam. > I tego mi tam brakowało - czystej perwersji... Odpowiedz Link
kriss67 Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:58 W kolejnych odcinkach okaże sie, że Rumburak: 1.Ma teczke w IPN 2.Jest z ókładu i nie jada obiatu. 3.Głosował na PO 4.Podpuścił Mate Hari, Panią Beger 5.Nie lubi knedliczków, bo to szpieg KGB i Rusek, nie Czech Tak będzie Dimka, zobaczysz....Straszne, z kim musi sie zadawać Arabella Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:59 kriss67 napisał: > W kolejnych odcinkach okaże sie, że Rumburak: > 1.Ma teczke w IPN > 2.Jest z ókładu i nie jada obiatu. > 3.Głosował na PO > 4.Podpuścił Mate Hari, Panią Beger > 5.Nie lubi knedliczków, bo to szpieg KGB i Rusek, nie Czech > > Tak będzie Dimka, zobaczysz....Straszne, z kim musi sie zadawać Arabella No, a Lepper uwiedzie mu Arabellę sprzed nosa, ale wtedy pojawi się piekny Roman... Odpowiedz Link
adhamah Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:50 a druga seria Arabelli... była taka nowoczena Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 29.09.06, 23:53 adhamah napisał: > a druga seria Arabelli... > była taka nowoczena > Nowoczesna czyli musiał ją zgwałcić... Odpowiedz Link
kriss67 Re: "Arabella" wraca !!!!! 30.09.06, 00:15 Co Ty Dimka o tym gwłaceniu w kółko...... Rumburak nie jest zdolny do takich rzeczy. Donosić, zakładać fikcyjne teczki to tak. Ale nie gwałty. Powinnismy na Salonie powołać Komisje do zbadania złozonych relacji pomiędzy Arabellą i Rumburakiem. Dimka, nie możesz byc przewodniczącą, bo jestes tendencyjnie nastawiona do jednej ze stron. Ty już bez komisji posłała byś Rumburaka do mamra. A tak nie wolno. Uwikłał sie Ókład,to prawda. Ja w nim jednak widze bardziej postać cierpiącą, niż zbuja.... Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 30.09.06, 00:17 Ale ja uważam, że gdyby doszłó do gwałtu, to zwalilibyśmy na Arabelle, że go sprowokowała... Odpowiedz Link
kriss67 Re: "Arabella" wraca !!!!! 30.09.06, 00:26 No Ty Dimka znowu to samo Nie może być żadnego gwałcenia, bo to film dla dzieci. Al;e skoro taka uparta jesteś, niech Ci będzie. Do listy zarzutów dorzucimy jeszcze jakieś czyny lubieżne. Przewodniczą Komisji proponuje wybrać Rene. To powazna kandydatura, oceni działanie Rumburaka i Arabelli bezstronnie. Pikatne wątki z relacji Arabella - Rumburak zamieszczane będą tylko na forach zamkniętych. Wnioski Komisji przegłosuje cała Salonowa społeczność. Odpowiedz Link
dimanche Re: "Arabella" wraca !!!!! 30.09.06, 00:27 kriss67 napisał: > > Przewodniczą Komisji proponuje wybrać Rene. To powazna kandydatura, oceni > działanie Rumburaka i Arabelli bezstronnie. Pikatne wątki z relacji Arabella - > > Rumburak zamieszczane będą tylko na forach zamkniętych. Wnioski Komisji > przegłosuje cała Salonowa społeczność. Reńk ma już jedną funkcję, i to w kancelarii...to niesprawiedliwe... Odpowiedz Link
sloggi Re: "Arabella" wraca !!!!! 30.09.06, 00:21 mk968 napisał: > a pan Mejer Ten co był jamnikiem? Odpowiedz Link
sloggi Re: "Arabella" wraca !!!!! 30.09.06, 00:28 kriss67 napisał: > Yes, ten sam Stella Zazvorkova grała jego żonę. Odpowiedz Link