Dodaj do ulubionych

Świat Kiepskich

04.10.06, 20:32
Właśnie leci w tv czy lubicie Ferdka i innych?
Obserwuj wątek
    • dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:33
      Lubie babkę Kiepską, ma celne teksty...
      • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:37
        dla mnie Ferdek jest super ma fajną filozofię .Teraz jest o grzałce
        • dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:39
          Babka mu coś podgrzewa? chyba atmosferkę...
          • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:42
            dimanche napisała:

> Babka mu coś podgrzewa? chyba atmosferkę...
            pażdzioch go oskarża że mu ją zabrał
            • dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:43
              Babkę? No to chyba się cieszy...
              • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:45
                dimanche napisała:

> Babkę? No to chyba się cieszy...
                grzałkę...ha ha ha ha
                • grazia.eni Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:50
                  A mi przykro, bo w programie miała być "Gorączka sobotniej nocy" Z Bee Geesami a
                  jest jakaś chała.
                  • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:54
                    a kryśka feldman odchodzi z kiepskich, bo już nie chce tej roli graćsad
                    ale Boczek to miodzio facet, ten to jest jak bruce lee karate mistrzbig_grin
                    • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:56
                      c.kapturek napisała:

> a kryśka feldman odchodzi z kiepskich, bo już nie chce tej roli graćsad
                      > ale Boczek to miodzio facet, ten to jest jak bruce lee karate mistrzbig_grin
                      Cześć kapturek wreszcie cię przywiało
                      • dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:58
                        Boczek? Rubaszny jest, a Paździoch ma seksowny głos...
                        • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:01
                          ale zawsze ma w zanadrzu jakąś kiełbase, a Paździoch nieźle ostatnio kręcił
                          klub disco i wpuszczal w bereciebig_grin
                      • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:00
                        Cześć Grzewi, nom a dziś "pi*ździ" u nasbig_grin
                        • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:11
                          'u nos cipło"smile))))))
                          • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:19
                            goracy południowcy, fajnie matawink)))) liczę, że jutro się wiatr rozproszy i
                            bedzie ciepłosmile))))
                            • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:22
                              c.kapturek napisała:

> goracy południowcy, fajnie matawink)))) liczę, że jutro się wiatr rozproszy i
                              > bedzie ciepłosmilebędzie będzie zapowiadali w mediach "morskie foczki"
                              • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:26
                                o dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedź, jutro się przyjrzę tym foczkom morskim
                                co prawda jak z lekka wieje są bardziej wypasione w kształty falującebig_grin
                                • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:29
                                  c.kapturek napisała:

> o dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedź, jutro się przyjrzę tym foczkom morskim
                                  > co prawda jak z lekka wieje są bardziej wypasione w kształty falującebig_grin
                                  fiu fiu fiu
                                  szczęściarze z nad Bałtyku
                                  • dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:29
                                    A co z tymi Kiepskimi?
                                    • grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:33
                                      dimanche napisała:

> A co z tymi Kiepskimi?
                                      spoko,lubię ich wszystkich ,szkoda że nie ma Waldusia
                                      • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:47
                                        fact, Walduś te spoko gość byłbig_grin
                                        • kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 22:53
                                          Podobnych Kiepskich mam obok siebie na pietrze:drzwi w drzwi.Rządzi babka,zięć
                                          natomiast na podwórku po wypiciu eksluzywnego wina marki wino za darmo pozwala
                                          przysłuchiwac sie swym filozoficznym wykładom.Taaaaaaaak:nawet fizjologom sie
                                          to nie sniło.smile
                                          • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 22:58
                                            rotfl
                                            • kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:10
                                              Jeden z ostatnich wykładówtongue_outo co mi żona?.Nie pierze,nie gotuje ,seksu
                                              0.Zakończył się prawdziwie filozoficzna refleksją.Cyt. skoro kobieta to puch
                                              marny,to czemu nie moge jej dmuchnąć?.
                                              • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:23
                                                normalnie śmiech przez łzy mam hie hie hie
                                                niezły hiciorbig_grin
                                                • kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:26
                                                  Służe następnymi wykładami jesli tylko usłyszę.smile
                                                  • c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:29
                                                    o super, bedę pilnie notować co by sobie
                                                    brzuszek rozkołysać ze śmiechubig_grin
                                                    dzięki za rozbawienie hehehehehe
                                                  • kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:46
                                                    Przypomniało mi się,cyt.
                                                    Mąż do zony-szanuj męża swego boś kością jeno!
                                                    Zona-pijaczyno zamiast widzieć białe myszki to wymyslasz głupoty
                                                    Mąż-czytałem Biblię,napisane że ozeniłem sie z żebrem
                                                    Teściowa krzyczy przez okno:daj spokój Danka,dzis na obiad dostał kości do
                                                    obgryzania.
                                                    Refleksja Kiepskiego bis:porządny mężczyzna nie może nie pić,w domu straszy
                                                    kosciotrup/teściowa/,zona jeszcze obleczona skórą ale już sie rozsypuje,a mi w
                                                    oczy dzien w dzień swieca swinskim kosciami.
                                                  • antidotumm Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 00:42
                                                    Ja jestem zakochana w Waldusiu.
                                                  • dimanche Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 00:45
                                                    jest taki prostolinijny i swojski, a jaki ma zabójczy śmiechwink
                                                  • antidotumm Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 00:47
                                                    I to cudowne zdanie "tata, mam pomysła'.
                                                  • kriss67 Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 08:37
                                                    Uwielbiam Kiepulismile
                                                    Cycu to jest model nie z tej ziemi. Paździoch też.
                                                    Ulubione powiedzonko Ferdka: kasiore to każdy by chciał, tylko robic ni ma
                                                    komusmile
                                                    Kiedyś byłem w kinie na filmie "Wiedzmin". I akcja następująca: scena z jakąś
                                                    bramą wjazdową. Wiedzmin myka sobie na koniku, a tu do niego podchodzi okuty w
                                                    zbroje i z wielką halabardą jakis człowiek. Grał go Ryszard Kotys, czyli
                                                    Paździoch w cywilu. I jaka reakcja sali - gromki śmiechsmile A scena była jakaś
                                                    poważna, nie do rechotu....

Pozdro
                                                    Krzysztof
    • magdajeden Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:37
      a ja sie zastanawiałam kto ten chłam oglada...
      • dimanche Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:41
        magdajeden napisała:

> a ja sie zastanawiałam kto ten chłam oglada...

No, wszyscy chyba, którzy się tu wpisali...
        • magdajeden Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:56
          i to mnie dziwi.
          a moze nie dziwi własnie.
          • dimanche Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:57
            Czasem trzeba obejrzec cos lekkiego, ale trafnego...bo to trafne odbiie
            rzeczywistości w krzywym zwierciadle...
            • grzewi Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 19:41
              dimanche napisała:

> Czasem trzeba obejrzec cos lekkiego, ale trafnego...bo to trafne odbiie
              > rzeczywistości w krzywym zwierciadle...
              i to jest trafna uwaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka