grzewi 04.10.06, 20:32 Właśnie leci w tv czy lubicie Ferdka i innych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:37 dla mnie Ferdek jest super ma fajną filozofię .Teraz jest o grzałce Odpowiedz Link
dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:39 Babka mu coś podgrzewa? chyba atmosferkę... Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:42 dimanche napisała: > Babka mu coś podgrzewa? chyba atmosferkę... pażdzioch go oskarża że mu ją zabrał Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:45 dimanche napisała: > Babkę? No to chyba się cieszy... grzałkę...ha ha ha ha Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:50 A mi przykro, bo w programie miała być "Gorączka sobotniej nocy" Z Bee Geesami a jest jakaś chała. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:54 a kryśka feldman odchodzi z kiepskich, bo już nie chce tej roli grać ale Boczek to miodzio facet, ten to jest jak bruce lee karate mistrz Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:56 c.kapturek napisała: > a kryśka feldman odchodzi z kiepskich, bo już nie chce tej roli grać > ale Boczek to miodzio facet, ten to jest jak bruce lee karate mistrz Cześć kapturek wreszcie cię przywiało Odpowiedz Link
dimanche Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 20:58 Boczek? Rubaszny jest, a Paździoch ma seksowny głos... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:01 ale zawsze ma w zanadrzu jakąś kiełbase, a Paździoch nieźle ostatnio kręcił klub disco i wpuszczal w berecie Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:00 Cześć Grzewi, nom a dziś "pi*ździ" u nas Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:19 goracy południowcy, fajnie mata)))) liczę, że jutro się wiatr rozproszy i bedzie ciepło)))) Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:22 c.kapturek napisała: > goracy południowcy, fajnie mata)))) liczę, że jutro się wiatr rozproszy i > bedzie ciepłobędzie będzie zapowiadali w mediach "morskie foczki" Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:26 o dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedź, jutro się przyjrzę tym foczkom morskim co prawda jak z lekka wieje są bardziej wypasione w kształty falujące Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:29 c.kapturek napisała: > o dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedź, jutro się przyjrzę tym foczkom morskim > co prawda jak z lekka wieje są bardziej wypasione w kształty falujące fiu fiu fiu szczęściarze z nad Bałtyku Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 21:33 dimanche napisała: > A co z tymi Kiepskimi? spoko,lubię ich wszystkich ,szkoda że nie ma Waldusia Odpowiedz Link
kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 22:53 Podobnych Kiepskich mam obok siebie na pietrze:drzwi w drzwi.Rządzi babka,zięć natomiast na podwórku po wypiciu eksluzywnego wina marki wino za darmo pozwala przysłuchiwac sie swym filozoficznym wykładom.Taaaaaaaak:nawet fizjologom sie to nie sniło. Odpowiedz Link
kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:10 Jeden z ostatnich wykładówo co mi żona?.Nie pierze,nie gotuje ,seksu 0.Zakończył się prawdziwie filozoficzna refleksją.Cyt. skoro kobieta to puch marny,to czemu nie moge jej dmuchnąć?. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:23 normalnie śmiech przez łzy mam hie hie hie niezły hicior Odpowiedz Link
kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:26 Służe następnymi wykładami jesli tylko usłyszę. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:29 o super, bedę pilnie notować co by sobie brzuszek rozkołysać ze śmiechu dzięki za rozbawienie hehehehehe Odpowiedz Link
kleksa Re: Świat Kiepskich 04.10.06, 23:46 Przypomniało mi się,cyt. Mąż do zony-szanuj męża swego boś kością jeno! Zona-pijaczyno zamiast widzieć białe myszki to wymyslasz głupoty Mąż-czytałem Biblię,napisane że ozeniłem sie z żebrem Teściowa krzyczy przez okno:daj spokój Danka,dzis na obiad dostał kości do obgryzania. Refleksja Kiepskiego bis:porządny mężczyzna nie może nie pić,w domu straszy kosciotrup/teściowa/,zona jeszcze obleczona skórą ale już sie rozsypuje,a mi w oczy dzien w dzień swieca swinskim kosciami. Odpowiedz Link
dimanche Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 00:45 jest taki prostolinijny i swojski, a jaki ma zabójczy śmiech Odpowiedz Link
antidotumm Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 00:47 I to cudowne zdanie "tata, mam pomysła'. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 08:37 Uwielbiam Kiepuli Cycu to jest model nie z tej ziemi. Paździoch też. Ulubione powiedzonko Ferdka: kasiore to każdy by chciał, tylko robic ni ma komu Kiedyś byłem w kinie na filmie "Wiedzmin". I akcja następująca: scena z jakąś bramą wjazdową. Wiedzmin myka sobie na koniku, a tu do niego podchodzi okuty w zbroje i z wielką halabardą jakis człowiek. Grał go Ryszard Kotys, czyli Paździoch w cywilu. I jaka reakcja sali - gromki śmiech A scena była jakaś poważna, nie do rechotu.... Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
magdajeden Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:37 a ja sie zastanawiałam kto ten chłam oglada... Odpowiedz Link
dimanche Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:41 magdajeden napisała: > a ja sie zastanawiałam kto ten chłam oglada... No, wszyscy chyba, którzy się tu wpisali... Odpowiedz Link
magdajeden Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:56 i to mnie dziwi. a moze nie dziwi własnie. Odpowiedz Link
dimanche Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 11:57 Czasem trzeba obejrzec cos lekkiego, ale trafnego...bo to trafne odbiie rzeczywistości w krzywym zwierciadle... Odpowiedz Link
grzewi Re: Świat Kiepskich 05.10.06, 19:41 dimanche napisała: > Czasem trzeba obejrzec cos lekkiego, ale trafnego...bo to trafne odbiie > rzeczywistości w krzywym zwierciadle... i to jest trafna uwaga Odpowiedz Link