sibeliuss 09.01.07, 21:34 Uwielbiam kuraczka, ale nie zjem z niego skóry. Ponoć to absurd, bo to skórę się smaruje ziołami przyprawami. Jak pomyślę o insektach żyjących na kuraku, to mi gorzej. A Wy zjadacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 21:38 Kiedy gotuje rosół zkury to ową kure odzieram ze skóry bo dla mnie to za dużo tłuszczyku a ja nie lubię, jak jest go bez liku... Czasami psu łapki gotuję kurze i tutaj równiez przeciw naturze nóż w rękę chwytam, by obciąć pazurki i takie dania gotuję z kurki... Odpowiedz Link
dimanche Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 21:54 Insekty na kuraku buszują I kiedy tylko skórke poczują miejscowią sie pod jej kuperkiem i idą w tango szalonym oberkiem... Odpowiedz Link
dimanche Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 21:57 Bo kiedy fantazja się w nas wyzwala, to wtedy nas wizja insektów powala I jak tu skonsumować kuraka sympatycznego jednakże ptaka, skoro wszędzie się czają insekty i inne niezidentyfikowane obiekty... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 22:07 dimanche napisała: > A nie mogę wierszykiem? Lubię jak jesteś konkretna i rzeczowa, czyli zwięzła i szybka Odpowiedz Link
dimanche Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 22:28 No dobrze, ale ja nic nie poradze, to się bierze samo z siebie, jutro może machne odę do drobiu Odpowiedz Link
skiela1 Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 23:13 Ja skory nie zjem Ale nie z powodu insektow)) Odpowiedz Link
dimanche Re: Skóra z drobiu 09.01.07, 23:38 Jakie mogą być przyczyny powiedzcie chłopaki, dziewczyny, gdy nie o insekty chodzi dalej będę się rozwodzić czemu skóra z kuraka jest taka byle jaka, że się nie da jej skosztować może warto choć spróbować... Odpowiedz Link