sibeliuss 11.01.07, 00:50 No po domu to chyba w pełnym rynsztunku mało kto z nas chodzi. U mnie najczęściej to koszula z długim rękawem i krótkie gatki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parachute Re: Strój domowy... 11.01.07, 00:52 the same...znaczy sie spodenki, bo juz sam nie wiem... i lulu...hej Odpowiedz Link
lekia Re: Strój domowy... 11.01.07, 01:04 często w pełnym opakowaniu, czasami urządzam spacery z kołdrą Odpowiedz Link
europa63 Re: Strój domowy... 11.01.07, 08:34 prawie zawsze ten sam zestaw: spódniczka miniówka czarna (od lat ta sama, ukochana, baaardzo rozciągliwa - mąż uwielbia i zamiennie jakieś bluzeczki... i kapciuszki Odpowiedz Link
azyata Jestem zmarźluchem 11.01.07, 12:24 Więc długie spodnie bawełniane (dżinsy albo coś podobnego) tiszert i sweter. Zawsze skarpetki i kapcie. Obowiązkowo zdejmuje wierzchnie ciuchy z pracy i zakładam domowe, mimo że to są często bardzo podobne rzeczy. pzdr Odpowiedz Link
salgiria Re: Jestem zmarźluchem 11.01.07, 12:31 Dżinsy, koszule męskie, bluzeczki jak cieplo Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Jestem zmarźluchem 11.01.07, 12:41 Wygodne bawełniane ciuchy.Spodnie lub spódniczka i jakaś bluzka oraz wygodne kapciuszki. Odpowiedz Link
azyata W piżamie 12.01.07, 11:04 Najlepsze są flanelowe. Z ubrań nocnych "super sexy" preferuję wojskowe kalesony z płótna bawełnianego (4 guziki: 2 z przodu i 2 z tyłu). Ale praktycznie nie stosuję, bo narzeczona i tak je wiele razy widziała. pzdr Odpowiedz Link
adhamah Re: Strój domowy... 11.01.07, 23:13 na dole dres lub krotkie spodenki na gorze t-shirt (niezaleznie od pory roku) nigdy nie chodze w bluzie lub swetrze Odpowiedz Link
basia9981 Re: Strój domowy... 12.01.07, 09:25 na dole spódnica za kolanka, od góry bluzeczki - różne- na zmianę, skarpetki i klapeczki od górala. I jeszcze skromny makijaż. Odpowiedz Link
dimanche Re: Strój domowy... 12.01.07, 11:16 W spodniach typu dresowe lub rozwleczonych sztruksach i w polarze lub bluzie sportowej. W lato luxny podkoszulek. Byle byłó miękko i swobodnie. Odpowiedz Link
impostor Re: Strój domowy... 12.01.07, 22:49 mam takie swoje ukochane spodnie moro, wytarte i polatane bezlitosnie, z ktorymi sie nie rozstaje od lat. i nie zwazam na to, ze od dluuugiego juz czasu nie moze ich zapiac na brzuchu )) Odpowiedz Link
aankaa Re: Strój domowy... 12.01.07, 23:00 portki sztruksowe, podkoszulka (jak zimno dochodzi kubraczek), na stopach (w zależności od temperatury) japonki lub kapciochy z polaru Odpowiedz Link