sibeliuss 25.04.07, 21:05 Nieźle musiała być umoczona, skoro strzeliła sobie prosto w pierś. A wydawała się taka niezłomna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Blida 25.04.07, 21:07 sibeliuss napisał: > Nieźle musiała być umoczona, No chyba bardzo nieźle, że podobno aż dwa razy Odpowiedz Link
adhamah Re: Blida 25.04.07, 23:03 sibeliuss napisał: > Nieźle musiała być umoczona, skoro strzeliła sobie prosto w pierś. > A wydawała się taka niezłomna. może była umoczona, a może nie chciała być ofiarą Odpowiedz Link
impostor Re: Blida 25.04.07, 23:04 nie wydaje mi sie zeby ktos sobie robil kuku tylko z powodu utraty dobrego imienia... tam musialo byc gruuuubo i pewnie dopiero teraz zacznie to wylazic na swiatlo dzienne Odpowiedz Link
adhamah Re: Blida 25.04.07, 23:13 impostor napisał: > nie wydaje mi sie zeby ktos sobie robil kuku tylko z powodu utraty dobrego > imienia... tam musialo byc gruuuubo i pewnie dopiero teraz zacznie to wylazic n > a > swiatlo dzienne także bardziej prawdopodobne wydaje mi się to że z wielu spraw musiałaby się tłumaczyć i wolała tego uniknąć, ale innych opcji póki co nie wykluczam Odpowiedz Link