Dodaj do ulubionych

Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia JP2

28.04.07, 14:17
Czy to nie jest wspaniały temat na pracę naukową?
Promotorem byłby Imp.
Obserwuj wątek
    • mk968 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 14:26
      no tu to jestem z niesmaczony tym tematem DEZAPROBATA
      • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 14:36
        mk968 napisał:

> no tu to jestem z niesmaczony tym tematem DEZAPROBATA

Uważasz, że pokolenie JP2 nie pija piwa?
        • frida2 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 14:38
          sibeliuss napisał:

> Uważasz, że pokolenie JP2 nie pija piwa?

Myślę, że zbulwersowało go to JPII

Wczoraj byłam na piwie. Pogoda sprzyja spożywaniu ;p
          • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 14:40
            Po rowerowaniu obaliłem dwie lampki wina i zasnąłem o 21-ej smile
            • frida2 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 14:52
              Zuch ;p
              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 15:02
                Raczej skaut tongue_out
                • frida2 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 15:03
                  No niech Ci będzie smile
                  • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 15:05
                    czyli ja jestem pokolenie jp2?
                    • mk968 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 15:20
                      mnie sam byłem z kuplem na browcu w Stokrotce wczoraj i nie uważam tego za
                      porownanie godne z JP2 (Stokrotka najstarsza knajpa na Bródnie )
                      • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 15:33
                        (Stokrotka najstarsza knajpa na Bródnie)
                        Chyba nie znasz do konca knajpianej historii swojej dzielnicy.
                        • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 15:39
                          Zatem która (z obecnie czynnych knajp) jest starsza?
                          • mk968 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 16:45
                            na Bródnie Stokrotka i u Polaka ostatnio po remoncie zmieniona szata lokalu i
                            nazwa Club Sport
                            • kriss67 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 13:25
                              Hi, hi - wpływ browca na pokolenie JP II jest - łapa w gipsie jednego
                              pokoleniowiczasmile
                              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 13:34
                                kriss67 napisał:

> Hi, hi - wpływ browca na pokolenie JP II jest - łapa w gipsie jednego
                                > pokoleniowiczasmile

Może to było mszalne wino?
    • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 18:00
      > Promotorem byłby Imp.

co chcesz przez to wapcian powiedziec? smile
      • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 18:54
        Napisałeś, że masz ochotę na piwo.
        • nikita1001 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 23:20
          Piłam sobie piwko przy grilku na swojej posesji i smakowało...smile
          • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 23:44
            nikita1001 napisała:

> Piłam sobie piwko przy grilku na swojej posesji i smakowało...smile

Z braku posesji nie piłem dziś piwa smile
            • nikita1001 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 23:47
              Zapraszam atmosfera jest przyjazna dla przybyszy, nawet z tak odległej Pragi..wink
              I piwko smakuje inaczej gdy pod nosem Browar ..smile
              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 23:48
                Uzbieramy na hotel i dotrzemy.
                • nikita1001 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 23:55
                  Nocleg też się znajdzie hoteli tu co niemiara...a jakie powietrze...przejrzyste
                  prawie górskie, zapewne i piwo ma inny smak.
                  • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 28.04.07, 23:58
                    Nie ma hoteli za darmo smile
                • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:00
                  sibeliuss 28.04.07, 15:39 + odpowiedz

Zatem która (z obecnie czynnych knajp) jest starsza

Aaa z OBECNIE czynnych to fakt. Uklony dla Emki.
                  • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:03
                    Kiedyś był Semafor, Walerek, a od strony Targówka była Krańcowa (zwana pod
                    trupkiem).
                    • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:22
                      sibeliuss napisał:

> Kiedyś był Semafor, Walerek, a od strony Targówka była Krańcowa (zwana pod
                      > trupkiem).
                      Pilem we wszystkich wink
                      • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:24
                        Mam Ci mówić tato?
                        • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:28
                          wszystko mi jedno tylko nie mow do mnie TyWujuChuju.
                          A co Tatus tak rzadzil?
                          • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:30
                            Szanowny Tatuś jest rodowicie z Nowego Bródna.
                            • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:32
                              Szacunek dla jareckiego choc czuje ze Ty masz niemile wspomnienia?
                              Mam nadzieje ze sie myle.
                              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:34
                                Kim jest Jarecki?
                                • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:38
                                  Jarecki w slangu Brodna,Pragi znaczy sie - Tatus,Ojczulek,Tata itp.
                                  • mabiwy sąsiadom.. 29.04.07, 00:40
                                    dobranoc wink
                                    • sibeliuss Re: sąsiadom.. 29.04.07, 00:44
                                      Szybko coś dziś.
                                    • tjbazuka Re: sąsiadom.. 29.04.07, 00:52
                                      mabiwy napisał:

> dobranoc wink
                                      Spij dobrze,dobranoc
                                  • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:43
                                    Pierwsze słyszę.
                                    • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:51
                                      No jak to, na Julinowskiej tez tak mowili.
                                      • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 00:55
                                        Nie słyszałem takiego określenia.
                                        • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:00
                                          no dobra wybaczam Ci wink
                                          To co walimy do Brzeska na ten browar?.Nikita zaprasza przecie.
                                          • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:02
                                            tjbazuka napisał:

> no dobra wybaczam Ci wink
                                            > To co walimy do Brzeska na ten browar?.Nikita zaprasza przecie.

Jak w dym.
                                            Tymczasem obsączam Velkopopovicky Kozel.
                                            • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:06
                                              Koziol?. he,he znam. Jak bylem w Szczawnicy to z kumplem robilismy sobie wypady
                                              na Slowacje napic sie koziolka. Wyborne piffkosmile)
                                              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:08
                                                Smaczne jest, ale lejus.
                                            • nikita1001 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 12:17
                                              Ja się dziwię co Wy tam jeszcze robicie, ja już piwko studzę od wczoraj w
                                              głębokich piwnicach...wink
                                              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 12:23
                                                Moje leży w płytkiej lodówce.
                                                • nikita1001 Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 12:28
                                                  Piwnice mają swój urok...tajemniczości i stałej temperatury, co nie można
                                                  powiedzieć o lodówce gdy wyłączą prąd..smile
                                                  • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 13:37
                                                    Z braku piwnicy dobra i lodówka.
    • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:09
      pana promotora wypelnia specjal, w zwiazku z czym rozwazane jest spac pojscie. a
      panowie jeszcze pija?smile
      • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:10
        Znaczy się wymiękasz?
        • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:18
          misiu, ja kulturalnie w poludnie zaczalem, bo na pusty zoladek to mi powerpoint
          nie dzialalsmile
          • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:25
            impostor napisał:

> misiu, ja kulturalnie w poludnie zaczalem, bo na pusty zoladek to mi powerpoint
            > nie dzialalsmile

To pod co zacząłeś?
            • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:31
              pod wesola sobote z powerpointem
              • sibeliuss Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:36
                A czym zakąsiłeś?
      • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:16
        > panowie jeszcze pija?smile

Ja tak.
        Mam 5 litrowa beczulke Heinekena. I tak co chwila sobie polewam.
        • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:17
          za drogie. 44,50 w realu, czyli 4,5 za browar. na flaszki chodzi taniej.
          • tjbazuka Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:22
            impostor napisał:

> za drogie. 44,50 w realu, czyli 4,5 za browar. na flaszki chodzi taniej.

Wiem, ale to prezento od znajomka.
            Szlachetny toc czlowiek. Jego zdrowie smile)
            • impostor Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 29.04.07, 01:27
              no ba, darowanemu heinekenowi...
    • dimanche Re: Znaczenie piwa w rozwoju duchowym pokolenia J 30.04.07, 00:14
      Nie pijam ostatnio piwa, ale bardzo lubie z lodówki z taką pianką...A jakie ma
      dla mnie znaczenie? czasem towarzyskie, czasem mentalne...
    • azyata Merytorycznie 30.04.07, 09:08
      Coś musi być na rzeczy, skoro zawsze papieskie wizyty połączone były z urzedowo
      wprowadzoną prohibicją.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka