d.z 06.06.03, 09:41 06.06.03 [piątek] Burza spóźniła się. Cóż jak kobieta. Miała być w nocy przyszła nad ranem. Z dużej chmury mały deszcz - sucho będzie nadal. Pijąc kawę życzę Wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Poranny Blues. 06.06.03, 09:45 Była straszna kraksa na Wisłostradzie pod Cytadelą - jechałem do pracy godzinę. Szkoda, że tak mało popadało. Na jutro zamawiam pogodę w środkowej części kraju! Odpowiedz Link
geograf Re: Poranny Blues. 06.06.03, 13:01 Ta burza przywędrowała do Was od strony Łodzi Wczoraj wieczorem, a właściwie na samym początku nocy przeszła takowa nad mym miastem. Rysopis zdaje się potwierdzać zbieżność chumry rodzącej zjawisko, gdyż też zapowiadało się dużo, a z tych chmur trochę pogrzmiło i jedynie pokropiło. No cóż, trzeba czekać na kolejne wyładowania i ulewy. Byle nie jutro. Odpowiedz Link
pacio Re: Poranny Blues. 06.06.03, 13:15 Błyskawica oślepiła mnie w kuchni i miałem krakse z otwartą kuchenną szafką. Witam o poranku Odpowiedz Link
sloggi Re: Poranny Blues. 26.09.03, 10:27 Dziś rano w TV pojawił się Irek Dudek reklamując Rawa Blues. Tym razem i Sloggi miał poranną dawkę bluesa. Odpowiedz Link
altu Re: Poranny Blues. 26.09.03, 10:34 to w takim razie lecimy hurtem na festiwal, wspomóc wspomnianego I.Dudka? Odpowiedz Link
d.z Re: Poranny Blues. 26.09.03, 10:35 26.09.03/piątek/. Zimnica poranna powoduje, iż na bluesa to raczej ochoty się nie ma. Jest jednak pozytyw. Zimno jest i pticom nie chce się "ptać" na mój samochód Odpowiedz Link
altu Re: Poranny Blues. 26.09.03, 10:43 no bo ptice o wczesnych godzinach porannych wygrzewają sie we własnych łóżeczkach, a nie myślą, żeby d.z samochód upiększac... pewnie d.z przestawił samochód w inne miejsce, i pticom w ten sposób odebrał wszelkie szanse ... Odpowiedz Link
d.z Re: Poranny Blues. 26.09.03, 10:50 samochodzik stoi zawsze w tym samym miejscu na parkingu. Drzew nad nim nie ma ale zwsze jakaś ptica przylecieć na poranną toaletę musiała akurat na dezetowy samochód (choć innych dookoła pełno). Korek jej w... Odpowiedz Link
altu Re: Poranny Blues. 26.09.03, 10:55 no to d.z musi miec niezly samochodzik, skoro ptice sobie go tak upatrzyly... ale sprobuj jakims smierdzacym (dla owych ptic) preparacikiem smarowac po umyciu, albo dodawaj nieco octu do spryskiwacza do szyb... odczepia sie elegancko... Odpowiedz Link