Dodaj do ulubionych

Sandałowi skarpeciarze

08.06.07, 17:12
W czym ci kolesie chodzą w zimie?? zakładają RELAXy ale bron boże skarpet nie
zakładają?? czy może coś zupełnie innego.
Skąd się oni biorą??

Paradują w tych granatowych skarpetach w brązowych skórzanych sandałach po
swoich krosnach arach czy nowych solach.

Sandałowym skarpeciarzom mówimy stanowcze NIE wink
Obserwuj wątek
    • agulaszek Re: Sandałowi skarpeciarze 08.06.07, 17:21
      Zdecydowanie i stanowczo podpisuje się pod tą petycją.
      Trochę gustu panowie wink
      • buka007 Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:39
        to mi sie przypomina jak pan Wolfowitz pojechal do Turcji i tam wizytował
        meczet. Zdjął buciki, jak przykazano, i oto oczom gawiedzi oraz całego swiata
        ukazały się dwie dziurawe skarpety, jednakowoż czarne. Ubaw po pachy.., a
        gdyby chłopina w sandałach chodził to by mu od razu w oko się skarpetka
        dziurawa rzuciła i zapobiegłby nieszczczęsciu w porę, a tak...
        • debest3 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:40
          chciałem zauwazyc taki mali szczególik,że nie dotyczy to tylko panów.....
          • buka007 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:42
            ale, ze co ?? ze skarpety, czy ze dziurawe??
          • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:44
            Masz rację, nylonowe podkolanówki, lub jaszcze gorzej ciemne skarpetki i
            sandały lub klapki i do tego spódnica, Błeee...
            • buka007 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:47
              skarpera i szpilka to ostatni ryk mody smile
              • debest3 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:50
                nienawidze skarpet w sandałach,ale skarpeta i szpilka to jeszcze gorszy koszmar
                • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:55
                  Mam bujną wyobrażnię, ale ten widok mnie przerasta wink
                  • sibeliuss Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 17:59
                    I do tego dawno nie golone nózie smile
                    • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:02
                      Ło Jeeezuuu. A na dokładkę busz pod pachami (teraz pora na topy) !!!!
                      • sibeliuss Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:04
                        Mopy pod pachami i do tego zroszone smile
                        • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:08
                          Mój ślubny mówi: Plus dla Sibeliussa za to sformuławanie, oboje mało z foteli
                          nie pospadaliśmy smile))
                          • debest3 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:13
                            jezuuuuu !bawicie sie w makabrę,no to ja może też coś dorzucę,gołe stopy w
                            sandałach co prawda ale panznokcie zagięte na kształt krogulczych pazurów gotowe
                            w każdej chwili do rozszarpania sarny..
                            • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:15
                              Nie przy jedzeniu...
                              • sibeliuss Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:16
                                I takie czarne obwódki jak żałoba po muchach.
                                • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:18
                                  sibeliuss napisał:

> I takie czarne obwódki jak żałoba po muchach.
                                  Będę czytała ten wąte zawsze kiedy zgłodnieję wink
                              • debest3 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:16
                                no przeciez juz zjadłaś,czekałem
                                • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:19
                                  debest3 napisał:

> no przeciez juz zjadłaś,czekałem
                                  Ale może inni jedzą
                                  • skiela1 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:33
                                    a Wy na prawde o jedzeniu piszecietongue_out
                                    dopiero tu zajrzalamsmile))
                      • skiela1 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:18
                        tak to czytam smile)))
                        i sobie mysle,ze i Wam ciepelko na glowe sie rzucilotongue_out

takie obrzydlistwa wypisujecie,ze juz lunch'u mi sie odechcialowink
                        • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:20
                          skiela1 napisała:

> tak to czytam smile)))
                          > i sobie mysle,ze i Wam ciepelko na glowe sie rzucilotongue_out
                          >
                          > takie obrzydlistwa wypisujecie,ze juz lunch'u mi sie odechcialowink
                          O mówiłam, że ktoś tu je wink
                          • skiela1 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:22
                            agulaszek napisała:

> > takie obrzydlistwa wypisujecie,ze juz lunch'u mi sie odechcialowink
                            > O mówiłam, że ktoś tu je wink
                            >

Noosmile))
                            wlasnie wrocilam do domu z pracusi na lunch,a tu takie rzeczytongue_out
                            • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:26
                              Kajam się w imieniu swoim i szanownych kolegów smile))
                              • skiela1 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:30
                                smile))
                                'poperfiumilam' kompatongue_out
                                juz mi lepiejtongue_out
                                • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:34
                                  Uff, kamień z serca smile
                                  • skiela1 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:41
                                    tak specjalnie to 'obrzydliwa'nie jestemsmile)
                                    ale przy tak pieknej pogodzie, dobraliscie sobie temat wyborowybig_grinbig_grin
                                    • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 18:46
                                      Fakt, temat "fajny". Jakiś czas temu byli u nas znajomi i panowie tak
                                      pokierowali rozmową, że przez jakiś czas dominowały tego typu tematy smile))
                                      Ja już prawie wymiękałam. Błe...
                                      • debest3 Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 19:26
                                        ale nie gadaj ,zroszone mopy były fajne
                                        • agulaszek Re: Dziurawe skarpety Wolfowitza 08.06.07, 19:29
                                          zroszone mopy mnie rozwaliły smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka