Dodaj do ulubionych

Minister dostal fiola!!!!!!!!!!!

10.06.03, 17:01
jest w Super Expressie artykul pod tym tytulem.Poczytajcie sobie:naprawde
dostalsmile)))))Takich trzeba zamykac w domu wariatow!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • pacio Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:07
      To trzeba wszystkie elyty polityczne RP internować na obserwacji i sprawdzić
      jak się wychylają. Nie widze w tym kraju polityka na miare choćby w połowie
      Wojciecha Jaruzelskiego. Szkoda że podjęta decyzja o stanie wojennym wypadła za
      jego kadencji. I tak wolałem własne czołgi od sowieckich, i żądnych zemsty
      Czechosłowaków.
    • draconessa Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:25
      Czy to znaczy, ze musze zarejestrowac moja papugesmile)) idiotycznesmile)) AAle jak
      nei wiadomo , o co chodzi, tzn ze chodzi o kase - rejestracja wszak bedzie
      kosztowac. coraz glupiej robi sie w Polsce!!!
      • pacio Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:33
        Qrde, a Hong KONGU PODATEK WYNOSI 3% I żadnych cholernych ulg.
        Klarownie i czysto !
      • vika411 Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:34
        draconessa napisała:

> Czy to znaczy, ze musze zarejestrowac moja papugesmile)) idiotycznesmile)) AAle jak
        > nei wiadomo , o co chodzi, tzn ze chodzi o kase - rejestracja wszak bedzie
        > kosztowac. coraz glupiej robi sie w Polsce!!!
        A ja jak przyjade do Polski to bede musiala zarejestrowac moje filodendrony i
        Bazyla.Ten ostatni to juz jest czysty Austriak w typie nordyckim RUDY JEST)ale
        nie rozumie ami slowa po niemiecku...sad...nieuk jeden...To niech sie sam
        rejestruje!jak im tam powie swoje egzotyczne "mial" to pomysla,ze sie podszywa
        i bedzie spoloj!
        • vika411 Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:45
          hehehe!!!!!!A co bedzie jesli teraz rolnicy beda musieli zarejestrowac w
          urzedzie kazdy kartofel,fasolke,i inne marchewkismile))))))) o nie mniej
          egzotycznym inwentarzu zywym nie wspominajac?!smile)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka