Dodaj do ulubionych

Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą?

24.07.07, 00:12
Rod Steward uszanował żałobę narodową i jego koncert odbędzie się dwa dni
później. Pomarszczeni Stonesi w pogoni za kasą poczekać nie mogą?
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4333100.html
Obserwuj wątek
    • te1109 Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:13
      Rod Steward to człowiek z klasą.
      • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:14
        taaaa , skąd wiesz ?
    • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:14
      Stonesi też opóżnią o kilka godzin koncert. Nie przeginaj
      • te1109 Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:15
        Jeszcze nic nie wiadomo.
        • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:17
          takie było info na dzisiaj
          • sibeliuss Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:21
            Mabiwku, chyba jesteś ich fanem?
            • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 00:23
              Sibeliusku, mam bilet na koncert

nie mów tak do mnie, proszę.
              • sibeliuss Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zmian 24.07.07, 00:28
                miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4335680.html
                Umarli obcy ludzie ze Stargardu i żałoba jest bez sensu.
                • mabiwy Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 00:36
                  dla mnie ma. Na koncert nie pójdę.
                  • sibeliuss Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 00:41
                    Ciekawe ilu fanów zrobi jak Ty?
                    • mabiwy Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 00:43
                      zupełnie mnie to nie interesuje. Nie jestem zwolennikiem odpowiedzialności
                      zbiorowej. Niech każdy rozważy w swoim sumieniu. Dla mnie to nie protest
                      przeciw Stonesom. Zwykła potrzeba.
                      • kriss67 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 10:59
                        Dobrze robisz Mabiwy.
                        Smutno, że ci cali Stonsi nie przełozyli koncertu.....

Pozdro Mabiwy
                        Krzysztof
                      • tomek854 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 25.07.07, 21:09
                        mabiwy napisał:

> zupełnie mnie to nie interesuje. Nie jestem zwolennikiem odpowiedzialności
                        > zbiorowej. Niech każdy rozważy w swoim sumieniu. Dla mnie to nie protest
                        > przeciw Stonesom. Zwykła potrzeba.

I tak właśnie powinno byc!

Ale założe się, że takich jak Ty będzie niewielu. Z czego morał, że zadna to
                        NARODOWA żałoba, bo wcale NARÓD nie żałuje, tylko nieliczni. Bo żałoba NARODOWA
                        to jest, jak żałuje NARÓD. Po Papiezu tez oczywiscie bylo przegiecie, ale to
                        dlatego, ze NARÓD żałował sam z siebie, i żeby na tym wyjechać trzeba było się
                        licytować kto bardziej żałuje. Ale poza tymi wszystkimi jajami na wysokim
                        szczeblu, to na dole była prawdziwa żałoba. Nawet mi było smutno trochę.

A teraz? Żałują nieliczni, a góra swoje...
                        • mabiwy Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 25.07.07, 22:12
                          realistyczne co napisałeś, cyniczne nie mniej.
                • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 11:06
                  racja. smutne zdarzenie, ale tez nie przyczyna do zaloby narodowej
                  • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 11:39
                    wube666 napisała:

> racja. smutne zdarzenie, ale tez nie przyczyna do zaloby narodowej

nie zgadzam się,jeżeli już rząd ogłosił żałobę to widocznie uznał że powód był
                    wystarczający,można się z władzami nie zgadzać w wielu sprawach,można nie lubić
                    rządu,ale należy uszanować decyzję którą wydał.
                    • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:03
                      smile
                      mam wiele argumentow, ktore skutkuja takim a nie innym zdaniem. ale nikogo nie
                      zamierzam do niczego przekonywac. kazdy ma swoje zdanie. moje jest takie, a nie inne
                      • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:09
                        oczywiście że zgadzam się z Tobą co do własnego zdania,co do żałoby,każdy zrobi
                        jak mu serduszko podpowie.
                        smile
                        • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:11
                          no tos mi teraz dolozyl... wyjdzie na to ze serducha nie mam wink
                          • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:13
                            pewnie że tak ,masz ser....smile
                            • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:16
                              szwajcarski wink
                              • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:18
                                mrocznewink
                                • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:26
                                  czasem nawet nie. ale nie dzis wink
                                  • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:28
                                    wybierasz się na Stonsów,nie lubię ichsmile
                                    • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:41
                                      bylam w chorzowie smile az tak ich nie lubie by isc na drugi koncert, ale w
                                      chorzowie niezle sie bawilam
                                      • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:44
                                        Ja bym się przy tej muzyce bawić,denerwują mnie i nie podoba mi się co grająsad
                                        • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:53
                                          oj, to faktycznie fanem nie jestes smile tez mam takich wykancow dzialajacych na
                                          nerwy. muzycznie oczywiscie
                                          • te1109 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 12:55
                                            powiem więcej jestem ich największym wrogiemwink
                                            ps.muszę lecieć mam troszkę roboty na raziesad(
                                            • wube666 Re: Mimo żałoby koncert The Rolling Stones bez zm 24.07.07, 13:01
                                              milego dnia smile
    • aankaa a co powiesz na to ? 24.07.07, 22:47
      ...Tańska zapytana o to, dlaczego organizatorzy zdecydowali się na to, aby
      koncert odbył się w pierwotnym terminie mimo ogłoszonej żałoby narodowej,
      powiedziała, że - jej zdaniem - ludzie show- biznesu właśnie grając mogą
      najlepiej pomóc poszkodowanym. "Co z tego, że załamiemy ręce, skoro ci ludzie
      muszą z czegoś żyć. Dlatego ludzie show-biznesu mogą im w pewien sposób pomóc -
      tym co robią najlepiej" - wyjaśniła.

wycinek z wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4338720.html

i nie przesadzajmy, w każdy weekend ginie więcej ludzi i nikt, jakoś, żałoby
      narodowej nie ogłasza

fakt, 99% z nich nie pielgrzymowało
      • te1109 Re: a co powiesz na to ? 24.07.07, 22:51
        To tak będzie można zrobić jak zginie ktoś z rządu wilki koncert muzyczny.
        • aankaa a Rubika poproszą o skomponowanie :PPP 24.07.07, 22:54

• te1109 Re: a Rubika poproszą o skomponowanie :PPP 24.07.07, 22:56
            3XP?
            • mabiwy Re: a Rubika poproszą o skomponowanie :PPP 25.07.07, 22:39
              z czałą przyjemnością posłucham, gdyby komponował artysta narodowy Penderecki,
              musiałbym się bardzo o wysłuchanie chociaż fragmentu postarać. Zostawiłbym bez
              żalu koneserom i krytykom
      • sibeliuss Re: a co powiesz na to ? 25.07.07, 21:40
        Uważasz, że żałoba jest spektakularna?
        • aankaa a czego się spodziewałeś ? 25.07.07, 22:38
          jak zginęły dzieciaki pod Białymstokiem - kilka dni trąbili i na tym się
          skończyło (ale ... to były inne władze)
          obecne nie odpuszczą - będą spektakularne wypłaty z kasy państwa (ZA CO ????? -
          że wykupili wycieczkę/pielgrzymkę w biurze podróży ?), dochodzenia, żałoba
          (joby za koncert RS już są, a RS dostanie order orła białego za przesunięcie o
          2 dni tongue_out) narodowa itp
          • mabiwy Re: a czego się spodziewałeś ? 25.07.07, 22:42
            mówisz o szumie medialnym, nie o żałobie jako żalu
            • aankaa tylko szumem ptactwo 25.07.07, 22:51
              może jeszcze coś wywalczyć

btw - żałobę powinniśmy (jako państwo) ogłaszać co poniedziałek ... a już po
              każdym długim weekendzie napewno
              • sibeliuss Re: tylko szumem ptactwo 25.07.07, 23:12
                Gorzkniejesz, niestety.
                • mabiwy Re: tylko szumem ptactwo 25.07.07, 23:13
                  wygląda, że w ramach prostestu. Ogólnego.
    • nelsonek Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 24.07.07, 22:58
      I bardzo dobrze, ze nieprzelozyli. Nie nalezy nikogo zmuszac do zaloby. Mabiwy
      nie pojdzie: pelen szacuneczek. Iksinski pojdzie: rowniez pelen szacneczek.
    • tomek854 Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 21:06
      I bardzo dobrze. Jak ktos tak zaluje, to niech nie idzie na koncert. A innych
      niech nie zmusza.

I nie obawiaj sie, Stonesom duzej roznicy by nie zrobilo czy by ten koncert
      zagrali czy nie.
      • sibeliuss Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 21:44
        tomek854 napisał:

> I nie obawiaj sie, Stonesom duzej roznicy by nie zrobilo czy by ten koncert
        > zagrali czy nie.

Mówienie, że ten koncert to wielki splendor dla Polski również jest chore.
        • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:10
          wydarzeniem jest. Czekałem i w zeszłym roku. Wtedy nie wyszło, teraz tym
          bardziej. Trudno.
          • sibeliuss Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:14
            To jest wydarzenie tylko dla fanów tej grupy.
            • te1109 Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:17
              przede wszystkim jesteś OK ze sobą,zrobiłeś tak jak uważałeś za słusznesmile
              • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:36
                a to chyba zupełnie naturalne smile
            • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:35
              myślę, że nie masz racji.
              • sibeliuss Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:38
                mabiwy napisał:

> myślę, że nie masz racji.

Być może, nie dbam o to.
                • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:40
                  a to już niegrzeczne, trochę
                  • sibeliuss Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 23:13
                    mabiwy napisał:

> a to już niegrzeczne, trochę

A miało być grzeczne?
                    • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 23:14
                      mogło być smile
              • te1109 Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:39
                Twoje prawo,wiec że i ja bym nie poszedł.
                • mabiwy Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:40
                  dobrze to wiedzieć smile
                  • te1109 Re: Rod Steward mógł poczekać, Stonesi nie mogą? 25.07.07, 22:42
                    OKsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka