rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:34 Czyli wielki Bayern München nie potrafił sobie poradzić z 3-cio klasową drużyną w meczu pucharowym Odpowiedz Link
buka007 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:36 no wlasnie nikt nawet nie wie kto to jest, ten Burghausen a wczoraj o mały włos nie wygraliby meczu z Bayern München , prowadzili juz 1:0, pozniej Klose sie zmiłował i wyrownał a mecz skonczyl sie karnymi... zgroza ! I ten Kahn niemrawy w bramce.. ale jaja. To jakis mecz pucharowy, ale nie wiem co to za puchar, bo ja ich wszystkich nie rozrozniam... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:37 buka007 napisała: > obciach na calego.. Tak przy okazji,uważaj,jestem fanem tych spod ekwadora białej kiełbasy,i to już od X lat Odpowiedz Link
buka007 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:39 a ja tam sie nie boje i jeszcze takiego mastodonta na bramce trzymaja.. Odpowiedz Link
buka007 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:44 cos mi sie obilo o uszy, ze jakis mecz pozegnalny planuje, na ktory nie zaprosi Klinsmanna za kare, ze nie wzial go na pierwszego bramkarza na mistrzostwach... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:48 buka007 napisała: > cos mi sie obilo o uszy, ze jakis mecz pozegnalny planuje, na ktory > nie zaprosi Klinsmanna za kare, ze nie wzial go na pierwszego > bramkarza na mistrzostwach... O ile nie byłem/jestem wielbicielem Klinsmanna,tak o tyle miał rację odmładzając drużynę. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:56 Niektórzy kibice w Oliwierze Khanie dostrzegają brakujące ogniwo w terii ewolucji Odpowiedz Link
buka007 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:59 kriss67 napisał: > Niektórzy kibice w Oliwierze Khanie dostrzegają brakujące ogniwo w > terii ewolucji hłe, hłe, hłe ) No. I bananami w niego rzucaja )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 09:03 kriss67 napisał: > Niektórzy kibice w Oliwierze Khanie dostrzegają brakujące ogniwo w > terii ewolucji Prawda,tylko swego czasu ci sami,bardzo poklaskiwali temu brakującemu ogniwu w ewolucji,jak im bramkę bronił Odpowiedz Link
buka007 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 09:06 taki niby paskudny a w babach przebiera jak w ulęgałkach hmm.. ciekawe, co one w nim widzą ... ) rico-chorzow napisał: > kriss67 napisał: > > > Niektórzy kibice w Oliwierze Khanie dostrzegają brakujące ogniwo w > > terii ewolucji > > Prawda,tylko swego czasu ci sami,bardzo poklaskiwali temu brakującemu ogniwu w > ewolucji,jak im bramkę bronił > > Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 09:09 buka007 napisała: > taki niby paskudny a w babach przebiera jak w ulęgałkach > hmm.. ciekawe, co one w nim widzą ... ) Autopsja?) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 08:45 Buka,przy okazji,w jakim wątku - ostatnio - mówiliśmy o szachach?,nie potrafię się - jeszcze - połapać z tą nową fotografiką Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 09:05 buka007 napisała: > a chcialbys?? Oczywiście,wygrywam chętnie),a pogodzę się z porażką) Odpowiedz Link
buka007 Re: Burghausen, czyli 07.08.07, 09:28 no to chodz do kacika szachisty, twoje biale, zaczynasz Odpowiedz Link
kriss67 Puchary maja swoje prawa:) 07.08.07, 09:29 Heloł To juz truizm - rozgrywki pucharowe rządzą sie swoimi prawami. Czesto zdarza sie, że zespoły niższych klas rozgrywkowych idą w pucharach jak burza. Przykłady z własnego podwórka - rok 1983 i rewelacyjna II ligowa Lechia Gdańsk. Zdobywa Puchar Polski. Gra w eiropejskim Pucharze Zdobywców Pucharów. Trafia na wielki Juventus Turyn. Dostaje lanie 7- 0, ale dka kibiców gdanskiej Lechii potyczka z Juventusem zostanie w pamieci na wieki. I bliższy przykład - ostatnio III ligowa Stal Sanok pokonuje w Pucharze Polski Legie Warszawa. Mam przyjaciela w Sanoku - miasteczko żyło tym wydarzeniem wiele dni. Duma, duma, duma Bywa tak, że kluby mało znane i grające w II, III lidze "przechodzą" wstępne rundy eliminacji, ale finał z reguły jest jeden - całośc rozgrywek zwycieża znana, duża firma... Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link