Dodaj do ulubionych

Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów?

25.08.07, 04:02

Jeden z amerykańskich magazynów przeprowadził sondę na temat najbardziej
interesujących i pociągających mężczyzn (zapewne nie była to pierwsza taka
sonda). Okazało się, że 80 % zapytanych przypadkowo kobiet, wskazało
aktora...Czy rzeczywiście zawód aktora kryje w sobie tajemnicę, którą tak
uwielbiają kobiety? Czy może aktorzy doskonale wiedzą jak się kreować, a my
nabieramy się na ich sztuczki

www.groszki.pl/groszki/1,80239,4402671.html
Obserwuj wątek
    • agulaszek Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 25.08.07, 09:10
      Pewnie tak, chłopaki mają dobry PR, a dziewczyny się n to łapią.
      Ja nie chce aktora tylko księcia z bajki wink
      • skiela1 Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 25.08.07, 15:32
        > Ja nie chce aktora tylko księcia z bajki wink

A teraz to co niby masztongue_outtongue_out
        wink
    • kriss67 A męzczyźni? 25.08.07, 11:09
      A dlaczego nie przebadano przypadkowo zapytanych męzczyzn? My tez
      uwielbiamy aktorów, a w szczególności aktorkismile
    • miszpat Lubią aktorów 25.08.07, 12:45
      bo poza nimi świata nie widzą wpatrzone w przedstawienia teatralne na które
      chodzą wydając ciężko zarobione dolary. Do teatru przed pracą po pracy...
      Pozostałe 20 procent to kolejno: bileterzy, kierowcy środków komunikacji i
      mleczarze...
      wink
      • agulaszek Re: Lubią aktorów 25.08.07, 13:37
        i hydraulicy ;p
        • miszpat Re: Lubią aktorów 25.08.07, 14:03
          agulaszek napisała:

> i hydraulicy ;p

szczególnie o specjalizacji sieci ciepłownicze wysokociśnieniowe ;P
          • agulaszek Re: Lubią aktorów 25.08.07, 15:32
            albo, skoro o pracy na wysokościach mowa, to kominiarze big_grin
            • miszpat Re: Lubią aktorów 25.08.07, 15:47
              agulaszek napisała:

> albo, skoro o pracy na wysokościach mowa, to kominiarze big_grin

a sięgając jeszcze wyżej piloci oblatywacze wink.

Ci to już sie niczego ni boją big_grin, na ten przykład.
              • agulaszek Re: Lubią aktorów 25.08.07, 15:48
                e tam a kosmonauta to pies wink
                • miszpat Re: Lubią aktorów 25.08.07, 15:53
                  agulaszek napisała:

> e tam a kosmonauta to pies wink
                  A pies, ponoć ma miał na imię Łajka i był "kobietą" wink
                  • agulaszek Re: Lubią aktorów 25.08.07, 16:54
                    czyli, że najlepszym przyjacielam kobiety jest druga kobieta smile)))
                    • skiela1 Re: Lubią aktorów 25.08.07, 17:07
                      agulaszek napisała:

> czyli, że najlepszym przyjacielam kobiety jest druga kobieta smile)))

w zyciu niesmile))
                      • miszpat Re: Lubią aktorów 25.08.07, 17:48
                        ni, pies najlepszym przyjacielem czlowieka. Ale to juz chyba gdzies
                        bylo wink
                        • agulaszek Re: Lubią aktorów 25.08.07, 18:06
                          a najlepszym przyjacielem psa jest aktor wink
                          i dlatego kobiety lubią aktorów wink
                          • miszpat Re: Lubią aktorów 25.08.07, 18:23
                            big_grin
                            Najleprzym przyjaciel Psa jest kosc! wink
                            • agulaszek Re: Lubią aktorów 25.08.07, 18:27
                              czyli anorektyczna modelka big_grinDD
                              Dlaczego mężczźni uwielbiają anorektyczne modelki? wink
    • rico-chorzow Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 25.08.07, 18:52
      Zaryzykuję taką wypowiedź,gdyby kobiety wybierały częściej mężczyzn zamiast
      facetów,to też aktorzy nie byliby - im - czymś sensacyjnymwink)
      • miszpat Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 25.08.07, 19:04
        A ja zaryzykuje taka:
        facetki wybieraja facetow
        kobiety mezczyzn
        Dopuszczalne zamiany w grupach. wink
        • rico-chorzow Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 09:00
          Dzień dobrysmile,można to i tak ująćwink
    • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 14:55
      a w nich wyglądają, postępują i mówią to, czego kobiety oczekują i
      lubią. A nawet jeśli bywają draniami, to... słodkimiwink
      • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 16:43
        A przyszło Ci do głowy,że życie jest inne,a film to film?
        • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 16:47
          rico-chorzow napisał:
          > A przyszło Ci do głowy,że życie jest inne,a film to film?

Wyobraź sobie, że przyszło to i trochę więcejwink
          • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 16:57
            Co więcej?smile
            • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 17:09
              Gdybym tym się z Tobą podzieliła, musiałabym Cię potem zabić. Więc
              po co Ci wiedza, która zabija?wink
              • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 17:15
                Wiesz,mnie już zabijano,ale żyjęsmile
                • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 17:16
                  rico-chorzow napisał:
                  > Wiesz,mnie już zabijano,ale żyjęsmile

Do 7 razy sztuka?wink
                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 17:38
                    Bardzo lubię koty,wychowałem się z nimismile)
                    • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 17:44
                      No proszę, nawet potrafi czytać między wierszamiwink
                      Powiesz coś więcej? Co znaczy wychowałeś się z nimi? Swego rodzaju
                      Mowgli ?wink
                      • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:02
                        Inne fora nauczyły mnie czytać między wierszami,może bardziej życie,a jeszcze
                        bardziej,prosta - bezpośrednia - rozmowasmile,nie siedzi przy mnie tygrys,chociaż
                        wiele/wielu tak to odbierasmile
                        • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:05
                          Bezpośrednia.. zn face to face? Wtedy wyłażą szydła z worków i
                          balony są tak jakby mniej napompowanewink
                          Tygrys, chociażby oswojony, zawsze zostaje dzikim drapieżnikiemwink
                          • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:24
                            Dlaczego nie zaraz - pękają -smile)?,a tygrys przy Mowgli jest kociakiemsmile)
                            • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:32
                              rico-chorzow napisał:
                              > Dlaczego nie zaraz - pękają -smile)?

Może dlatego, że niektóre gumki są hartowane czy jak to się mówi:
                              wulkanizowane?wink)

,a tygrys przy Mowgli jest kociakiemsmile)

A to interesujące. Widocznie to żaden tygrys tylko bury dachowiecwink
                              • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:34
                                Nie wiedziałem,że znasz się na wulkanizacji burych dachowcówsmile)
                                • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:45
                                  rico-chorzow napisał:
                                  > Nie wiedziałem,że znasz się na wulkanizacji burych dachowcówsmile)

Uczciwie przyznam, że też nie wiedziażam. Ale człowiek uczy się całe
                                  życie (a umiera i tam nie douczony)wink)
                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 18:56
                                    Prawda,umiera sięsad smile))
                                    • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 19:04
                                      Nie ma co lać łez. Każdego to czeka, więc nie warto walczyć z
                                      nieuchronnymwink
                                      • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 20:01
                                        A mówiliśmy o tygrysiesmile))
                                        • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 20:23
                                          Zaraz tam mówiliśmy. To Ty utrzymujesz, że on tygrys. Zn robisz mu
                                          PRwink)
                                          • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 20:55
                                            Nie wiem kto zaczął z Mogwli?
                                            • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 21:06
                                              Oczywiście ja. Masz to na piśmie. Z tymże to Ty o tych kotach
                                              mówiłeś, w tym jednego tygrysem nazwałeśwink

Lubisz budyń? Zaraz będę jeść. Gorący. Najlepszy wink)
                                              • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 21:28
                                                Ja nie nazwalem niczego tygrysem,bardzo bliskim przyjacielem Mogwli był
                                                tygryssmile),ja o nim nie zacząłemsmile)

Co ja lubię?,co prawda w moich szerokościach geograficznych,nazywa się TO -
                                                puding smile,nie wiem,jestem nudnysad

Tak,lubię - budyń smile)
                                                • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 21:39
                                                  Puding? Sądziłam, że to nazwa z kuchni (o ile to kuchnia)
                                                  angielskiejwink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 21:50
                                                    Możesmile),nie,z śląskiejsmile)to też kuchniasmile)
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 21:54
                                                    Śląska to wiem, choć nie znam jej za bardzowink
                                                    I nie wiedziałam, że to pudingwink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:01
                                                    Co wiesz z śląskiej?smile
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:02
                                                    O nieee. Żadnych sprawdzianówwink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:05
                                                    smile))**
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:13
                                                    Zn..? Ząbki, paciorek i spać?wink)
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:16
                                                    Nie o to chodziłosmile))
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:25
                                                    Sądziłam, że się żegnasz. Moja nadinterpretacja. Mea culpea. Proszę
                                                    o nie najwyższy wymiar karywink)
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:36
                                                    Nie,może często mea maxima culpa,się nie żegnam,mnie żegnająsmile)
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:48
                                                    Żegnają Cię? Więc zatrzymuj ichwink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 22:58
                                                    Nie,nie mój styl,ja nikogo nie trzymamsmile
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:06
                                                    Nie mówię, że trzymać czy zatrzymywać na siłę. Raczej chodzi o danie
                                                    znaku i powodu do zostaniawink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:08
                                                    To jeszcze nie śpisz,smile?
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:11
                                                    Wiem, już powinnam leżeć w łóżku. Wkrótce będę. A Ty? Nie chce Ci
                                                    się spać?wink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:15
                                                    No,chce mi sięsmile.......spaćsmile
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:16
                                                    No to chodźmy... spaćwink)
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:21
                                                    Jesteś pewna,chcesz spać z - niewygodnym - Slązakiem?
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:23
                                                    rico-chorzow napisał:
                                                    > Jesteś pewna,chcesz spać z - niewygodnym - Slązakiem?

Pewna, pewna. wink) Co znaczy, że jesteś niewygodny?wink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:35
                                                    Nie ma ochoty rozwijać tematu,chcesz w ramiona?smile
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:37
                                                    big_grinDDD Pewnie. Tego sobie nie odmówięwink))
                                                    I na dzisiaj już znikam. Dziękujęsmile
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:41
                                                    Sobie a mnie?smile))
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:45
                                                    rico-chorzow napisał:

> Sobie a mnie?smile))

Tobie też nie będę żałowaćwink)
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:48
                                                    Gryfny podziynksmile
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:53
                                                    O ile nie pomerdam czegoś: 'seblikaj galoty, bedziem sie gibać' big_grin

A teraz znikam. Północ za chwilę, więc na mnie czas. Spokojnej nocy
                                                    i do następnego razuwink Dziękuję
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:57
                                                    Już Cię nie ma!,uciekaj!!smile)),ja dziękujęsmile))
                                                  • menk.a Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 26.08.07, 23:59
                                                    ostatnie sekundy przed północąwink
                                                  • rico-chorzow Re: patrzą na nich przez pryzmat ról 27.08.07, 00:06
                                                    Uciekaj,nie ma Cię kto całowaćsmile,ja jestem zrżniętysad
    • warszawianka_jedna Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 20:11
      ja osobiście uwielbiam tylko jednego wink
      • rico-chorzow Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 20:13
        To lubisz kinosmile)
        • warszawianka_jedna Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 20:17
          rico-chorzow napisał:

> To lubisz kinosmile)

hi, hi kino, teatr i seriale mam w domu nie włączając TV wink
          • rico-chorzow Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 20:23
            To taki aktor?smile)
    • cytrynka123 Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 20:40
      aktorzy sa najczesciej pieknie upudrowani, ubrani i tonacy w
      pieniazkach. ot tyle. ich filmowe role przylepiaja sie do ich zycia
      i niejako sprawiaja, ze przez ich pryzmat kobiety oceniaja ich tak
      lub inaczej. ja tam grzesze widzac keanu smile pieknie mu w czarnym i
      te oczy wink)) i bez jego fuchy bym wciagnela goscia w swoja siec smile.
      ostatnio widzialam fajny film i byl tam terrorysta z mosadu,
      oczywiscie wpadl mi w oko. tak fajnie wstrzykiwal trucizne
      ofiarom wink. film cool: walking on water. tylko przewazajaca czesc
      dialogow po hebrajsku i niemiecku, a angielski kaleczony.
      • tjbazuka Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 22:24
        terrorysta z mosadu,

mosad nazwal by dzialalnosc swoich agentow jako counterterrorism.
        to oni zabijaja terorystow zdaje sie.
        wink
        • cytrynka123 Re: Dlaczego kobiety uwielbiają aktorów? 26.08.07, 22:28
          zalezy, z ktorej strony spojrzysz. wyrazilam sie nieco
          niefortunnie smile. powinnam rzec tajny agent smile. nie czepiajac sie
          szczegolow, polecam film. a ten pan niebieskooki, to tej agent smile)
          us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/roadside_attractions/walk_on_water/_group_photos/carolina_peters1.jp
          g
          mily dla niewiesciego oka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka