menk.a 29.08.07, 11:34 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4433153.html Czytaliście o niej, o nim? Zerknęłam na komentarze w DF. Od pełnych oburzenia i typu o rzyganiu, po rzekłabym miłe) Ja zdecydowanie wybieram te drugie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: Rafalala 29.08.07, 12:40 dla mnie gdy facet ubiera sie w damskie ciuszki to to jest dziwne i niefajne. Co innego czy mi to przeszkadza? No nie przeciez Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 29.08.07, 14:42 Tak samo jak kobieta, która na codzień nosi spodnie i koszulki, a od czasu do czasu wkłada szpile i kuse spódniczki. Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 29.08.07, 14:44 Fakt, to trochę inna sytuacja. Ciekawa jestem swojej reakcji, kiedy bedąc z kimś blisko, po jakimś czasie dowiedziałabym się, że facet lubi się pzrebierać w damskie ciuchy i każde do siebie mówić Ania czy Zenia. Czy dałabym radę? Może postąpiłabym tak jak owa Rafalala w przypadku tego faceta bez ręki. Odpowiedz Link
asiouek Re: Rafalala 30.08.07, 01:37 > Fakt, to trochę inna sytuacja. > Ciekawa jestem swojej reakcji, kiedy bedąc z kimś blisko, po jakimś > czasie dowiedziałabym się, że facet lubi się pzrebierać w damskie > ciuchy i każde do siebie mówić Ania czy Zenia. > Czy dałabym radę? Może postąpiłabym tak jak owa Rafalala w przypadku > tego faceta bez ręki. Ja bym była na początku speszona, jestem tego pewna. Uważam się za osobę tolerancyjną, światłą i nowoczesną, ale kiedy dowiaduję się, np. dość niespodziewanie naocznie, że ktoś z mojego otoczenia ujawnia swoją homoseksualność, to muszę się z tym oswajać. I gapię się, odruch bezwarunkowy - na wszystko, co różni się od codziennych widoków. Rafalala mi się nie podoba, nie przekonuje mnie. Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 30.08.07, 08:21 asiouek napisała: > Rafalala mi się nie podoba, nie przekonuje mnie. Nie przekonuje... do czego? Odpowiedz Link
asiouek Re: Rafalala 30.08.07, 09:07 np. do pójścia na jej monodram, czy zachwycania się nią... Nie mój gust Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 30.08.07, 09:34 Aaaaa rozumiem Nie znam zadnego transa, ani -seksualisty, ani -westyty. Choć raz byłam na draqueen, ale to zupełnie inna bajka Odpowiedz Link
ginger43 Re: Rafalala 29.08.07, 13:09 Czytałam wczoraj i nawet zastanawiam się czy są jeszcze bilety na 3 września do Polonii na ten monodram, chciałabym to zobaczyć. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rafalala 29.08.07, 21:16 Każdy jest kim jest, każdy ma inny sposób na życie - jeśli nikomu nie szkodzi, czemu ktoś chce mu zaszkodzić? Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 29.08.07, 21:40 sibeliuss napisał: > Każdy jest kim jest, każdy ma inny sposób na życie - jeśli nikomu nie szkodzi, > czemu ktoś chce mu zaszkodzić? Tylko dlatego i aż dlatego, że nie pasuje do czyjegoś obrazu świata. W niektórych obrazach, wręcz obrazkach nie ma miejsca na różnorodność. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rafalala 29.08.07, 23:30 Taki moherowy kraj, gdzie przykazanie "kochaj bliźniego..." nie dotyczy brudnych, głodnych, Żydów, gejów..... Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 29.08.07, 23:57 sibeliuss napisał: > Taki moherowy kraj, gdzie przykazanie "kochaj bliźniego..." nie dotyczy > brudnych, głodnych, Żydów, gejów..... zapomniałeś wspomnieć o cyklistach Odpowiedz Link
flauros25 Re: Rafalala 30.08.07, 11:11 menk.a napisała: > www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4433153.html > Czytaliście o niej, o nim? > Zerknęłam na komentarze w DF. Od pełnych oburzenia i typu o > rzyganiu, po rzekłabym miłe) > Ja zdecydowanie wybieram te drugie. Czytałem i urzekła mnie jej/jego historia na tyle, że się nie nasyciłem czytaniem. W związku z tym idę do Jandowej, zobaczyć... Odpowiedz Link
cdkobietka Re: Rafalala 11.09.07, 09:48 Zajrzyjcie sobie na www.crossdressing.pl. Jest to portal społeczności ludzi, którzy przebierają się w ciuchy drugiej płci, zobaczcie ilu ich tam jest. Problem dotyczy również mnie, więc czytacie wpis z pierwszej ręki. Jestem żonatym facetem po trzydziestce i MUSZĘ czasem ubrać się jak kobieta, bo jest to moją głęboką wewnętrzną potrzebą, od której nie umiem uciec. Poza tym jestem raczej normalnym facetem, hetero, z męskim mózgiem i sposobem myślenia, co najbardziej widzi moja żona. Dziwne to, nieprawdaż? Tym niemniej, nie znając powodów swoich skłonności, od czasu do czasu przebieram się za kobietę i ubolewam, że nie mogę wyjść na miasto jako kobieta, co najwyżej jako dziwadło. Zapraszam na moją stronkę www.aldonkacd.republika.pl Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 11.09.07, 12:24 Mogę pociagnąć ten temat dalej? Twoja żona wie, że lubisz babskie ciuchy? W domu przebierasz się i nosisz się tak w jej obecności? Hmmm moze jak dokądś wyjedziesz, do innego miasta, tam swobodniej Ci będzie wyjść w tym na zewnątrz. Oczywiście plus makijaż, bo rysy, Wy panowie, macie zupełnie inne i skórę inną Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 11.09.07, 12:29 Widziałam te zdjęcia. Z babskiego punktu widzenia: zmień kolor włosów na jaśniejszy i noś długie rękawy. Ponadto radzę Ci, by złagodzić rysy, zająć się brwiami i konieczny make up.)) A nogi to wcale niezłe, ale zrezygnuj z tej czerni... A teraz już znikam. Bo o rady nie prosiłeś i dostanę po uszach Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Rafalala 13.09.07, 14:34 Postac niezwykle barwna w szerokim tego slowa znaczeniu Mam wyobraznie kolorystyczna i troche mna te opisy strojow i makijazy wstrzasnely A tak na powaznie - mysle, ze tacy ludzie maja znacznie trudniejsze zycie niz "zwykli". Bohater(ka) artykulu ma w sobie niekonczace sie poklady optymizmu, energii i odwagi, zeby byc soba. Zastanawiam sie, czy ja na jej/jego miejscu tez bym tak potrafila... Odpowiedz Link
flauros25 Re: Rafalala 13.09.07, 16:10 menk.a napisała: > www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4433153.html > Czytaliście o niej, o nim? > Zerknęłam na komentarze w DF. Od pełnych oburzenia i typu o > rzyganiu, po rzekłabym miłe) > Ja zdecydowanie wybieram te drugie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10128&w=64635431 z "zaprzyjaźnionego" forum... polecam Odpowiedz Link
menk.a Re: Rafalala 13.09.07, 16:26 flauros25 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10128&w=64635431 > z "zaprzyjaźnionego" forum... polecam Bardzo bym chciała, ale mnie tam nie ma Odpowiedz Link
flauros25 Re: Rafalala 14.09.07, 09:01 menk.a napisała: > flauros25 napisał: > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10128&w=64635431 > > z "zaprzyjaźnionego" forum... polecam > > Bardzo bym chciała, ale mnie tam nie ma Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś była )) Wystąp o akces i jazda Odpowiedz Link