sibeliuss 24.11.07, 14:01 W kubeczku dodawanym do kompletu zupek Knorra zrobiłem podróbę kupioną w Tesco. Żurek pyszny, w kubku nie widać różnicy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Profanacja :) 24.11.07, 14:07 Fridziu, jakby to było takie jak piszą to my oboje leżelibyśmy teraz pod respiratorem, a nie pisali tu na forum. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Profanacja :) 24.11.07, 14:22 A potem epitafium na mogile - Bóg tak chciał, Knorr pomógł. Odpowiedz Link
debest3 Re: Profanacja :) 24.11.07, 14:22 faktycznie...te trąbienie o szkodliwości tego czy tamtego jest widocznie uwarunkowane sezonowo a w domyśle większą siłą przebicia w pewnych okresach różnych grup producenckich...raz masło z tłuszczów zwierzęcych jest niezdrowe a roślinne cacy ..a kiedy indziej naturalne niby masło z mleka jest nieszkodliwe a roślinne to sama chemia...i te przykłady można mnożyć Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Profanacja :) 24.11.07, 14:23 Dlatego od dawna jem to co lubię. Konserwy turystyczne po 2,20 też, są odlotowe. Odpowiedz Link
rene8 Re: Profanacja :) 24.11.07, 15:57 Uwielbiam kubki Knorra, uwielbiam puszki turystyczne i jedzenie ze słoika. Coś mają takiego,ze działają uzaleniająco,pewnie jakieś E? E tam na coś trzeba umrzeć. Za to nie lubię kawy i słodyczy! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Profanacja :) 24.11.07, 16:21 Od jakiegoś czasu mam przerwę z paprykarzem szczecińskim. Odpowiedz Link
debest3 Re: Profanacja :) 24.11.07, 15:59 jakby tak słuchac tego co mówią i o czym piszą to byśmy z głodu padli już dawno..bo wszystko coś tam zawiera...))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Profanacja :) 24.11.07, 17:01 Te kubki jakies slabe sa,bo mi sie ucho urwalo. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Profanacja :) 24.11.07, 17:04 skiela1 napisała: > Te kubki jakies slabe sa,bo mi sie ucho urwalo. > > Samo z siebie? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Profanacja :) 24.11.07, 17:41 sibeliuss napisał: > Samo z siebie? > no nie,tak samo z siebie to nie. Jak wkladam naczynia do szafek to duzo halasu zwykle przy tym robie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Profanacja :) 24.11.07, 17:49 Muszę Cię poznać z K. Pół Zacisza słyszy wkładanie naczyń na półki. Odpowiedz Link