tjbazuka 14.02.08, 23:11 w kinach od 22 maja ale mozna juz obejrzec trailer z filmu: www.indianajones.com/site/index.html ps: oj na twarzy widac juz ze Harrison Ford jest ..wiekowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Indiana Jones IV 14.02.08, 23:17 nie włączyłam sobie trajlera bo słucham muzyczki ale raczej będę to popłuczyny kurde kiedyś, tak w piątej, szóstej klaie wszystkie laski się w im bujały Odpowiedz Link
kriss67 Re: Indiana Jones IV 15.02.08, 09:32 Czołem Agulaszku Nieeee - nie popłuczyny. Harison Ford czyli Han Solo czyli Indiana Jones w czym by nie zagrał, będzie to świetny film Laski sie bujały powiadasz - nie jestem lakską, ale tez sie w nim bujałem i bujam Odpowiedz Link
kriss67 Indiano Jonsowa zagadka:) 15.02.08, 09:34 Czołem Tomasz Juz nie moge sie doczekac premiery Dzieki za zajawkę I zagadka - w której części filmu i w jakich okolicznościach Indiana Jones zostanie naznaczony słynną szramą na brodzie? Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
tjbazuka bicz- nieodłączny atrybut naszego bohatera! 15.02.08, 23:49 w III czesci kiedy mlody Indi, River Phoenix (RiP) wpadl do wagonu z lwami. Odpowiedz Link
kriss67 Re: bicz- nieodłączny atrybut naszego bohatera! 16.02.08, 08:15 Brawo Tomasz Tak jest. Scena z lwami i z biczem Odpowiedz Link
agulaszek Re: Indiana Jones IV 15.02.08, 23:56 No nie... w okolicach teleexpresu widziałam zajawkę, dziękuję... normalnie drugi Rambo ))) Odpowiedz Link
kriss67 Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 08:21 Agulaszku - no co Ty.... Tak po krótce: - John Rambo jest amerykańskim żołnierzem. Jak mawia jego przełożony "Bóg zna uczucie litości, Rambo nie".. - Indiana Jones jest amerykańskim archeologiem, przystojniachą, zawsze któras sie w nim kocha. Miłosnik sztuki. W obronie zabytków i pieknych dam potrafi dac w pysk, uzyc bicza a nawet spluwy Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
agulaszek Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 10:16 nie no, po prostu parskłam śmechem jak w Teleekspresie pokazali zajawkę i zameldowali, że będzie walczył z sowieckimi agentami)) i jakos mi sie skojarzyło Odpowiedz Link
kriss67 Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 14:00 Fiu, fiu - Indiana Jones w poprzednich częściach walczył z agentami i pachołkami III Rzeszy, czas wiec na komunistów Odpowiedz Link
parachute Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 14:18 kiedy byłem kiedy byłem małym chłopcem hej obejrzałem chyba z milion razy... i za każdym razem tocząca się wielka kula, jaskinia z wężami, wybór grala, wzbudzały we mnie te same silne emocje... wszystkie części tata mi nagrał na kasetę wideo...nie wiem co się teraz z nimi dzieje, pewnie juz są w niebycie... Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 14:34 z kula to byla scena! w ciezarowce jak Jones naparza sie z niemcami tez jest niesamowita. pozdro Odpowiedz Link
parachute Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 15:01 w ciężarówce...i ma dachu pociągu... pamiętam że czułem takie wewnętrzne łał jak szukając grala musiał przejść po "niewidzialnej" kładce... albo gdy w pełnych szczurów podziemiach biblioteki by uchronić się od ognia musiał przewrócic trumnę i się pod nią schował...albo kiedy otworzyli arkę...a on był przywiązany...i tak dalej...i tak dalej Odpowiedz Link
weekenda Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 15:07 a jest tu ktoś kto stał w kolejce do kina Relax w Warszawie na Indianę i Świątynię zagłady? 8 godzin stałam... zimno było jak juz nie powiem gdzie i siąpiło... a ja stałam... i kupiłam!!! ma się wspomnienia... Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Indiana Jones IV 16.02.08, 15:19 co za zbieg okolicznosci!!..bo ja stalem w kolejce w Relaxsie ale na "Poszukiwacza Arki". Nie doczekalem sie niestety ale kupilem bilet u 'konia'. Przeplacilem chyba ze 3 razy ale nie zaluje. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Indiana Jones IV 17.06.08, 16:02 I co? Byliście na filmie? Jesli tak, to jakie wrażenia. Odpowiedz Link
monnia3 Re: Indiana Jones IV 17.06.08, 21:42 Posłusznie melduje że ja byłam coz..wrazenia...moim zdaniem H.Ford już zbyt leciwy na tego typu role ja jestem zafascynowana kulturą Majów i widoki były interesujace reszta srednio interesująca Odpowiedz Link
kriss67 Re: Indiana Jones IV 18.06.08, 08:21 Czołem Monnia Za stary powiadasz? W najbliższy weekend maszeruje zobaczyć film na własne oczy. A że sam jestem nieco stary, to pewnie wiek Indiany nie będzie mi przeszkadzać A tu masz fajny przewodnik po "Indianach Jonsach": wyborcza.pl/1,75475,5232058.html Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
monnia3 Re: Indiana Jones IV 18.06.08, 16:20 Witam) dziękuje za przewodnik nie sądzę abyś był w wieku H.Forda Odpowiedz Link