sibeliuss 16.02.08, 20:40 Tak od dwóch dni mi się chce, dość intensywnie. Chyba będzie afera z wyjazdem na wakacje Jak przyjdzie mi wybrać między Playa de Ingles a Cisną - wybiorę Cisną. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 20:54 ja tam się Tobie wcale nie dziwię Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 21:15 Tam nadal jest pusto, cicho i czysto. W epoce komórek z noclegiem też nie ma problemu. Tylko z dojazdem może być różnie, ale oby do Sanoka. Odpowiedz Link
weekenda Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 21:35 dojazd jest tylko wtedy jak się dojeżdża... a potem jest juz tylko pusto, cicho i czysto... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 21:42 Pociągi do Łupkowa jeżdżą tylko w wakacje, a do Ustrzyk dwa razy na dzień. Podróż z Wawy to 17 godzin. Odpowiedz Link
asiouek Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 21:36 Hyh, nie wiem, kiedy ostatnio byłeś. Ja pojechałam w ciemno cztery lata temu i z noclegiem BYŁ problem. W wakacje wszystko zapchane. Z zasięgiem też bym się nie nastawiała na to, że wszędzie będzie Cicho? Pewnie zależy kiedy i gdzie. Wetlina, Ustrzyki do najspokojniejszych nie należą. A z dojazdem nie jest tak źle/ Znad morza jedynie 16 godzin)) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 22:18 Mam na myśli dojazd PKP, PKS i auto odpadają. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 22:36 Hm.... trudny wybór... Dla mnie o tyle trudniejszy, że nie byłem ani w tym Playa, ani w Cisnej... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 22:58 > Jak przyjdzie mi wybrać między Playa de Ingles a Cisną - wybiorę Cisną. Ani tu ani tam nie bylam,wiec pierwszenstwo (jak dla mnie)mialaby Cisna Odpowiedz Link
jarena2 Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 23:16 Bieszczady....Solina...spanie na sianie, a pod nami byk( do dziś nie wiem czy to był byk, ale duże, rogate zwierzę he,he...)kurczę najlepszy okres w moim życiu, chcę cofnąc czas i wrócic tam... Odpowiedz Link
e._ Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 23:35 Solina - tam widziałam po raz pierwszy w życiu dzikiego rysia, "na zywo"! Ale ja wolę głębiej, Dziki Worek, połoniny, Łubne,Chryszczata i okolice... Odpowiedz Link
rene8 Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 23:34 Miałam 15 lat i ciężkie okresy dojrzewania A moja siostra ,z połowa akademika krakowskiego wzieła mnie pod namiot na zaglówki. Z Polańczyka płyneliśmy na wyspę. Pseudo promem dowodził Iwan?igor? Ukrainiec bez nogi. Rządził jak chciał bo bez niego ani rusz Dostałam szkołę życia i Bieszczady to mój taki mały sentyment Odpowiedz Link
agulaszek Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 23:40 mmm sto lat tam nie byłam, ostatnio chyba na początku lat90 jak kumpela pilnowała Bazy Studenckiej ale za to za tydzień o tej porze będę piła grzane wino w Beskidzie Żywieckim )))) kurde nie mogę się doczekać.... Odpowiedz Link
jarena2 Re: Chce mi się w Bieszczady 16.02.08, 23:52 Byłam tam 17 lat temu...kawał czasu...a teraz postanowiłam sobie że pojadę tam z moimi dziećmi i opowiem im jaka byłam tam szczęśliwa i zabiorę te okropne mieszczuchy (moje dzieci, które są w szoku że kiedyś nie było tel komórkowych) może nawet pod namiot...niech trochę poobcują z naturą, pomyją się w lodowatym strumyku...kurcze niestety niepoprawna ze mnie romantyczka... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Chce mi się w Bieszczady 17.02.08, 12:05 zazdroszczam tym co byli, łacze sie w bolu z tymi co nie byli nagadaj polowke i jedźcie wpierw to Cisnej Sibeliussie, i fotki cykaj! Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Chce mi się w Bieszczady 17.02.08, 12:09 polowka winnam napisac chiba, co by mnie zjaka polonistka nie dorwala Odpowiedz Link