edzioszka 12.09.03, 08:24 jakoż ją w te dzionki chłodne k życiu zbudzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:27 muzyki sluchac? ciastka z kremem jesc? znajomych zapraszac? znowu sie zakochac????????? w deszczu biegac? Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:33 z tem zakochaniem to byważ różnie, zdecydowac się trudno niekiedy Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:39 ej, jak wiadomo w kim to latwiej. ale przeciez mozna jeszcze szarlotke na goraco z bita smietana, albo lasagne zjesc i to pomoze. zawsze pomaga. o jeszcze czekoada dobrze wplywa na poczucie wiosny Odpowiedz Link
balkan Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:41 paladin napisał: > ej, jak wiadomo w kim to latwiej. > ale przeciez mozna jeszcze szarlotke na goraco z bita smietana, albo lasagne > zjesc i to pomoze. > zawsze pomaga. > o jeszcze czekoada dobrze wplywa na poczucie wiosny Na poczucie wiosny może i tak, ale gorzej na obwód bioder...) Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:44 hehe, nie pomyslalem o tym bo nigdy nie mialem z tym problemow. ale to prawda, tak. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:48 Waść smiało na modela mego do akt startować możesz Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 10:59 jeszczes nie znalazla odpowiedniego? wstydzem siem ;> Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 11:19 ano nie nalazłam czyżby brak było męzów odwagi odpowiedniej? Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 11:22 spotykać się ze mną potajemnie się nie obawiasz? Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 11:33 niee, spokojnym jest niezmiernie. ale ja nie do pozowania jestem stworzonym bo do baroku mi bardzo daleko a i do wspolczesnosci tez za szczuply jestem. choc wsrod kumpli wygladam normalnie Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 11:40 znaczy się kumpli masz również normalnych? Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 11:48 w sumie tak sa dosc wporzo. zeby nie bylo ze mam tylko kumpli to tez mam normalne kolezanki hehe Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 12:04 zdecydowanie wolę towarzycho z meską dominantą na wszelkie imprezioszki, flircik wtenczas udanym najbardziej Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 12:16 ja notomiast wole jak jest wiecej kobiet bo tak lubie a i chyba one mnie tez troche lubia i wtedy jest fajnie. a najlepiej jak jest po rowno wtedy nic nikomu nie mozna zarzucic, ze niby za malo kobiet badz panow troche zabraklo Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 12:25 tyleć ze mój punkt widzenia jest kobiecem, stąd ów wybór Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 12:30 to raczej normalne jak sie jest kobieta bardziej lubic mezczyzn i odwrotnie chociaz sa zboczenia rozne na tym punkcie... Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 13:22 ktore mi oczywiscie nie przeszkadzaja jakby co Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 13:53 w niewiedzy chowany, kto popelnia bledy... Odpowiedz Link
paladin Re: Wiosenka w serduchu 12.09.03, 15:49 no dobra juz, nie bede przesadzal bo jak bym chcial po przesadzac to zalozyl bym ogrod albo winnice a nie stawial zamku Odpowiedz Link