very_famous 18.09.03, 11:03 Niewychowana jestem - najpierw obleciałam wszystkie fora, a na końcu się witam. Ładnie, ładnie... To dlatego że nie wyspana jestem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreskator Re: Szeroko ziewając: dzień dobry wszystkim 18.09.03, 11:05 mam ten sam ból z niewyspaniem i cisnienie chyba leci albo mi się zdaje Odpowiedz Link
very_famous Re: Szeroko ziewając: dzień dobry wszystkim 18.09.03, 11:12 Ale ja chodzę ciągle niewyspana. Ten model tak ma. I już. Odpowiedz Link
kreskator Re: Szeroko ziewając: dzień dobry wszystkim 18.09.03, 11:13 a ile tak można pociągnąc?to dla mnie ciekawe bo musże się przemodelować z dnia na dzien niemalże... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Szeroko ziewając: dzień dobry wszystkim 18.09.03, 11:11 ze mna tez nienajlepiej..wsawalem dzis z lozka przez 45 minut...i oczywiscie spoznilem sie do pracy kwadrans...nikt nie zauwazyl chyba))...ale glowe do poduszki bym przylozyl, oj tak!!!! Odpowiedz Link
edzioszka Re: a nie mówiłem! 18.09.03, 11:18 tyż obleciałam foruma, czego to się nie robi by nie rabotać Odpowiedz Link
sharlotka Re: a nie mówi?em! 18.09.03, 11:18 kreskator napisa?: > CIS´NIENIE LECI!!!, jeny, od wczoraj chyba leci... bo znowu nosem sie podpieram...... jakies pomysly na obudzenie sie w pracy? (bez kawy, bo pic takowej nie moge) poprosze....... Odpowiedz Link
jeremy27 a nie mówi?em! 18.09.03, 11:21 ja sie rzobudzam discmanem jadac tramwajem do pracy...z tym ze dzisuaj sluchalem spokojnej Dido i raczej mnie to nie rozbudzilo...ja tam pije kawe - ale zeby mnie to rozbudzalo to nie powiem...organizm juz sie przyzwyczail...ale są jakies energy drink, może to?...ja nie stosuje... a jak nie kawa to moze cukierki KOPIKO)) Odpowiedz Link
very_famous Dopalacze 18.09.03, 11:23 XL polecam z dopalaczy. Lepsze od pozostałych - jeśli chodzi o smak. Odpowiedz Link
edzioszka Re: a nie mówi?em! 18.09.03, 11:25 widziałam wczoraj w pasażu handlowem na Gorczewskiej rog Deotymy śmieszniaste popielniczki malowane ręcznie - np. na dnie żona z wałkiem mówiaca o niepaleniu abo nawiązujące bezpośrednio do męskosci palacza Odpowiedz Link
kreskator Kopiko!!!!:) 18.09.03, 11:26 niebo w gębie i głowencja nie boli)))))) no a u mnie już od trzech dni te same kawałki googoodolls chyba się płyta zacięła albo mi w mózgu spustoszenie zrobiły mały rock a może top przez to że cały czas ta sama muza tak mi się zbyt błogo zrobiło.... Odpowiedz Link
very_famous Szeroko ziewając: dzień dobry wszystkim 22.09.03, 12:28 Chociaż chyba mniej dzisiaj tego ziewania. Pewnie przez pogodę. Odpowiedz Link
very_famous Szeroko ziewając: dzień dobry wszystkim 24.09.03, 10:24 razem z sygnaturką na dziś: Odpowiedz Link