geograf 20.09.03, 09:09 wczoraj sie zaczęło, dzisiaj też ciepło, a nawet więcej niż ciepło. wróciło ciepłe powietrze na koniec jesieni czyżbyśmy mieli szansę za Złotą Polską Jesień?? a ja zmykam (w krótkich spodenkach) na działkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impostor Re: gorąco... 20.09.03, 14:52 nic nie mowcie... dzisiaj sie zaczal oktoberfest, a ja mam na 17 do roboty... oj, ugotuje sie w tej kuchni ) Odpowiedz Link
sloggi Re: gorąco... 20.09.03, 16:17 A ja robię w domu jesienne porządki - ściera w ręku, ściera na głowie. Odpowiedz Link
fiona30 Re: gorąco... 21.09.03, 00:29 Ja niestety podobnie jak sloggi - jesienne porządki... dopiero wieczorkiem spacerek po Pietrynce, dobra kolacja i zapach miasta, które szykuje sie do snu, chociaż wokół pełno ludzi... geograf na mnie nakrzyczał- właśnie sobie poczytałam..., ale i tak się cisze z Jego prognozy pogody na jutro...wyjęłam nawet pochowane jakiś czas temu krótkie spodenki - na niedzielny spacerek jak znalazł) Odpowiedz Link
geograf Re: gorąco... 21.09.03, 10:45 ja nakrzyczałem?? przepraszam... w pewnym razie wczoraj było chwilowym ochłodzeniem, bo dzisiaj ciepło...nawet więcej niż ciepło się zapowiada...tylko dlaczego akurat dzisiaj musze jechać na drugi koniec miasta MPK? (będę nauczycielem-logika w matematyce miłego dnia. słoneczny już jest Odpowiedz Link
very_famous Re: gorąco... 21.09.03, 15:50 Co wy też porządki robicie? O rany - próbowałam dopasować swoją szafę tak aby nie wypadały z niej drzwi, bo takie wypadanie 3 x na dzień doprowadza mnie do furii, zaczynam używać przemocy, po czym się okazuje że prowadnice są do wymiany) - no i (wracając do tematu) okazało się że mój blok stoi tyle lat chyba cudem. Każda ściana w inną stronę, podłoga falująca. Ale się udało. Jeszcze tylko wrzucić ubrania do szafy.... i ... padłam koszmarnie zmęczona na krzesło. Odpowiedz Link