very_famous 02.10.03, 16:42 jakieś przeziębienie. Wcczoraj przemarzłam, cały czas było mi zimno, a teraz dorwał mnie katar i czuję sie jakoś tak...nieswojo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 16:43 Okład z męskiej piersi pewnie przydałby Ci się? Odpowiedz Link
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 16:46 Tym kosmatym do dołu, gorzej jak nie kosmate. Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 16:49 He he - fakt. Cholera chyba się zastosuję do swoich rad których udzielałam Jeremiemu. Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 16:52 O! Nie wiedałam. 2 dni nie byłam na bieżąco na Salonach. Dostałam jpg jak budowali PKiN, chcesz? Odpowiedz Link
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 16:54 Chcę A może Amola na łyżkę cukru i kwiat lipy? Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 17:02 Posłałam w świat jpg. Gdzieś na płytce mam jeszcze stare fotki jak Warszawa była stara, jak znajdę to podeślę bo fajniejsze. Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 17:19 Ja też. Poszukam tamtych - ktoś zrobił skany z książki o starej Wa-wie, naprawdę są niesamowite. A najbardziej lubię książkę (po dziadku) z autentycznym podpisem Starzyńskiego. To jest coś! Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 16:22 Choroba, zdjęcia Wa-wy były na płytce, która pękła. Szkoda bo fajne były... Może ktoś ze znajomych jeszcze zachował je ale nie obiecuję Odpowiedz Link
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 16:25 To ja wyślę Ci to co mam. Ale nie dziś, bo już spadam. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 17:34 no to tym razem życzę Tobie powrotu do zdrowia)) u mnie nastąpił sprzerzut z nosa na gardło)) w aptece już sie ze mnie śmieją...pewnie myślą że jakiś lekoman...chociaż jak dzisiaj sie odezwałem o leki na gardło...to pani spojrzała ze zdziwieniem...a myslałem, że mam taki sexy głos jak Garou Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 21:51 Dzięki,dzięki.Po buszowaniu na forum położyłam się spać i jak się teraz obudziłam też bolało mnie gardło. A chrypkę seksowną mam zawsze.Ale nie patrzą na mnie jak na Garou Odpowiedz Link
frunze Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 21:53 Jak się czujesz? Ja też spałam po pracy. Padłam jak długa, obudziłam się dopiero na Fandango Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 21:56 Czuje sie byle jak. Dzisiaj niedługo posiedzę w Salonie. Odpowiedz Link
frunze Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:00 Ja też idę, wypiłam moje malibu i lecę Mam znowu zapalenie spojówek Dobrej nocy, papa, F. Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:02 O kurcze! To wyglądasz jak królik. Masz zaczerwienione oczy? Odpowiedz Link
frunze Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:07 Strasznie U mnie to się powtarza cyklicznie. Teraz to wiem na pewno, że to kwestia soczewek, bo kupiłam innej firmy niż normalnie. Głupia. Ale może to też być alergia, bo przy okazji leci mi z nosa i różne takie przyjemności I palić mi się chce a nie mam papierosów, porażka. Odpowiedz Link
frunze Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:12 O nie, nie, całkiem zdrowa (ale tylko na ciele, niestety Łzy mi lecą ciurkiem, to pewnie stąd katar i ból głowy. Chora być nie mogę, chcę wziąć urlop na przyszły tydzień, jak mi szefowa da, oczywiście. Powiedziała, że jutro da mi odpowiedź (a ja chcę iść od poniedziałku), fajna jest Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:15 Jak Ciebie jutro zobaczy taką zalaną łzami to o ile ma miękkie serce da urlop! Jakby łzy przestał kapać, a chciałabyś wyglądać wiarygodnie polecam potarcie powiek cebulą. Zadziała i to jak!! Odpowiedz Link
frunze Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:23 Z poprzednią szefową to było nie do pomyślenia. Ta cały czas powtarza: frontem do klienta, frontem do klienta, co w praktyce oznacza dupą do pracownika Może lepiej jak mi nie da, bo mamy z G. dylemat czy jechać na wywczasy czy robić remont, tak to będziemy mieli problem z głowy Uciekam, trzymaj się ciepło i zdrowiej, do jutra Odpowiedz Link
jasmintea Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 17:38 Very_F.. czy mam Ci wkleic link do watku o walce z przeziebieniem?)) Dbaj o siebie, ten deszcze dzisiejszy omin szerokim lukiem, zaparz herbaty z malin i hop do lozeczka w cielych skarpetach Jesli do tego zastosujesz sie do tych wszystkich lekowych rad- bedzie dobrze)) Pozdrawiam serdecznie - antyprzeziebieniowo) Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 21:55 Sama się na tym wątku wpisywałam.Zapomniałam tylko o tym iż zimno idzie w 7- milowych butach i z przyzwyczajenia ubieram się zbyt cienko.Wczoraj ciągle było mi zimno.A dzisiaj efekt.Herbatę z sokiem malinowym już piłam, teraz stoi kubek z masłem i z miodem. PZDR przeziębiona V_F Odpowiedz Link
jasmintea Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:14 Wiem,ze sie wpisywalas)) Ale ja mam tak samo - zawsze mi cieplo - tylko pozniej siedze przemarznieta nie wiedziec kiedy i pije herbate za herbata))) Pozdrawiam serdecznie z zyczeniami powrotu do zdrowia)) Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:18 Ja od samego rana byłam przemarznięta. A dzisiejsze wstawanie w zimnym pokoju było okropne. Najpierw spod kołdry wystawiłam stopę aby dokonać pomiaru temperatury. Pomiar wypadł niezachęcająco( ale wstać musiałam. Czy ONI mogliby zacząć grzać w mieszkaniach? Odpowiedz Link
jasmintea Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:23 Nic mi nie mow. Wlasnie zalozylam sweter. palce mi tak zgrabialy,ze ledwo pisze))) A w nocy wstalam po bluze i skarpetki. Okropne. Juz wiem dlaczego ludzie tak teraz choruja.. Sezon grzewczy chyba dopiero od 15.10? Odpowiedz Link
frunze Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:25 Gnieniegdzie już grzeją, np na Muranowie, ale niestety niektóre spółdzielnie traktują swoich klientów po macoszemu Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 02.10.03, 22:32 Niestety, a mnie trochę gorzej. Wypiłam paskudne mleko i zemdliło mnie, eee Odpowiedz Link
kolczatka Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 08:44 Strepsils z miodem i z cytryną. Polecam. Odpowiedz Link
jasmintea Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 11:14 Homeogene - do ssania, skuteczne i malo inwazyjne Pozdrawiam i chociaz Ty sie nie rozchoruj!) Odpowiedz Link
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 11:15 Dziś po pracy Gorąca Cytryna + Strepsils + Amol + Kwiat lipy Odpowiedz Link
kolczatka Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 11:25 Rozważ jeszcze mleko. Fajnie łagodzi podrażnione gardło. Ostatnio, gdzieś koło 3 w nocy, wypiłam chyba ze cztery szklanki i zasnęłam jak dziecko (na całe dwie godziny ). Odpowiedz Link
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 11:29 Z napojów mlecznych wszystko, tylko nie samo mleko. Odpowiedz Link
jasmintea Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 11:09 Very_F.. I jak sie dzis czujesz? Przechodzi? Trzymam kciuki za wygrana walke Pozdrawiam Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 15:48 Kaszlę jak rasowy gruźlik, czuję się jakbym nie spała od 6 tygodni conajmniej i trochę boli mnie gardło. Dzięki za kciuki. Sloggi - czyżby zaraza rozprzestrzeniała się poprzez salon?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 15:53 Wczoraj wyszedłem z ciepłego mieszkania na wiatr w rozpiętym płaszczu i chyba mnie zawiało. Odpowiedz Link
very_famous Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 15:59 To niedobrze. Zapinaj się chociaż. Ja natomiast zapominam, że nie ma już upałów.Nie lubię grubych ubrań i noszę jeszcze cienkie. Dlatego mnie dorwało. Mogłoby mnie dorwać za tydzień - nie poszłabym na ten cały ślub itd. Wcale nie mam na to ochoty ( Odpowiedz Link
zet_a Re: Chyba mnie dorwało 03.10.03, 11:20 U mnie właśnie się skończyło, ale w przy moim trybie życia mam pokaźne szanse na nową kichawicę. Odpowiedz Link