vika411 06.10.03, 09:52 jesli chcesz do mnie cos wyslac to prosze do 16.Pozniej wacam na zadupie.Wtym tygodniu mozliwe, ze przyjade do biura ale napewno nie wiem.W razie czego zadzwon. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Altu! 06.10.03, 10:00 ok. tak jak pisalam mam dopiero 4 rozdzialy gotowe. poczekam na calosc. nie bedziemy sie rozdrabniac. masz racje. po co masz z prologim i epilogiem umierac na zawal. a tak... hm... od razu pojdziemy po calosci. ma nadzieje, ze jakos ta moja krytyke (chociaz niezbyt ostra... bo nie ma za bardzo czego sie czepic, same techniczne rzeczy) przezyjesz i za bardzo sie na mnie nie pogniewasz... jezeli chcesz, to moge wyslac poczta polska cala przesylke, wtedy daj na malpe adres... a jak nie, to troche mi zejdzie pisanie elaboratu... do piatku mozliwe ze sie z tym wszystkim wyrobie. chociaz... znajac siebie, to wiecej napisalabym "recznie". ale zrobie co w mojej mocy. dzisiaj od samego ranca mam lekki zawrot glowy w firmie, bo 2 dni mnie nie bylo na miejscu, tylko bylam na delegacji... i teraz telefony mi sie urywaja... pozdrawiam, sciskam i caluje... pa pa Odpowiedz Link
vika411 Re: Altu! 06.10.03, 10:04 No to fajnie!Mam cichutka nadzieje, zezrobimy na tej grafomanii jakas przyzwoita kase.Jak myslisz? Odpowiedz Link
altu Re: Altu! 06.10.03, 10:45 mam malpe. nie zamierzam sie wykrecac musze Cie tylko zmobilizowac bardziej do pisania o zadupiu ma byc taka cegielka na 250 ston, rodowodem z Chmielewskiej zeby bylo romansidlo, straszydlo, sensacja i .... Odpowiedz Link
vika411 Re: Altu! 07.10.03, 09:36 altu napisała: > mam malpe. > nie zamierzam sie wykrecac > musze Cie tylko zmobilizowac bardziej do pisania o zadupiu > ma byc taka cegielka na 250 ston, rodowodem z Chmielewskiej > zeby bylo romansidlo, straszydlo, sensacja i .... > Ale ja nie chce kopiowac Chmielewskiej... Odpowiedz Link
altu Re: Altu! 07.10.03, 09:44 Nie Vikuniu! Ty nie mozesz kopiowac Chmielewskiej. Jej sie NIE DA skopiowac. Po prostu musisz wymieszac wiele gatunkow, tak, zeby czytelnik ciagle cos nowego odkrywal i caly czas chcial czytac dalej. Nie mozesz sie skupiac na jednym gatunku, bo stanie sie nudny i ciag dalszy bedzie do przewidzenia... Zostalas w Wiedenkowie? Na Zadupie nie jedziesz? Odpowiedz Link
vika411 Re: Altu! 07.10.03, 09:55 altu napisała: > Nie Vikuniu! > Ty nie mozesz kopiowac Chmielewskiej. Jej sie NIE DA skopiowac. > Po prostu musisz wymieszac wiele gatunkow, tak, zeby czytelnik ciagle cos > nowego odkrywal i caly czas chcial czytac dalej. Nie mozesz sie skupiac na > jednym gatunku, bo stanie sie nudny i ciag dalszy bedzie do przewidzenia... > > Zostalas w Wiedenkowie? Na Zadupie nie jedziesz? > Na razie forsa mi sie spoznia...Musze czekac!I krew mnie od tego zalewa! Odpowiedz Link