very_famous 06.10.03, 11:11 Co prawda na niebie słońca wg 14 dniowej prognozy długo nie będziemy oglądać, ale co szkodzi przywitać się słonecznie )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! 06.10.03, 11:33 Dzień dobry Jak Was widzę od razu mi słonecznie i radośnie ) Dobrze, że jesteście, tyle Wam chciałam powiedzieć na poniedziałek Odpowiedz Link
brookie Re: Słoneczne dzień dobry!!! 06.10.03, 11:34 A moze tak powtorka z dnia wczorajszego? Odpowiedz Link
very_famous Re: Słoneczne dzień dobry!!! 06.10.03, 11:37 Brookie - wychamuj trochę, dzień za dniem będzieś się wstawiać z Viką i demolować Salon? A swoją drogą -widzę że się spodobało :> Odpowiedz Link
brookie Re: Słoneczne dzień dobry!!! 06.10.03, 11:44 Co tu opowiadac. Skacowana bylam dzis rano. Zapowiadal sie cichy dzien ale goscie przyszli wiec jutro tez bedzie kac. Ale w srode i czwartek mam wolne wiec rozrabiam tak czy siak. Przylaczasz sie? Odpowiedz Link
very_famous Re: Słoneczne dzień dobry!!! 06.10.03, 11:50 Pewnie! Zwłaszcza że tydzień mam wolny )) Odpowiedz Link
sharlotka Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 06.10.03, 12:09 donosze, ze w Trojmiescie od rana swieci slonce... ale zimno jest, brrr.... wirtualnie jestem z Wami, ale milcze, bo jakos tak wyszlo.... ucalowania dla Wszystkich i troche slonca znad morza Wam przesylam. Odpowiedz Link
very_famous Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 06.10.03, 12:11 Dzięki - wiesz że nawet pomogło!! Trochę słońce wyjrzało zza chmur!!! --- [...]przyzwyczajenie ściera z nas nawet ślad stempla natury. W. Szekspir Odpowiedz Link
brookie Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 06.10.03, 12:18 Slonce juz zaszlo, a ja jestem lekko zawiana z powodu naglej wizyty gosci. A moze by tak z poniedzialku .... Odpowiedz Link
very_famous Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 06.10.03, 12:21 Oj Brookie, he he , fajnie tak od poniedziałku! Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 07:49 Witam serdecznie z samego rana! Gorąca kawa troszkę rozgrzewa zmarznięte dłonie, ale nie jest dobrze... Za to humor jest dokładnym przeciwieństwem samopoczucia . Ciekawe zjawisko. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dzionka! Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 07:55 Cześć, właśnie nadrobiłam zaległości w lekturze forumowej... taka lekturka z rana do kawy... niestety muszę się zabierać do pracy... Miłego Wtorku!! Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 09:25 Hejka, już po delegacji? I jak było? Odpowiedz Link
jasmintea wtorkowo.. 07.10.03, 08:06 Witam)) Co prawda slonca nie widac - al;e za to.. zaczal sie sezon grzewczy!!!))))) I wteszcie przestane marznac op powrocie do domu )) "Home sweet home")) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
kolczatka Re: wtorkowo.. 07.10.03, 08:10 U mnie co prawda sezon grzewczy już się zaczął, ale dziś w nocy miałam taką fazę, że spałam pod pierzyną + koc, do tego ciepła piżamka i równie ciepłe skarpetki na stopkach i wcale mi nie było za gorąco. Fenomen jakiś! Odpowiedz Link
frunze Re: wtorkowo.. 07.10.03, 08:46 Witam, witam Ja dzisiaj przywdziałam płaszcz jesienny, szal, czapkę i rękawiczki i wcale nie było mi za ciepło Jestem po pierwszej kawie i śpię, śpię! A śniła mi się impreza u Dorotki )) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: wtorkowo.. 07.10.03, 08:51 frunze napisała: A śniła mi się impreza u Dorotki )) i jak było?? Odpowiedz Link
vika411 Re: wtorkowo witam ale na minorowo 07.10.03, 09:09 frunze napisała: > Nie pamiętam ))))))))) Bo czekam na forse juz cztery dni!I nie ma!I co robic? Ja musze jechac na zadupie! Odpowiedz Link
jasmintea Re: wtorkowo.. 07.10.03, 12:09 To niezla impreza Ci sie snila!!))))))) frunze napisała: > Nie pamiętam ))))))))) Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 09:27 Witam serdecznie! Nie wiem, jak to się dzieje, ale im dalej w jesień i zimniej na dworze, to jakoś moje samopoczucie i humorek dopisuje. I to nawet bardzo... Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę miłego dzionka... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 09:38 ja tez dzisiaj w płaszczu do pracy i tez sie nie zgrzałem...mam cały czas katar i kaszel...ale wmawiam sobie ze jest dobrze (ale nie jest)... Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 09:40 Może już czas na lekarza? (taka delikatna sugestia). Odpowiedz Link
vika411 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 09:41 jeremy27 napisał: > ja tez dzisiaj w płaszczu do pracy i tez sie nie zgrzałem...mam cały czas katar > > i kaszel...ale wmawiam sobie ze jest dobrze (ale nie jest)... No to nie jest dobrze... przepis na grypolin ciotki Viki masz?! Nie? To Ci dam a potem do lekarza po zwolnienie i pod pierzyne sie wpakoj! Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 09:46 Vikunia ma rację! Grypolin pomogl, obylo sie bez lekarza, ale dwa dni w lozku trzeba bylo wylezec... Nie bylo tak zle. Nawet calkiem przyjemnie... Pozdrawiam J. i życzę zdrowia... Odpowiedz Link
very_famous Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 12:04 Chory do pracy ganiasz? Współczuję, myślałam żeś zdrowy już. Znam ten ból. Trzymaj się ciepło! Vika co to za specyfik? Odpowiedz Link
vika411 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 12:10 very_famous napisała: > Chory do pracy ganiasz? Współczuję, myślałam żeś zdrowy już. Znam ten ból. > Trzymaj się ciepło! > Vika co to za specyfik? Pol litra miodu+pol litra spirytusu+sok z pol kila cytryn.Wymieszac i popijac malymi lyczkami lezac wygodnie pod pierzyna.Komentowac efekty przez kompa Odpowiedz Link
very_famous Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 12:16 Ciekawe co w tym zestawie najbardziej pomaga? ) Popijać trzeba tak non-stop czy jak antybiotyk 3-4 razy na dobę? Odpowiedz Link
vika411 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 12:17 very_famous napisała: > Ciekawe co w tym zestawie najbardziej pomaga? ) > Popijać trzeba tak non-stop czy jak antybiotyk 3-4 razy na dobę? trzeba popijac ile watroba wytrzyma! Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 12:25 Nie mam pojęcia dlaczego, ale od razu mi się przypomniał monolog Dudka, "miałłem w domu 12 butelek jałowcówki" . Odpowiedz Link
vika411 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 07.10.03, 12:28 kolczatka napisała: > Nie mam pojęcia dlaczego, ale od razu mi się przypomniał monolog > Dudka, "miałłem w domu 12 butelek jałowcówki" . )))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! środowe... 08.10.03, 07:49 Jakoś dziś łatwiej wstawać bez tego deszczu... u mnie już grzać nawet zaczęli... Rękawiczki są już niezbędne, szalik też... i oczywiście kawa z rana... Miłej Środy!!!! Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! środowe... 08.10.03, 08:27 Obudziłam się dzisiaj rano, wystawiłam spod kołdry stopę na zwiady i wróciła z wiadomością, że jest CIEPŁO!!!!! Od razu inaczej się wstaje No i ciuchy schną Same pozytywy. Poza tym mam świetny humor, wieczorem cośrodowa impreza, jest git ))) Wszystkim życzę co najmniej takiego humoru jak mój, no i miłego dnia Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! środowe... 08.10.03, 09:36 Witam serdecznie! U mnie też grzeją... Jest milutko i ciplutko... Miłego dnia życzę wszystkim! aaa. byłabym zapomniała... kawa będzie juz za chwilę... obowiązkowo! Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! 09.10.03, 08:46 Nie wiem czy słoneczne, bo od rana jestem wściekła. Najpierw pokłóciłam się z G., uwielbiam takie poranne kłótnie, a teraz chcą mi dowalić robotę, którą powinna zrobić moja koleżanka. Wytłumaczenie było takie, że ja to zrobię w pół godziny, a ona będzie siedziała pół dnia. Niech, kurwa żesz jego mać siedzi Aaaaa, wyć mi się chce!!! Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! 09.10.03, 09:27 Udało mi się troszkę opędzić robótkę, więc nareszcie mam chwilę czasu, żeby się chociaż przywitać. Tydzień mija mi w obłędnym tempie, czas ucieka przez palce, strach się bać co będzie dalej ). Buziaczki dla wszystkich obecnych! Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! 09.10.03, 09:30 No dzień dobry, cieszę się, że powoli forumowicze nadciągaja )) Ja właśnie ruszam do pracy, ale mam nadzieję, że szybko ją opędzluję Odpowiedz Link
sharlotka Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 09.10.03, 10:04 witam i ja..... no nocnej walce z bolem glowy czuje sie jak wypluta... mimo to przesylam promienie sloneczne, bo cos od rana u nas swieci, buziaczki dla wszystkich sharlotka Odpowiedz Link
altu Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 09.10.03, 11:08 Witam słoniecznie... ale z pochmurną aurą na dworze to jakoś źle wychodzi... Od rana mam niezły nastroj, a pracka się mnoży na potęgę... nie chce mi się zbyt wiele. Jak będzie się coś działo w Salonie, to pracka pójdzie w kąt... Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia... Odpowiedz Link
brookie Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 09.10.03, 11:41 Witam wszystkich. U nas dzisiaj 26 stopni, jutro ma byc 32. Jest bardzo sucho i chyba zaraz zaczne podlewac roslinki. Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 07:53 Dziś to prawie mroźno rano było i to słoneczko... ale nie ukrywam, że mi conieco zmarzło... więc dziś najpierw herbatka, a dopiero potem kawka... dobrze, że dziś piątek, choć chyba mnie czeka siedzenie do nocy w pracy... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:02 witam, słońce za oknem miło zaczyna się ten piątkowy dzień Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:10 Macham Wam gorąco znad kubka nie mniej gorącej kawy na rozgrzewkę. Dobrnęliśmy szczęśliwie do piątku, a przed nami cudowna perspektywa weekendu. Oby nam ten piątek szybciutko minął ). Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:20 Dzień doberek Ja ma świetny nastrój, myślę, że niemały wpływ miał na to fakt, że powiedziałam G. o piątkowej imprezie u Dorotki (no, powiedziałam o spotkaniu, nie uściślałam, że będzie to balanga) i będę całkowicie legalnie Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:22 Cieszę się ogromnie, bo jak rozumiem obyło się bez strat w ludziach i sprzęcie? ). Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:26 Wykorzystałam jego świetny humor po zakupieniu pięciu desek, worka gładzi i paru gwoździ (zadziwia mnie, ze facetom sprawia to frajdę). Powiedziałam, że odkryłam fantastyczne forum (nie powiedziałam jakie, a on nie nalegał, ale myślę, że ten temat kiedyś wróci), że chciałabym Was poznać, ze będzie spotkanie za tydzień. Powiedział nie, potem powiedział, no nie wiem, potem zrobisz jak chcesz, a na koniec zamilkł A potem mieliśmy świetne humory. Za tydzień, tak koło piątku pewnie będzie gorzej Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:33 Trzymam kciuki żeby nie było gorzej! A jak będzie to znów kup mu parę deseczek, jakieś wkręty, kołki rozporowe czy jak to się tam zwie, tylko nie kupuj mu broń Boże młotka, bo to może się obrócić przeciwko Tobie Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 08:38 Nie, nie, on spokojny człowiek. Najgorsze co mi potrafi zrobić to obrazić się...już bym wolała, żeby wrzeszczał, a nie tak milczał...No, ale lżej mi na sercu, ze wie o piątku, strasznie mnie to męczyło Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 09:00 Ja też dostałam pozwolenie od męża - jak to okropnie brzmi... - wróciłam w potwornym nastroju z pracy, a po jakimś czasie powiedziałam, że ma być taka impreza, ale ja nie wiem... no i mój mąż łaskawie stwierdził:" idź rozerwiesz się troszkę, tylko zadzwoń, o której po Ciebie przyjechać"....) Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 09:01 No, Ty to masz szczęście... Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 09:09 No nie... ) Tylko muszę popracować i nad tym, żeby mnie przywiózł...) Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 09:16 A mój G. w pracy, więc z odwiezienia i przywiezienia nici A tak, jakby Was poznał, chociaż przelotem, to może by się tak nie jeżył Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 10:23 Jeszcze się zastanawiam nad tą imprezką. W gruncie rzeczy to jestem nieśmiała... Ale coraz bardziej plany mi się podobają... Jak przyjadę, to samochodem, bo w sobotę będę dużo kursowała (do rodziny i z powrotem). Mogę podwozić, odwozić i przywozić. Z czasem jestem ok. Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! w piątek 10.10.03, 09:28 Witam bardzo bardzo słonecznie! Słonce za oknem, slonce w sercu... To mile, ze juz piatek, weekend sie zaczyna... Milego dnia zycze wszystkim! Odpowiedz Link
sharlotka Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! w pia˛tek 10.10.03, 10:12 witam wszystkich... dopiero dotarlam do pracy...... wieje bardzo... gorace usciski dla Was!! a w szczegolnosci dla V_F coby jej sie polepszylo... bo ja mam dola gdzies od 3 miesiecy.... i dla Czarnej33 coby sie nie dawala zlym myslom, bo najgorsze to uwierzyc, ze napewno jest zle.... caluski sh... Odpowiedz Link
czarna33 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 10.10.03, 10:26 Witam wszystkich,juz mi troszke lepiejDziekuje za dobre slowa...nawet slonko u mnie swieci Odpowiedz Link
geograf Re: Słoneczne dzień dobry!!! 12.10.03, 09:30 Dzisiaj jestem pierwszy Pomimo, ze na zewnątrz deszcz hula-dzień musi być przyjemny-wszystko zal;eży od nastawienia, prawda? miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
brookie Re: Słoneczne dzień dobry!!! 12.10.03, 09:52 Pozdrawiam! U mnie tez pada, ale w domku przyjemnie a w Salonie jeszcze przyjemniej. Piszcie! Odpowiedz Link
hubar Re: Słoneczne dzień dobry!!! 12.10.03, 09:55 Ale zajeb... o takiej porze. Powinienem jeszcze spać, ale niestety jestem w stadium przestawiania swojego zycia z nocnomarkowego na jeb... poranny Odpowiedz Link
brookie Re: Słoneczne dzień dobry!!! 12.10.03, 09:57 Ja sie juz przestawilam, choc ciezko bylo. Odpowiedz Link
geograf Re: Słoneczne dzień dobry!!! 12.10.03, 13:06 a po co ta agresja? przestawienie się jest trudne, ale trzeba. Poza tym człowiek do wszystkiego potrafi sie przystosować powodzenia i rychłego odnalezienia plusów takiego porannego życia. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! 13.10.03, 07:32 Co prawda za oknem słońca na razie nie widać. Kiedy szłam rano paliły się jeszcze latarnie, zima idzie ((. Słońca będzie coraz mniej, tym bardziej słoneczne dzień dobry wszystkim ). Odpowiedz Link
martuha Re: Słoneczne dzień dobry!!! 13.10.03, 07:35 dzien-do-bry!!! jakos szaro za oknami, pale sobie swiatlo w kuchni, zeby lepiej widziec i zeby sie cieplej zrobilo. a do lata tak daleko, nawet do wiosny Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! 13.10.03, 07:38 Niestety, jak sobie pomyślę, że będzie tylko gorzej, to od razu mam ochotę na kolejną kawę . Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! 13.10.03, 07:41 Ja już w sobotę piłam grzane piwo... zimno jest okropniasto, i rzeczywiście najgorsze jest to, że będzie tylko gorzej... Witam w poniedziałek Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Słoneczne dzień dobry!!! 13.10.03, 07:48 witam i ja oj, ciężki był ten łyk_end Odpowiedz Link
sharlotka Re: S?oneczne dzien´ dobry!!! 13.10.03, 09:20 witam wszystkich... dzis na chwile slonce wypelzlo... zza chmur.... a wczoraj bylo tak pieknie slonecznie, ech... pozdrawiam i mielj reszty dnia sh. Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! 13.10.03, 09:26 Witam wszystkich cieplutko i słonecznie! Jak to dobrze widzieć od samego rana same uśmiechnięte buźki w Salonie... Oby tak przez resztę dnia... Pozdrawiam gorąco, tak na rozgrzewkę... Odpowiedz Link
frunze Re: Słoneczne dzień dobry!!! 14.10.03, 08:37 YO Dzisiaj słońce jak w lecie, ciepło w pracy i żyć się chce Słoneczne dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link
balkan Re: Słoneczne dzień dobry!!! 14.10.03, 08:46 Jak wychodzę z domu jest jeszcze ciemno. Słoneczko widzę dopiero przez okno w pracy... a już niedługo będę je widziała wyłącznie w pracy i weekendy.... Odpowiedz Link
altu Re: Słoneczne dzień dobry!!! 14.10.03, 10:22 Fakt, dzisiaj pogoda jest w miarę normalna. Taka jesienna... Cieplutkie i milutkie dzień dobry wszystkim! Miłego dzionka życzę... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Słoneczne dzień dobry!!! 14.10.03, 11:23 Lepiej późno niż wcale, a więc słoneczne i cieplutkie dzień dobry wszystkim salonowiczom. Odpowiedz Link
brookie Re: Słoneczne dzień dobry!!! 14.10.03, 11:55 U nas z rana padalo jak diabli, nie chcialo mi sie wstawac. Po poludniu wyszlo slonce wiec zrobilam pranie. Poza tym wszystlo ok. Milo tu zajrzec. Odpowiedz Link
very_famous Jakie tam słoneczne...?! 14.10.03, 12:01 Hejka Fajnie, że u was już popołudnie. U nas dopiero południe ) Odpowiedz Link
brookie Re: Jakie tam słoneczne...?! 14.10.03, 12:04 Witam, wlasnie minela 6 po poludniu. Relaksujemy sie. Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie tam słoneczne...?! 14.10.03, 12:07 Myślałam, że już sie do mnie nie odezwiesz Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie tam słoneczne...?! 14.10.03, 12:20 Tak. Dzięki. Gapa V_F zapomniała podziękować. Oskar wygląda jakby był mniejszy od tej piłki ) A kiedy Twoje? Odpowiedz Link
brookie Re: Jakie tam słoneczne...?! 14.10.03, 12:34 Poprosze sasiada, zeby wyslsl kilka moich zajec na moja poczte. Wtedy bede mogla je Wam wszystkim przeslac. Odpowiedz Link
brookie Re: Jakie tam słoneczne...?! 14.10.03, 12:41 Postaram sie jutro. Chlopal jest bardzo zajety. Uni + praca. Odpowiedz Link
jackussi Re: Jakie tam słoneczne...?! 28.03.04, 09:25 Słoneczkowo dzisiaj. Słoneczkowe DzD Odpowiedz Link
czarna33 Re: Jakie tam słoneczne...?! 28.03.04, 09:45 Chmury,zimno,szaro i na dodatek cos białego małego z nieba leci Odpowiedz Link