very_famous 28.10.03, 20:44 Prawie pusty. Bardziej prywatny i refleksyjny. Spokojniejszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thomasch Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 20:58 very_famous napisała: > Prawie pusty. > Bardziej prywatny i refleksyjny. > Spokojniejszy. Wiem coś o tym. Także dzięki Tobie Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 21:17 Cóż, raczej jestem wieczorną S@lonowiczką. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 21:39 A ja jestem raczej pożeraczem salonowych postów niż nagminnym pisarzem . Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 21:43 Uważaj, bo poleci głowa Twoja przy cięciach adminowych. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 21:45 Nie rozumiem ... prosze o bliżesz objaśnienie . Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 21:48 OZ takie prasówki likwiduje. To nie czytelnia. Jeżeli tylko czytasz, nie czujesz się jakbyś podglądał tych co piszą? Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 21:58 Hmmmm mocno zdziwiłaś mnie tym co napisałaś ... pisząc tu, w miejscu ogólnie dostępnym musisz liczyc sie z tym, że będą to czytać osoby całkowicie postronne ... takie jak ja. Nie musiałem pytać się nikogo o pozwolenie a jedynym warunkiem jest to, że muszę być zalogowany aby coś napisać. A poza tym nie czuje, że kogoś podpatruję przez dziurkę od klucza ... sam sporo piszę na Froum Lublin i nie wymagam od nikogo zgody na to aby czytał moje nędzne wypociny. Ps. Zresztą jeśli to, że czytam wasze teksty tak wam wadzi to hmmm nie ma problemu chętnie sam zrezygnuję z czytania i pisania na tym forum. Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 22:06 Ach, no tak. Zapomniałam że To Forum jest otwarte. Zamknięte jest inne. I tam są cięcia. > Zresztą jeśli to, że czytam wasze teksty tak wam wadzi to hmmm nie ma problemu chętnie sam zrezygnuję z czytania i pisania na tym forum. A Ty coś taki obraźliwy? Kolacji nie jadłeś? Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 22:10 Właśnie zajadam ... więc trzymaj się ciepło i obraź się na innych. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 22:20 Obrażanie się jest takim samym składnikiem esencji życia jak i inne uczucia. Obrażać się to jedno a nie umieć wybaczać to drugie. Ps. A obrazć się na Ciebie nie obraziłem, ale przykro zrobiło mi się gdy zrównałaś mnie z podglądaczem. Zreszta mniejsza z tym ... Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 22:31 Obrażanie się to zwykłe fochy. Brak umiejętności, no może nie wybaczania - bo to zbyt emocjonalne słowa - ale zrozumienia i wewnętrznego machnięcia ręką. > > A obrazć się na Ciebie nie obraziłem, ale przykro zrobiło mi się gdy zrównałaś mnie z podglądaczem. Zreszta mniejsza z tym ... Hmmm przecież to mi "kazałeś" się obrazić (!). Za przykrość - pardon, pardon. Pomyliłam zasady panujące na dwóch forach. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 22:53 Hmmmm zaraz zaraz ... sięgnij do tego co pisałaś i zobacz kto pierwszy rzucił słowo obrażać się. Stwierdziłem gołe fakty ... przykro mi się zrobiło i zaproponowałem że jeśli moja egzysten na tym forum wadzi Tobie to nie będę robił problemu i ustąpię. Zresztą może masz rację ... skoro mało piszę i nie biorę czynnego udziału w życiu tego Forum to hmmm może i nie zasługuję na to aby nawet je czytać. Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 22:59 Owszem - jako pierwsza zasugerowałam to że poczułeś się obrażony moim postem. Nie napisałam, że Twoja egzystencja wadzi mi, mylna interpretacja. Zacietrzewiłeś się okropnie.Ot co. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:13 Dobra dobra .... hehehe .... nie chce mi sie już odbijac tej czczej piłeczki, to nie ma sensu, najmniejszego, ani Ty nie znasz mnie ani ja nie znam Ciebie ot i cała prawda. I pewnie w równym stopniu jesteśmy oboje odlegli od prawdy w ocnie tego co pisaliśmy do siebie. Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:19 A ja już liczyłam na forumową kłótnię Skoro pasujesz to ja idę spać. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:22 Nie szkoda Ci czasu na głupie czcze kłótnie? Niech sen ukoi Twoje zapędy . Odpowiedz Link
geograf Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:23 Szkoda,że tak mało osób jest wieczorami na Salonie.. szkoda?a może po rpostu zachęta do nie siedzenia długo i wczesnego położenia się spać? hm... Odpowiedz Link
geograf Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:32 może...ale to chyba też wina tego,że przy takiej ilości Forów prywatnych-przy mniejszej ilości Forumowiczów mało zostaje każdego z nich na każdym z Forumów,... a do tego-ktoś kto cały dzień pracuje w intenrecie niekoniecznie musi chcieć patrzeć w to samo po pracy ja jeszcze jestem...jeszcze Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:36 Przyczyn pewnie jest jak mrówek w mrowisku. Odpowiedz Link
geograf Re: S@lon Wieczorny 28.10.03, 23:37 a my we dwójkę-jak co wieczór-już tylko zostaliśmy... taka to już nasza role-wieczornych strażników ognia w salonowym kominku coby nie mówić-miło mi się z Toba pisze... Odpowiedz Link
thomasch Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 00:26 geograf napisał: > a my we dwójkę-jak co wieczór-już tylko zostaliśmy... > taka to już nasza role-wieczornych strażników ognia w salonowym kominku > coby nie mówić-miło mi się z Toba pisze... > Ja też czasem o tej porze tu bywam Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 18:12 To wpisz się czasem, będzie nas troje. ) Odpowiedz Link
very_famous Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 19:37 Ziewam przeokropnie. Chyba dzisiaj nie wytrzymam wieczornego S@lonu. Przeczytałam co się dzisiaj działo, a niewiele się zdarzyło Marzę już o wolnym dniu. O spaniu do południa. Ale wolny dopiero przyszły czwartek. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 20:47 Ja równiez jakiś śpiący jestem ... buzia samoczynnie przybiera stan maksymalnego rozwarcia i choćbym nie wiem jak starał sie powstrzymywać ten odruch to jednak nie daję rady .... ziiiiieeeew. Odpowiedz Link
frunze Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 20:50 Rany, ja jestem żywczyk. Przekazuję Wam magicznie swoją moc Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 20:55 Dzięki na pewno się przyda ... troche wieczornego ożywienia a tym bardziej że jeszcze jest w miarę rozsądna godzina . Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 21:10 W sporej części chyba coś w tym jest ... hehehe ... idąc za tytułem jednego z tematów "staroswiecki jestem" - chwilowo :d. Odpowiedz Link
zo_h Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 21:35 Hmmm nie wiem czy zasługuję na tak zaszczytne miano ... pewnie niektórzy mogliby się obrazić że taki młody a juz retro . Chociaż patrząc bardziej wnikliwie to hmmmm ... retro jest w cenie :d ... i ma wąskie gorno oddanych wielbicieli . Odpowiedz Link
geograf Re: S@lon Wieczorny 29.10.03, 23:15 jestem na posterunku... po dzisiejszym dniu taksiarze zapowiedzieli kolejny rpotest za miesiąc, Begerowa może stracić immunitet, i takie tam inne newsy przyniósł dzień..odnaleźliście coś ciekawego dzisiaj w dzienniku jakimkolwiek? Odpowiedz Link