geograf 05.11.03, 07:24 Witam. Co słycheć w kwestii sobotniej wycieczki do Łodzi? miłego dnia! geo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacus2 Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 08:39 Coż...mam studia, urodziny i w ogóle...wiec sie wyłamię Odpowiedz Link
altu Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 12:11 Jestem do dyspozycji... Plan wycieczki przedstawia się następująco: - 8 rano - wyjazd - 9 przyjazd do miasta Łodz + spotkanie z Geo - 10 zwiedzanie miasta - w miedzyczasie z V_F robimy rozeznanie w miejscowych przystojniakach - 13 - posilek - 14 - zwiedzanie cd - 15 - porwanie i ucieczka - 16 - powrot do domu... (Wypadlo mi cos, przez co musze ok. 17 -18 byc w Wawie... a co w widoczny sposob komplikuje sprawe... jezeli nie pasuje taki plan, to nastepny mozliwy termin: 22,11) Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 19:02 Ech,.... czy coś ustalono? To od Was wszystko zalezy..ja mogę nawet o 6 rano stawić się w miejscu przyjazdu a więc-czekam... pozdrawiam Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 19:28 dotarłem po całodniowym pobycie w domu... ja chce już długi weekend...(a najlepiej weekend,w którym będzie ta wycieczka Salonowa Odpowiedz Link
gacus2 Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 19:33 Ja też chce. jestem przemęczony, przepracowany i zły...ale przeciez wyspię sie po śmierci wiec jest ok. Mnie nie bedzie w Łodzi. Jadę do rodziny na pocz XII Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 19:41 nie masz wolnego w długi weekend? jedziesz do rodziny?a co z Twoim proponowanym spotkanie w sobotę? najpewniej w ten weekend i tak nie odbędzie się ta wycieczka(( ale ja stale zapraszam,jak coś.pociągi jeżdzą co godzinę. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Przyjeżdżacie ? 05.11.03, 20:01 Wolne? 8-9 studia 10 i 11 praca. spotkanie na które zapraszam przekładam na piatek. Odpowiedz Link
candycandy Re: w TĘ sobotę do Łodzi??? 05.11.03, 10:42 To zamiast spotkania w W-wie? PS. Z góry uprasza się o zrozumienie w kwestii braku bliższej znajomości tematu ze strony niżej podpisanej. Odpowiedz Link
altu Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 09:09 no i w koncu na czym stanelo? ja nic nie wiem.... buuu... prosilabym o kontakty do 15, bo potem nie wiem sama, jak to bedzie... musze sobie weekend zaplanowac... Odpowiedz Link
altu Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 09:18 jak sie spodoba,,, albo nasz import bedzie niedobry... to i owszem... szczerze mowiac ta sobota coraz mniej mi sie podoba.. ale skoro obiecalam... Odpowiedz Link
very_famous Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 10:04 Taaa - towar niepełnowartościowy wymaga wymiany Jedziemy - tylko gdzie robimy zbiórkę w Wa-wie? Odpowiedz Link
sharlotka Re: Przyjez˙dz˙acie ? 06.11.03, 09:19 wszystko wskazuje na to, ze przyjezdzam do Wawy w srode (12.11) tak popoludniu. Planuje zostac do piatku (w piatek wyjazd wieczorem) lub do soboty (po poludniu wyjazd). Kiedy i gdzie moglabym sie z Wami zobaczyc? Chcialabym ze Wszystkimi, o ile to mozliwe..... I od tej soboty juz nie bede w sieci, stad wczesne pytanie... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 09:34 Z mojego gryplanu wynika, że najlepiej dla mnie byłoby zaplanować spotkanie z Tobą na czwartek, wtedy miałabym względnie nieograniczoną (oprócz pracy) ilość czasu dla Ciebie Odpowiedz Link
kolczatka Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 09:43 To teraz wymyślcie godzinę, bo ja dogorywam. Odpowiedz Link
frunze Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 09:47 Która bądź, byle po 17 (to jak z reklamą forda - możesz mieć każdy kolor, o ile jest nim czarny Odpowiedz Link
kolczatka Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 09:53 Ja opuszczam mury firmy o 15.15. Każda pora po tej godzinie jest do zaakceptowania. No i pozostaje jeszcze ustalenie jakiegoś miejsca spotkania. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 10:06 mi nie szkoda, bo chciałam Cię poznać i spotkać sie z resztą Odpowiedz Link
sharlotka nie wierze! 06.11.03, 10:07 jej, prawie wszystkim pasuje w czwartek! Jestescie Kochani! a Doti, a Balkan... gdzie reszta? Ja sie do Was dostosuje... powiedzcie jakie miejsce to dojade tem. Czyli wstepnie czwartek... moze jakas 18.30? sharlotka w oparach migreny. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: nie wierze! 06.11.03, 10:15 mam do 20 lekcje, po 20 jestem dyspozycyjna, jeżeli jeszcze będziecie gdzieś to chętnie dojadę Odpowiedz Link
sharlotka Re: nie wierze! 06.11.03, 10:19 mysle, ze tak szybko Was nie puszcze, takze Doti, dojedz, bardzo prosze! Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:20 Doti, jak spotkamy się o 18.30 to z całą pewnością będziemy jeszcze po 20. Jakby co to ich przyszpilę do krzeseł, bardzo chciałabym Cię poznać Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:24 Szpilki są takie wyrafinowane, ale jak nie, to nie, przygwożdżę Was w takim razie Odpowiedz Link
kolczatka Re: nie wierze! 06.11.03, 10:22 To może w Sherwoodzie się umówmy, w miarę w centrum, ale na tyle na tyłach, że nie jest tak parszywie drogo, chyba, że coś się zmieniło, odkąd byłam tam ostatni raz, ale nie przewiduję... Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:24 W Sherwoodzie jest kibel i szatnia płatna. Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:25 Ha, ha, ostatni raz byłam tam w liceum, zmieniło się pewnie..bilard jest ciągle? Odpowiedz Link
kolczatka Re: nie wierze! 06.11.03, 10:28 Konstruktywne propozycje proszę, ja się tu staram jak mogę, ledwo na oczy patrzę, a one mnie tu krytykują, zamiast mnie kontrpropozycjami zasypywać. Kobiety, litości!!! Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:28 Najbardziej zmieniły się ceny i muzyczka powodująca głuchotę trwałą. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: nie wierze! 06.11.03, 10:32 to może kicz na tyłach forum? pifko 6 i 8 złocisza, a i w samym środku sentrum jest? Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:34 Jest świetny pub na Mariensztacie, Pod Baryłką się zwie. Dużo miejsca, bezpłatna szatnia (a właściwie to tylko wieszaki), bezpłatna toaleta, piwo w jakiejś rozsądnej cenie. Dużo miejsca, stoły i ławy, dwie sale, muzyka cicho i według mnie bardzo dobra, kiedyś z G. przynosiliśmy własne płyty i bez oporu nam je puszczali. Niezły dojazd, od Starówki moment. Aha, piwo w dużym wyborze, jakieś wynalazki, nigdzie niedostępne. Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:37 Interesująca propozycja. W którym dokładnie miejscu? Daleko od pętli autobusowej? Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:41 Hmm, gdzie tam jest pętla? Parkiem w dół od Starówki to jest z 7 minut. Dokładnie na ulicy Garbarskiej, tuż przy placu. Można też zejść Bednarską w dół. Przyszła mi do głowy jeszcze Soma na Foksal, świeże piwo ichniej roboty, imbirowe, ale, porter, mniam, mniam Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:46 Na COŚ trzeba się zdecydować - może zostańmy przy Mariensztacie... F. wiem ja wiem gdzie pętla i jak do niej dojść, Ty nie wiesz za to gdzie jest pętla ( ))) ) Może już jej nie ma... Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:50 Żadna pętla nie rzuciła mi się w oczy...ale tak, jak Ci opisałam trafisz? Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:57 Na tą pętlę? Rany! Rozbudowali się w takim razie! Przedtem jeździły tylko 2 autobusy. ))) Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:54 Jak się ta knajpa nazywa? Dawno na Mariensztacie nie byłam, wiedzę że duuużo się zmieniło. Odpowiedz Link
frunze Re: nie wierze! 06.11.03, 10:56 Pod Baryłką, jest tam od lat, to nie jest nowa knajpa. Odpowiedz Link
very_famous Re: nie wierze! 06.11.03, 10:59 Może i nie nowa - na Mariensztat chodziłam tylko do biblioteki - tak gdzie jest I społeczne liceum. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: nie wierze! 06.11.03, 10:41 mi jest wszystko jedno, będę algidą dostosuję się do reszty Odpowiedz Link
sloggi Re: nie wierze! 06.11.03, 11:02 Jak Mariensztat to będę tylko do ostatniego 118. Odpowiedz Link
dorota.28 Algida 06.11.03, 11:09 mogę wracając na dom kogoś podrzucić jeżeli mieszka w moich stronach i jeżeli bajzel w mojej algidzie mu nie przeszkadza Odpowiedz Link
sharlotka moze pozniejesza godzina? 06.11.03, 11:14 a moze tak o 19? coby za bardzo Was nie zanudzic i zeby szpilki ew. gwozdzie nie bolaly.... tak aby jak najwiecej Was obaczyc, usciskac, ba!, nawet ucalowac!..... Odpowiedz Link
very_famous Re: moze pozniejesza godzina? 06.11.03, 11:25 Eeee - ktoś przyjedzie wcześniej, ktoś później, 18.30 jest OK. Najwyżej będą spóźnialscy. Odpowiedz Link
balkan Re: nie wierze! 06.11.03, 11:18 Bardzo mi miło, ale ja mam do 20.50 angielski i to na Żoliborzu, więc najwczesniej na 21.30 pewnie bym dotarła, jeżeli do tej pory będziecie siedzieć, to chętnie się przyłączę... Odpowiedz Link
very_famous Re: Przyjez˙dz˙acie ? 06.11.03, 10:34 Sharlotko - ale nie zakładamy TYCH samych bluzek )? Odpowiedz Link
sharlotka Re: Przyjez˙dz˙acie ? do V_F 06.11.03, 11:12 very_famous napisa?a: > Sharlotko - ale nie zak?adamy TYCH samych bluzek )? no dobra.... chilp.... ) ja jestem zmarzluch wiec przyjade opatuchana z gory na dol.... spoko, bede miala przepastny sweter Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 06.11.03, 22:23 z tego co wiem to zostało mi jeszcze trochę czasu na odświeżenie swej wiedzy poprzez przeczytanie po raz kolejny tych kilku książek...dobre i to , jednak szkoda,że nie teraz. c'est la vie, jak mawiają Odpowiedz Link
sharlotka Warszawa 07.11.03, 15:51 ide juz do domu... moze pojawie sie w sieci jutro. niestety nie bedzie mnie w sieci od poniedzialku. w srode bede w Warszawie. Frunze ma moj numer komorki na @ Jak cos wymyslicie, dajcie mi znac. Ja zarezerwowalam czwartek wieczor dla Was. caluski milego weekendu Odpowiedz Link
martuha Re: Warszawa 07.11.03, 17:45 to ja tez chcialabym przybyc, napiszcie gdzie i o ktorej, bo nie mam ostatnio czasu sledzic forum. w czwartek moge ok 19.30, wiec jesli jeszcze bedziecie siedziec, to chetnie do Was dolacze. niech tylk osie ktos nade mna zlituje jesli chodzi o wyjasnienie gdzie i jak dojsc, plisssss. Odpowiedz Link
geograf Re: Warszawa 08.11.03, 13:46 tam,wyżej w tym wątku, zdaje się,że umówili się na spotkanie w pubie :" Pud Baryłką" na Mariensztacie, przy ulicy Garbarskiej,zaraz przy placu Miłego czwartkowca Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 19.11.03, 16:18 własnie wróciłem od lekarza,który nakazał cierpliwie leżeć we własnych legowsku aż do poniedziałku (kolejnej wizyty) i mam nie wychodzić zupełnie z domu- GRYPA w takim razie nie będę mógł być Waszym przewodnikiem,mimo,że bardzo bym chciał Was poznać i ugościć...przepraszam...liczę,ze jeszcze nie raz przyjedziecie do Grodu Włókniarzy Odpowiedz Link
sloggi Re: Przyjeżdżacie ? 19.11.03, 16:34 Poczekamy aż wyzrowiejesz, może wtedy wyruszymy silniejszą ekipą ulepić na Źródliskach bałwana. Odpowiedz Link
candycandy Re: do Łodzi? 19.11.03, 16:44 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - w innym terminie to może ja dopłynę? Oczywiście o ile będą miejsca w łódce. Przesyłam ciepłe życzenia po zimnym kablu i pamiętaj: pij dużo .... herbaty z cytryną! Odpowiedz Link
very_famous Re: Przyjeżdżacie ? 19.11.03, 17:13 Wiedziałam! Zwykłe przeziębienie nie daje takich objawów! A Ty się jeszcze po radiach szlajasz... Ale nie zakazał Ci siedzenia przed kompem??? Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 19.11.03, 17:41 lekarz kazał leżeć w łóżku, co też będę się starał wykonywać..oczywiście uzależnienie jest silniejsze Na pewno wyśpię się,nadrobię lektur...będe wpadał...a co! Przepraszam,że tak wyszło...z resztą nie ma tego złego-jak śnieg spadnie to miasto wypięknieje, bo np. przy dzisiejszej pogodzie deszczowej i mnie nie przypadło do gustu Bałwan..o tak!! ale to niekoniecznie w Źrdliskach...może Brus...coś wymyślimy...serdecznie zapraszam w gryupach,czy pojedynczo..każdemu mogę pokazać coś ciekawego z wielką przyjemnością Odpowiedz Link
altu Re: Przyjeżdżacie ? 20.11.03, 10:30 Czyli co? Nasz przyjazd zostaje odłożony w czasie.. OK Tylko skad my teraz z V_F importować będziemy? bo nie wiem, czy jeszcze długo wytrzymamy bez importu? A Tobie, Geografie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Lecz się szybko i skutecznie! (Grzane piwo jest dobrym środkiem na przepędzenie temperatury) Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 25.11.03, 08:19 Pomimo,że wiele się zmieniło... nieustannie zapraszam Was (całą CZWÓRKĘ,która była w początkowych planach)-jak i nie tylko-na wycieczkę do Łodzi... mieliście przyjechać w tą sobotę,ale nie wyszło. Kiedy wpadniecie do Łodzi na wycieczkę?? Zapraszam! Odpowiedz Link
kaligar Re: Przyjeżdżacie ? 25.11.03, 08:55 Przeszło dwa tygodnie wycieczkowałem (a raczej wczasowałem)w Łodzi!!!! Narazie chyba to wystarczy???? Odpowiedz Link
geograf Re: Przyjeżdżacie ? 25.11.03, 08:56 byłes w Łodzi i sie nie odezwałeś!! wstyd! i pewnie powiesz,że mieszkałeś,tam gdzie sotatnio,czyli pod drugiej stronie osiedla?? WSTYD!! Odpowiedz Link