Dodaj do ulubionych

BARDZO WAZNE!!! (dla mnie)

23.11.03, 17:04
Postanowilam zwrocic sie do Was o pomoc.
Wscieklam sie na mojego chlopine ostatecznie i nieodwolalnie!>sad
Jestem zla, wsciekla i niezadowolona przez niego!
Postanowilam to zmienic i dlatego sukam NOWEGO CHLOPA!
Ma byc: Wielki, dobry, po czterdziestce, z sumiastym polskim wasem,
koniecznie Polak, najlepiej lesniczy z totalnego zadupia, ma miec internet i
kompa oraz olej w glowie.
Moze miec zobowiazania zyciowe i byc po przejsciach.
Macie takiego ? To prosze nas poznac!
Nieszczesliwa Vikasad
Obserwuj wątek
    • very_famous Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 18:47
      Vika - a co ten Twój chłopina nawyrabiał?
      Co do wymagań to wiesz że wszystko na raz - to nie da rady... Ideałów nie ma...
      • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 18:49
        very_famous napisała:

> Vika - a co ten Twój chłopina nawyrabiał?
        > Co do wymagań to wiesz że wszystko na raz - to nie da rady... Ideałów nie
        ma...
        >
        SA!!!
        Moze Ty nie masz takiego idealu pod reka ale inni maja. Poczekam! i zmienie
        chlopa chocby sie swiat walil!!!
        • very_famous Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 18:55
          NO WŁAŚNIE VIKA - INNI MAJĄ!
          Chcę być te INNI!
          • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 18:57
            Przestan sie wyglupiac!!!
            Ja napisalam w tej sprawie do Salonowiczow najpowazniej w swiecie w brew
            pozorom!>sad
            • very_famous Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 19:01
              A Ty myślisz że ja bredzę? TEż poważnie!
              • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 19:05
                I bardzo dobrze! to szukaj mi material na meza!
                Z moim chlopina KONIEC´MUSZE ZROBIC!
                • very_famous Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 19:12
                  I nawzajem! Ja pojeżdżę po lasach i wsiach polskich z listem gończym, a Ty
                  szukaj dla mnie: tylko pamiętaj przystojny, wyższy ode mnie i mądrzejszy też
                  być musi!

A chłopinę nakarm jak sama kiedyś radziłaś mi zupką z muchomorków, później do
                  dołu i wapnem gaszonym na koniec potraktuj! O!
                  • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 19:16
                    Ile ma miec lat?
                    • very_famous Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 23.11.03, 19:32
                      Około 30.
                      Podac poszukiwany kolor oczu, włosów, IQ, wzrost, wagę?
                      • jasmintea To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:34

• very_famous Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:39
                          Chwilunia, ja pierwsza się na listę społeczną wpisałam!
                          Pani po mnie stoi w kolejce!
                          • jasmintea Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:42
                            Dobrze,dobrze.. A numerek jaki Pani miala?smile)))
                            Ale oki ja sie nie bede pchac przed szereg - byle ten moj byl ciemnowlosy i ciemnooki i wysoooki i inteligentny i zabawny i madry zyciowo i cierpliwy i prawdowmowny i pracowity i z fantazja i...smile))))

very_famous napisała:

> Chwilunia, ja pierwsza się na listę społeczną wpisałam!
                            > Pani po mnie stoi w kolejce!
                            • very_famous Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:48
                              Jak to tak - bez numerka? Oczywiście że miałam! Number one!
                              Tyyyy, a Ty skąd znasz opis mojego ideału, hę? Nie kombinuj!!
                              • jasmintea Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:52
                                czekaj czekaj.. Bo wychodzi mi ,ze tylko bracia blizniacy sie nadaja? Inaczej pobijemy sie w blocie jak nic a panowie bede mieli uzywanie..smile

very_famous napisała:

> Jak to tak - bez numerka? Oczywiście że miałam! Number one!
                                > Tyyyy, a Ty skąd znasz opis mojego ideału, hę? Nie kombinuj!!
                                >
                                • very_famous Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:55
                                  Bliźniacy - ok, byle nie jednojajowi wink)
                                  A swoją drogą bić się w błocie? Nie!!! Co najwyżej wybory Miss Mokrego
                                  Podkoszulka możemy zrobić smile) I tak wygram!
                                  • jasmintea Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 19:57
                                    Hihihi.. Przynajmniej dwujajeczni - zeby po jednym na glowe wypadlosmile)))

very_famous napisała:

> Bliźniacy - ok, byle nie jednojajowi wink)
                                    > A swoją drogą bić się w błocie? Nie!!! Co najwyżej wybory Miss Mokrego
                                    > Podkoszulka możemy zrobić smile) I tak wygram!

Ooooooooo? I tu nie bylabym taka pewna..tongue_outPPsmile))))
                                    • very_famous Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 20:00
                                      Ja tam towaru wybrakownego nie chcę! Żaden jednojajowy!!

A MMP- oj bój się, bój!!
                                      • jasmintea Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 20:02
                                        Hihihi
                                        Czyli cala kurza ferma - oki bedziemy szukacsmile)))

very_famous napisała:

> Ja tam towaru wybrakownego nie chcę! Żaden jednojajowy!!
                                        > > A MMP- oj bój się, bój!!

Oj jakos sie nie boje wcaaaaaaaaleeeeeeeeee tongue_out

• very_famous Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 20:05
                                          Zaraz, momencik - jakie kury? Przecież kogutów szukamy, nie?

> Hihihi
                                          > Czyli cala kurza ferma - oki bedziemy szukacsmile)))
                                          >
                                          Oj jakos sie nie boje wcaaaaaaaaleeeeeeeeee tongue_out
                                          >
                                          Może to i dobrze, najważniejsze jak przeciwnik jest pewny swego tongue_outPP
                                          Łatwiej Go pokonać, z zaskoczenia choćby!
                                          • jasmintea Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 20:09
                                            No niby kogutow - ale kogury blisko fermy sie trzymajasmile

Eeeehhh... Very_F.. Powiedzialabym - To TY sie boj!smile)) Ale nie bedziemy sie rpzeciez straszyc - nam takie widoki nie straszne -to ew koguty padna z wrazeniasmile)))
                                            • very_famous Re: To ja tez poprosze!!! n/t 23.11.03, 20:19
                                              Najgorsze na fermie jest to iż kur jest więcej niż kogutów, więc może
                                              faktycznie koguty niech nie padają, bo będzie ich jeszcze mniej.
                • vika411 Jest tak: 23.11.03, 19:13
                  Od czternastu lat piore gacie mojemu chlopinie i to bez jakiegokolwiek sensu!
                  to jest typ, ktory uwaza, ze wszystko sie jemu nalezy, bierze i nic nie daje w
                  zamian a w dodatku jest wiecznie niezadowolony!klotnik jak cholera bez poczucia
                  humoru!
                  Dzisiaj przeholowal! Chcialam , zeby mnie nauczyl wreszcie jak sie przerzuca
                  Teksty na gazete to zrobil awanture!
                  Jemu jest na reke jesli jestem od niego zalezna.
                  Mam dosc!
                  Doszlam do wniosku, ze skoro nas juz od dawna nawet seks nie laczy to , wam
                  tutaj trzeba powiedziec prawde i moze cos zaradzicie.
                  Ja chce wreszcie byc KOBIETA (A NIE SLUZACA) DLA JAKIEGOS NORMALNEGO FACETA!
                  Wszystko jasne?
                  napisalam to wszystko w nadziei, ze zareagujecie jak przyjaciele i pozniej
                  schlejemy sie razem na weselu!
                  • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:20
                    A to łajza!
                    A nie możesz przerzucać zwykłym kopiowaniem i wklejaniem???

A że się upijemy na TWOIM weselu to pewne! Mam nadzieję że Wy po moim też
                    będziecie trzeźwieć 3 dni i 3 noce wink
                    • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:24
                      No to zobaczymy co nasi wirtualni przyjaciele na to.
                      • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:28
                        Do picia - pierwsi! Kochane ludziska!
                  • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:22
                    vika411 napisała:

> Od czternastu lat piore gacie mojemu chlopinie i to bez jakiegokolwiek sensu!
                    > to jest typ, ktory uwaza, ze wszystko sie jemu nalezy, bierze i nic nie daje
                    w
                    > zamian a w dodatku jest wiecznie niezadowolony!klotnik jak cholera bez
                    poczucia
                    >
                    > humoru!
                    > Dzisiaj przeholowal! Chcialam , zeby mnie nauczyl wreszcie jak sie przerzuca
                    > Teksty na gazete to zrobil awanture!
                    > Jemu jest na reke jesli jestem od niego zalezna.
                    > Mam dosc!
                    > Doszlam do wniosku, ze skoro nas juz od dawna nawet seks nie laczy to , wam
                    > tutaj trzeba powiedziec prawde i moze cos zaradzicie.
                    > Ja chce wreszcie byc KOBIETA (A NIE SLUZACA) DLA JAKIEGOS NORMALNEGO FACETA!
                    > Wszystko jasne?
                    > napisalam to wszystko w nadziei, ze zareagujecie jak przyjaciele i pozniej
                    > schlejemy sie razem na weselu!

PS. zapomnialam napisac, ze mialam na tyle dobrze we lbie, ze nie wyszlam za
                    niego i moge go rzucic w kazdej chwili!!!>sad
                    • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:23
                      To lepiej dla Ciebie!
                      Sprawy rozwodowej nie będziesz musiała robić!
                      • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:25
                        Wlasnie!
                  • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 19:30
                    Czekaj czekaj.. a nie pisalas kiedys ,ze chliponie mamusia pierze gacie i skarpetki??? To co sie stalo? Mamusia powiedziala =DOSC i pojechala na zasluzona emeryture w cieple kraje??

smile
                    • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:32
                      mamusia to pierze gacie mojemu bylemu mezczyznie zycia!
                      mamusia mojego chlopiny ma go juz dawno dosyc!
                      • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 19:33
                        O matko i corko - to mnie sie pomylili ci Mezczyzni Twojego Zycia..smile)))

A to oki - jak mu samaa pierzesz a on nawet pomocny nie jest w kwestiach techniczncyh - to popieram rzucanie byle z hukiem!smile

vika411 napisała:

> mamusia to pierze gacie mojemu bylemu mezczyznie zycia!
                        > mamusia mojego chlopiny ma go juz dawno dosyc!
                      • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:34
                        Kochana - to same plusy! Nie będziesz sobie już rąk niszczyć detergentami!
                        Hop na hamaczek i leniuchować! Ale tylko przez chwilę.
                        • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:36
                          PRZESTANCIE SOBIE KPINY ROBIC!
                          Naprawde szukam jakiegos NORMALNEGO FACETA DO ZYCIA!!!
                          • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:37
                            A kto tu kpiny robi! Wszystko na poważnie!
                            • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:39
                              Serio? Bo ja moze drazliwa jestem bo wyposzczona seksualnie i uczuciowo...sad
                              • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:40
                                Phi! A kto nie jest?
                                • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:41
                                  To co? ryczec juz czy jeszcze poczekac?
                                • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 19:43
                                  Dokladnie!!! Doooklaaadnieeee!!!!!

very_famous napisała:

> Phi! A kto nie jest?
                              • balkan Re: Jest tak: 23.11.03, 19:42
                                Vika, zamiast narzekać, pakuj walizki, my z V_F niedaleko całkiem sporego lasu
                                mieszkamy, to zawsze jakiegoś odpowiadającego opisowi lesnika znajdziesz... i
                                zdecydowanie to polski leśnik będzie...
                                • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:46
                                  Aha! Dobra!
                                • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:50
                                  Który las masz na myśli - fragment lasku Bielańskiego (nie polecam - tam sami
                                  alkoholicy), czy fragment Kampinosu?
                                  • balkan Re: Jest tak: 23.11.03, 19:52
                                    Kampinos oczywiście, najpierw jest fragment, a potem całkiem spory las sie z
                                    tego robi... w każdym razie dobre na początek... w takich Borach Tucholskich to
                                    dopiero by sie trzeba było nachodzić za takim kandydatem....
                                    • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 20:03
                                      Ale może warto?
                                  • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 19:53
                                    Kfilaaaaaaa

Ja tez chce isc zapolowac na lesnika!!!

very_famous napisała:

> Który las masz na myśli - fragment lasku Bielańskiego (nie polecam - tam sami
                                    > alkoholicy), czy fragment Kampinosu?
                                    • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 20:02
                                      To tylko na tym polowaniu uważajcie aby leśnika nie zastrzelić! Bo na co wam
                                      martwy leśnik?
                                      • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 20:04
                                        Martwy lesnik przyda sie najwyzej pod truskawki..
                                        Wtedy nalesniki z truskawkami mozna zrobic ..albo z innym grzybkiemsmile

Ale faktycznie - trzeba uwazac i ogary powstrzymywac,zeby nie zagryzly..

A zreszta - kto mowi o strzelaniu??? Na przynete sie go zlapiesmile))
                                        • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 20:08
                                          Ogary co najwyżej w las mogą pójść...

A zreszta - kto mowi o strzelaniu??? Na przynete sie go zlapiesmile))

Przecież sama piszesz o polowaniu, a jako kobieta strzelająca kojarzę to od
                                          razu ze sztucerem, bądź lichą dwururką wink))
                                          • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 20:10
                                            A pułapka? Taka jak na niedzwiedzie? Albo wilczy dół?smile)))

Ostatecznie to MMP na srodku sciezyny - i juz!smile) Bez jednego strzalusmile
                                            Ja humanitarnie polujesmile

> Przecież sama piszesz o polowaniu, a jako kobieta strzelająca kojarzę to od
                                            > razu ze sztucerem, bądź lichą dwururką wink))
                                            >

• very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 20:21
                                              Pułapka na niedźwiedzie - od razu leśnika zabije, wilczy dół - hmmmmm,
                                              wykopiesz sama? Ja popatrzę...

Ostatni pomysł najlepszy!
                                              • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 20:25
                                                Mozna by ew wykorzystac ostatni pomysl - a zanęconego do kopania zapedzic - od razu bedzie wiadomo czy sie do roboty nadajesmile

A potem zobaczymy co sie zlapie..

Moze Hohoń??

smile)))
                                                • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 20:41
                                                  A jak zanęcony to kopania padnie na serce z wrażenia MMP i kopania dołów? TO CO?
                                                  • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 20:44
                                                    T obedziemy miec przynete w sam raz na niedzwiedzia - a niedziwiedzia zlapanego sie sprzeda do cyrku a- w cyrku pracuja tacy faceci ze hej!smile)))
                                                  • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 20:46
                                                    Cyrku wam sie zachciewa?!
                                                    To moge wam dac w prezencie mojego chlopine! Bedziecie mialy cyrk na cale
                                                    zycie! jak sobie chcecie...
                                                  • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 20:52
                                                    O co to, to nie! Ja prezenty to tylko: złoto, srebro i brylanty przyjmuję, a
                                                    nie jakiegoś nieużytego chłopinę, co arkanów komputerowych nie chce pokazać!!!
                                  • vika411 Re: Jest tak: 23.11.03, 19:54
                                    lasek bielanski odpada!
                                    Kampinos leprzy.
                          • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 19:46
                            Serio... Eeeehhh..
                            Z normalnymi to problem jest bo albo jest taki do tanca.. albo do rozanca.. albo zeby z nim konie krasc.. albo rozmawiac..
                            A takiego,zeby to wszytsko z nim robic i zeby sie z nim zyc jeszcze dalo normalnie -to ja nie spotkalam.. niestety

A specjalnie sie rozgladam - tez mam dosc!!

vika411 napisała:

> PRZESTANCIE SOBIE KPINY ROBIC!
                            > Naprawde szukam jakiegos NORMALNEGO FACETA DO ZYCIA!!!
                            • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:53
                              Bo oni są już zajęci sad((((((
                              • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 19:54
                                No co Ty??!!
                                Ja sie nawet rozejrzalam wsrod znajomych zonatych - i wiesz - same memeje sad(((((((

very_famous napisała:

> Bo oni są już zajęci sad((((((
                                • very_famous Re: Jest tak: 23.11.03, 19:58
                                  Bo Ty na fajnych zajętych nie trafiłaś tongue_out
                                  • jasmintea Re: Jest tak: 23.11.03, 20:01
                                    Samych fajnych znam.. Niestety..
                                    Tylko jesli im sie tak dobrze przyjrzec.. Poskrobac ten lakier na wierzchu - to wychodza rozne roznosci..tongue_out

very_famous napisała:

> Bo Ty na fajnych zajętych nie trafiłaś tongue_out
                                  • vika411 Eeeee tam! 23.11.03, 20:03
                                    W zen sposob to nigdy PORZADNEGO LESNIKA NA MEZA NIE ZNAJDZIEMY!sad
                                    • very_famous Re: Eeeee tam! 23.11.03, 20:10
                                      Ot, konkluzja!
                                    • vika411 No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:12
                                      Wiecie co ta lajza zrobila?!
                                      Stwierdzila, ze zaraz jest dobry film w telewizji i pojechala do domu!
                                      Zostalam sama w biurze a do domu mam przez pol Wiednia.Dobra! Pojade ostatnim
                                      metrem.Posiedze tu z Wami! przynajmnie mam swiety spokoj i na jego wredny pysk
                                      nie musze patrzec!
                                      • jasmintea Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:15
                                        Jak widze - on nie docenia powagi sytuacji??
                                        • vika411 Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:16
                                          Nigdy nie docenial a ja...nie szukalam PORZADNEGO FACETA!
                                          • jasmintea Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:26
                                            Jak nie szukalas to i znalezc nie moglas.
                                            Terraz wreszcie porzadnie do roboty sie wzielas -to i znajdziesz takiego naj naj najsmile))
                                            I nawet moze bedzie poczciwy?
                                            • vika411 Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:30
                                              jestem w coraz gorszym humorze i nic mi sie nie udzielaja wasze zarty! Jest
                                              gorzej niz zle!
                                              • jasmintea Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:33
                                                Przykro mi Vikus.. Naprawdesad
                                                Ja zartuje jak juz nic innego nie zostaje - bo jest tak zle ,ze tylko siasc i plakac.. A ilez mozna?
                                                • vika411 Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:35
                                                  No bo ja, KURWA, NIE UMIEM PRZERZUCIC TEGO CHOLERNEGO TEKSTU DO SWOJEGO FORUM A
                                                  TEGO DURNIA NIE MA I DOBRZE!!!!
                                                  Jutro poprosze o pomoc naszego wspolnika i narobie tej laudrze wstydu!
                                                  podly drab!!!
                                              • very_famous Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:36
                                                Ojoj, nie dobrze!!!!
                                                Masz może procenty pod ręką?
                                                • vika411 Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:40
                                                  Mam! Ale nawalona nie poleze przez pol Wiednia do chalupy!!!
                                                  Idiota, kretyn, dupa wolowa!!!
                                                • jasmintea Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:42
                                                  Sadzisz,ze po procentach latwiej jej pojdzie to przerzucanie tekstu??smile
                                                  • very_famous Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:50
                                                    NOOOO!!! Zdecydowanie!
                                                  • vika411 Re: No i prosze...prosze... 23.11.03, 20:52
                                                    Wcale nie idzie...trabie pifffko...zimne...
                                                  • pchla_sza_chrajka Pierwsze swaty za płoty! 23.11.03, 21:21
                                                    Mam! Mam! Znalazłam!
                                                    Długo się rozglądać nie musiałam. W tej samej klatce schodowej mieszka i MNIEJ
                                                    WIĘCEJ opowiada opisowi. Ino leśnikiem nie jest. A i wąsów nie posiada. Nic to,
                                                    Vika, wąsy rosną szybko, a i do lasu drewna jeszcze nie raz będzie dla Ciebie
                                                    nosił (bo łon taki uczuciowy chłopak jest...)
                                                    To jak? Nakręcać mam?
                                                  • vika411 Re: Pierwsze swaty za płoty! 23.11.03, 21:28
                                                    Wasiska musi zapuscic! Jak ma kompa i internet, to mu daj namiar do mnie na
                                                    malpe.A las lubi?
                                                    Nie zartuje!
                                                    Poprawilas mi humor.
                                                  • vika411 Re: Pierwsze swaty za płoty! 24.11.03, 11:11
                                                    No i tylko Pchelka potraktowala mnie powaznie! na razie jeszcze nie podeslala
                                                    mi tego swojego sasiada ale kto wie...
                                                    W kazdym razie uprlam sie wyjsc za maz za porzadnego chlopa i prosze mnie za
                                                    jakis przyzwoity maz wydac bo ja sie musze pozbyc mojego chlopiny, kompleksow i
                                                    jego gaci!
                                                  • very_famous Re: Pierwsze swaty za płoty! 24.11.03, 11:12
                                                    Gacie od razu wywal.
                                                  • vika411 Re: Pierwsze swaty za płoty! 24.11.03, 11:15
                                                    Nie moge! On nosi przydzialowe gacie wojskowe i musi sie z nich
                                                    rozliczac.Wlasne jego gacie systematycznie wywalam mu na zlosc!!!
                                                  • very_famous Re: Pierwsze swaty za płoty! 24.11.03, 11:22
                                                    Jak to nie możesz? W końcu to jego gacie a nie twoje! Jak zgubi przydziałowe to
                                                    dostanie w wojsku do wykonania 200 pompek albo innego sportu i po ptokach!
                                                    A Ty na hamaczek smile) (jak najbardziej poważnie)
                                                  • vika411 Re: Pierwsze swaty za płoty! 24.11.03, 11:41
                                                    Zwariowalas?! On by musial za te wywalone gacie placic! Nie ma glupich! ja
                                                    musze jego kase szanowac bo posag gromadze na te nowa droge zycia!
    • babik Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 24.11.03, 14:43
      Ten opis to wypisz wymaluj JA smile))
      ALe niestety nie jestem leśniczym , a i nie mam po czterdziestce.

No dobra starczy tej autoreklamy.
      • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 24.11.03, 16:27
        Acha!no to teraz musisz mnie podrywac!!!
        to, ze nie masz po czterdziestce i ze nie jestes lesniczym moze Ci wybaczesmile
        • babik Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 08:11
          Hmmmmmmmm no to od czego by tu zacząć smile))
          Strasznie dawno nie podrywałem i lekko ze sprawności wyszedłem .

Ale będę się starał.
          • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 11:23
            babik napisał:

> Hmmmmmmmm no to od czego by tu zacząć smile))
            > Strasznie dawno nie podrywałem i lekko ze sprawności wyszedłem .
            No...musisz teraz za mna latac po wszystkich forach,pisac do mnie listy milosne
            i ja do Ciebie tez, dogadzac mi i prawic komplementy, podwyzszyc mi libido
            itd.pozniej mozesz mnie wirtualnie przeleciec ale tak, zeby nikt nie wiedzial
            bo w koncu nie bedziesz psul opinji kobiecie swojego zycia! Nie?
            na koniec wezmiemy slub.Wtedy bede Ci prala gacie a ty bedziesz sie upijal,
            robil awantury i mnie bil.na koniec wezmiemy rozwod.I bedziemy zyli dluuuuugo i
            szczesliwiesmile
            >
            > Ale będę się starał.
            Cale szczesciesmile))))))))
            • babik Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 11:42
              Oooooooooo matko.
              Ale mam Cię tak bić do krwi ???? Bo ja się lekko brzydzę widoku krwi , tzn.
              mdleję.

Perspektywa generalnie ciekawa smile))) Tylko te wirtualne bzykanko lekko mnie
              zastanawia jak by to miało być.
              • szkodnik1 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 11:46
                ....cyrko, no cyrk....
                ciocia viki, znana ze swych słynnych porad potrzebuje pomocy.....smile)))))
                jednego warunku nie spełniam......nie jestem jeszcze po 40-tce.......sad((((
                pozdrawiam....
                • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 12:36
                  szkodnik1 napisał:

> ....cyrko, no cyrk....
                  > ciocia viki, znana ze swych słynnych porad potrzebuje pomocy.....smile)))))
                  > jednego warunku nie spełniam......nie jestem jeszcze po 40-tce.......sad((((
                  > pozdrawiam....

Ale lesniczym jestes? I te alimenta placisz uczciwie?.-)
              • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 12:34
                No ostatecznie nie musisz mnie bic wcale ale wtedy nam grozi dlugie i zgodne
                pozycie...smile
                • babik Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 13:39
                  Cholercia , takiego ryzyka to ja chyba nie podejmę smile))
                  Długie i zgodne pożycie ?? Toż to dramat.

Ale wiem , możemy obrzucać się mięchem smile))
                  • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 13:44
                    Kotletami surowymi? Opisalam taka podobna scene w swojej powiesci pt: Hotel
                    spod ciemnej gwiazdy.
                    Ale. ale ... ja zapomnialam, ze marze o milosci romantycznej i wznioslej a
                    kotlety rymuja sie najwyzej z niestety...To nawet poetycznie zle brzmi...
                    Ja juz chyba zostane opuszczona przez meska czesc swiata do emerytury...pozniej
                    sie zobaczy...
                    • babik Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 13:49
                      E daj spokój , to że jeden cymbał zrobił Ci przykrość , nie oznacza tego ,że
                      już nastąpił koniec Twej kobiecej przygody smile)))
                      Kurde ja to nie mogę z Wami kobitki , gdzie się nie rozejrzę to sami samotni
                      faceci. A jak czytam portalki to same samotne kobitki . Może czas się spotkać w
                      rzeczywistym świecie.

O i tyle mądrości ludowych.
                      • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 13:55
                        A pewnie, ze czas! tylko, ze ja tu nie mam porzadnego ,polskiego lasu pod reka
                        to o prawdziwego, polskiego lesniczego z sumiastym wasem i poczciwym
                        charakterem trudno.
                        • babik Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 13:58
                          To jest problem .
                          Jak nie Mahomet do góry to góra do Mahometa smile))
                          Prponuję dokonać jakiegoś przeszczepu lasu polskiego wraz z zawartością w
                          postaci leśniczego.
                          • vika411 Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 14:03
                            Ostatecznie las mozna zasadzic pozniej.najpierw poszukuje intensywnie tego
                            lesniczego. jakby przyjechal na krotki urlop to wtedy razem moglibysmy sadzic
                            az do przesadysmile
                      • very_famous Re: BARDZO WAZNE!!! (dla mnie) 25.11.03, 14:54
                        Babik, napisz natychmiast GDZIE ty widzisz samotnych facetów? Hę?????
                        Bo ja zawsze widzę zajętych, albo takich co to wygląda na samotnego, ale z pod
                        pazuchy mu wyłazi jego druga połowa !!!!!
    • frunze Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:08
      Poszukujemy dla Viki lasu (nie określiła niestety czy liściasty, czy iglasty,
      a może też mieszany). Nie może to być jednak zwykły las, musi bowiem posiadać
      leśniczego (tudzież leśniczy ma posiadać las). Ma mieć (leśniczy nie las)
      sumiastego wąsa. Myślę, że nie bedziemy dalej zawężali kryteriów. Prosimy
      zgłoszenia i propozycje przesyłać poniżej.
      --
      Czasem trzeba przestać myśleć, aby zorientować się w sytuacji.
      • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:16
        frunze napisała:

> Poszukujemy dla Viki lasu (nie określiła niestety czy liściasty, czy iglasty,
        > a może też mieszany).
        To ma byc las im wiekszy tym leprzy. Najlepiej jakas puszcza. Moze byc Piska
        albo bory Tucholskie albo Bialowieza.
        Nie może to być jednak zwykły las, musi bowiem posiadać
        > leśniczego (tudzież leśniczy ma posiadać las). Ma mieć (leśniczy nie las)
        > sumiastego wąsa. Myślę, że nie bedziemy dalej zawężali kryteriów. Prosimy
        > zgłoszenia i propozycje przesyłać poniżej.
        bedziemy zawezali!
        Ma byc po czterdziestce! I wolny i poczciwy!A najlepiej potezny chlop!
        Chudzielce i wymoczki odznaczaja sie zazwyczaj zlosliwo-upierdliwa natura a ja
        jeszcze w zyciu nie widzialam niezadowolonego z zycia zarlocznego grubasa!
        Aaaa...zapomnialam...JA SWIETNIE GOTUJE!smile
        > --
        > Czasem trzeba przestać myśleć, aby zorientować się w sytuacji.
        • frunze Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:24
          Kurna, Vika, a świecę masz? Bo takiego to ze swiecą szukać....
        • maniek2000 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:25
          a moze ktos taki jak Rumcajs, to strzal w dziesiatke ??? smile
          • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:32
            maniek2000 napisał:

> a moze ktos taki jak Rumcajs, to strzal w dziesiatke ??? smile
            Moze i tak ale on sie nie nada bo Czech a ja chce POLAKA!
          • frunze Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:37
            Rumcajs miał swoją Hankę....
            • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:41
              Dziewczyny , no przestańcie mnie obgadywać smile)))

Toż ten opis , to wypisz wymaluj ja smile))) I wąs i broda i wielki smile))

Tylko leśniczy nie pasuje.
              • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:43
                babik napisał:

> Dziewczyny , no przestańcie mnie obgadywać smile)))
                >
                > Toż ten opis , to wypisz wymaluj ja smile))) I wąs i broda i wielki smile))
                >
                > Tylko leśniczy nie pasuje.
                No dobra! jestes prawie ideal...a moze do lasu chociaz masz blisko albo masz
                samochod coby mnie tam wozic?
                no mozliwe, ze jakos sie dogadamy...smile))))
                • maniek2000 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:06
                  samochod se kupicie... powolutku, pomalutku... smile
              • frunze Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 14:55
                Nie masz sumiastego wąsa tongue_out
                • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:06
                  Nie jest sumiasty , bo jest strzyżony w miarę regularnie smile))))))

A jedzenie czegokolwiek z sumiastymi wąsami jest mocno skomplikowane smile))
                  • very_famous Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:08
                    Ty mi lepiej odpisz na pytanie z pierwszej strony!
                    • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:16
                      Ale że niby ja ??? Na pytanie ??
                      • very_famous Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:18
                        Sam OSOBIŚCIE napisałeś że wszędzie widzisz samotnych facetów. No to ja pytam:
                        GDZIE??? Bo ja ich nie widzę, mimo szkieł kontaktowych tongue_out
                        • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:28
                          Już piszę smile))
                          Po pierwsze , sąsiad , właśnie opuściła go baba zabierając ze sobą dziecko.
                          Gościu rwie włosy z głowy i spotyka się z synem w weekendy (jak babie
                          oczywiście pasuje). Po drugie mój bliski przyjaciel , tylko przelotne
                          romansiki , samotny kawaler mieszkający sam. Po trzecie drugi sąsiad , ale ten
                          to rozrywkowy facet więc nie polecam.

I mógłbym tak jeszcze kilku wymienić.
                          Zainteresowana ???
                          • very_famous Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:53
                            Wymieniaj, wymieniaj bo to zaledwie tylko trzech - przy okazji krótki opis -
                            kota w worku nie kupuję.
                            • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 16:00
                              Jakąś tam gigantyczną liczbą kolesi nie dysponuje , ale naprawdę paru by się
                              znalazło.
                              Chłopaki nawet ostatnio klub rozwodników założyli.
                              Echhh.
                              Trochę mi ich szkoda , ale tylko trochę.
                              • very_famous Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 16:16
                                A po co klub od razu??? Niech zawitają na Salonach!!
                  • frunze Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:08
                    No to chyba odpadasz w przedbiegach, Vika szuka sumiastego i bez Hanki smile
                    • very_famous VIKA!! 25.11.03, 15:11
                      A czemu się uparłaś przy leśniczym? Nie może być inny zawód?
                    • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:15
                      No tak .
                      Cóż z pokorą usunę się w cień smile))
                      • frunze Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:19
                        Powinieneś wpisać się w wątek o możliwości spotkania "w mieście" smile My to
                        naprawdę mamy możliwość spiknięcia smile No i Martuha, ale się ukrywa, czy co??
                      • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:22
                        babik napisał:

> No tak .
                        > Cóż z pokorą usunę się w cień smile))

Zaraz...zaraz... Nie tak predko?
                        A kim Ty jestes z zawodu?
                        No bo ja chce mieszkac na zadupiu...Moze jest mozliwy kompromis?smile
                        • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:29
                          Vika jam ci jest informatyk z zawodu , żeglarz z zamiłowania smile)))
                          • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:33
                            babik napisał:

> Vika jam ci jest informatyk z zawodu , żeglarz z zamiłowania smile)))

No i widzisz? zawsze sie mozna dogadac! pozeglujemy sobie na mazury! tam jest
                            tyle lasu, ze mozna po nim plywac ile wlezie!smileNajfajniej jest w Rucianym i na
                            Nidzkim. Mam chody w rezerwacie.moj tata tam mieszka a kiedys prowadzil
                            hotele.To jak?smile
                            • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:39
                              Mów tylko kiedy smile)))
                              Już się szykuję do nowego sezonu.
                              A Nidzkie jezioro hmmmmmmmmmm...
                              Aż łezkę uroniłem.
                              • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:41
                                A to nam bedzie potrzebny leptop i komora oraz akumulator dodatkowysmile
                                Do lata daleko i cos sie wykombinuje...zdecydowanie sie wybieramsmile))))))
                                • babik Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 15:48
                                  Ja również.
                                  Tylko kurde znajomy , od którego czarterowałem łódeczkę , właśnie ją sprzedał.
                                  • vika411 Re: Las dla Viki poszukiwany!!! 25.11.03, 16:10
                                    babik napisał:

> Ja również.
                                    > Tylko kurde znajomy , od którego czarterowałem łódeczkę , właśnie ją sprzedał.
                                    To pozyczymy sobie kajak w wypozyczalnismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka