very_famous 06.12.03, 14:00 Nie wiem jak u Was ale u mnie sypie (((( A było tak pięknie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:06 A na domiar zlego ta idyjota jedna, moj chlopina dechy piluje!!!!!!!!!! lachudra sakramencka!!!! przeciez ja intensywnie lecze kaca! On mnie do grobu wpedzi!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:09 A nie możesz go ta dechą palnąć w łepetynę? Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:08 Nawet zaraz!!!! Daj mi tylko kilka minut na zapakowanie seksownych sukienek szortów i bluzek z dekoltami. I możemy lecieć tam gdzie ciepło. Odpowiedz Link
geograf Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:06 teraz jest dopiero pięknie...a raczej-będzie,jak śniegu napda i nie roztopi się on. aż miło za okno patrzeć Odpowiedz Link
vika411 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:09 TY SIE POSTUKAJ WIELKIM PALCEM OD LEWEJ NOGI W SNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(( jestes taki sam nienawistny jak moj chlopina! SNIEG! Tez cos! taki Snieg to powinien byc karalny kryminalem!!!!Skandal! Odpowiedz Link
geograf Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:11 okej,w takim razie poczekajmy ma mrozy...:> podobno tegoroczna zima ma być króka,ale intensywna... swoją drogą-co za zmienna pogoda..wieczorem i w nocy lał deszcz, teraz sypie śnieg Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:19 Ja chętnie te mrozy, śniegi i zimę całą zapakuję i prześlę Ci do Łodzi. TU MA BYĆ CIEPŁO! Odpowiedz Link
vika411 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:39 A ja jej pomoge! kiecki zapakowane? to wiejemy do tych cieplych krajow! i bedziemy sie lajdaczyc z seksownymi czarnuchami i lamac im serca goraca miloscia nieszczesliwa acz romantyczna! O! Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:39 To co dzieje sie za moim oknem przestaje mi sie podobac Odpowiedz Link
vika411 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:41 Mowie Ci! Tylko czarnuchy w tych cieplych krajach moga nas uratowac! jedziesz z nami? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:43 Pewnie ze tak.O ile uda mi sie droge znalezc..Sypie toto jak glupie jakies Odpowiedz Link
vika411 Opowiem Wam cos! 06.12.03, 14:58 Jak mialam jakie 10 lat, to moja cholerna mamuska prowadzila swietlice dla dzieci na poczcie.No i z okazji Swiat trzeba bylo zorganizowac przedstawienie a gleboka komuna to byla. No to w tym przedstawieniu musial byc died maroz, jakies idiotyczne krasnoludki,wicher, ktory swistal, sniezynka, co miala tanczyc walca czajkowskiego z Dziadka do orzechow, i...KROLOWA SNIEGU! Ten died to mial w podtekscie jakies seksualne inklinacje do krolowej(dygresja wspolczesna tak mi sie nasunela) bo mial ja trzymac za reke i sie usmiechac idiotycznié,a ta krolowa byla ubrana w tone gazy chirurgicznej i miala spiewac jebnieta piosenke o sniegu. Oczywiscie, w ramach modnej wowczas korupcji, ta chlerna krolowa mialam byc JA! No to zaspiewalam sopranem histerycznym tak: Sneeeeeeeeeeg bialy spadllllllllll! otuuuuuuuuuuulil dal bezbrzeznaaaaaaaaaaaaa!!!!! I caly swiat okryl kolderka snieeeeeeeeeznaaaaaaaaaaa!!!!!!! Wydarlam morde falszywie a potem wrednie (dla calego przedstawienia) wrzasnelam bo mi nerwy puscily: - JAK JA NIENAWIDZE TEGO GLUPAWEGO SNIEGUUUUU!- i zwialam ze sceny. Dyrektor poczty byl wniebowziety, chociaz moja rodzona matka chciala mnie w kulisach zamordowac.Cholera wie dlaczego?!Do dzis nie rozumiem. Odpowiedz Link
aankaa Re: Opowiem Wam cos! 06.12.03, 15:20 vika411 napisała: > rodzona matka chciala mnie w > kulisach zamordowac.Cholera wie dlaczego?!Do dzis nie rozumiem. bo to "zła kobieta była" Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:48 u mnie właśnie przestało )) bierzecie mnie ze sobą pod palmę ? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:51 Jak to przestalo??To jest jawna niesprawiedliwosc( Chodzcie w te cieple kraje do tych jurnych tubylcow Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:54 jak to "chodźcie" ??? sumienia nie masz Kobieto ! z tego, co tu czytam, wynika, że dłuuuuuuuuuuga droga przed nami Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 14:58 To co moze samolotem Sie Pani marzy?Wpadniemy w turbulencje jakies i jak nic puszcze pawia Odpowiedz Link
vika411 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:02 A tubylcy, ci jurni, rzecz jasna nie lubia zapawionych dam. W takim razie jedziemy samochodem.Aankaaa mi sie kiedys chwalila , ze ma bryke! Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:04 nawet mi benzyny trochę zostało tylko nie bieżcie za dużo ciuszków, bagażnik mam taki bardziej symboliczny Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:06 A po co nam ciuszki,zrobimy sobie spodniczki z palmowych lisci Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:09 Trza nam jakiegoś dzielnego mężczyzny,który będzie szedł przodem i nam pięknie drogę odśnieży Odpowiedz Link
vika411 A propos mojego opowiadania powyzej. 06.12.03, 15:10 To dostalam za swoj wystep gaze w postaci...OLBRZYMICH LODOWod dyrektora. Specjalnie po nie pojechal sluzbowym wozem do rzezni bo tam jedyna chlodnia w miescie byla i trzymali na lato Wesolo bylo w komunie! Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:11 z zaprzyjaźnionej bazy MPO pożyczę pług śnieżny może wolniej, ale jakoś dojedziemy zacznijcie szykować prowiant na drogę żeby uniknąć nieporozumień - wstawiłam schab do pieca kto ugotuje jajka na twardo ??? Odpowiedz Link
vika411 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:23 Wstawilam dwadzieascia kabanosy, majonez , pomidory, chleb, pol litra.... Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:31 vika411 napisała: > ... pol litra.... weź więcej, wygląda na to, że i droga daleka i chłód może nas zaskoczyć Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:33 a Ty co szykujesz ? nie, żebym się dopraszała ... Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:38 Jak to co??? Duuuuużo więcej! A Ty wcale się nie dopraszaj tak skromnie tylko ładuj się do samochodu! Odpowiedz Link
aankaa no to - odpalam 06.12.03, 16:00 szybciutko pakujcie prowiant szatki zrobimy sobie na miejscu i hajda )) Odpowiedz Link
altu Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 17:34 Hmmm... pług śneżny... brzmi nieźle... tyle ze na piaskach sie nie przyda... Odpowiedz Link
balkan Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:11 ja przez okno już nic nie widzę, bo całe sniegiem oblepione... ale zimno jest paskudnie... wybrałam się do Centrum na zakupy i zmarzłam przeokrutnie.... Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:19 A to Ty prognozy pogody nie oglądasz? Przezież od 3 dni gadali że ma w weekend sypać!!! Po coś tam polazła? Odpowiedz Link
aankaa jak to PO CO ??? 06.12.03, 15:21 naczytała się dziewczyna, że prezenty można dostać jak się człek do sklepu w mikołajki wybierze to polazła ... Odpowiedz Link
balkan Re: jak to PO CO ??? 06.12.03, 15:25 od razu, że niby taka na prezenty łasa....( ja swój znalazłam dziś w bucie... a musiałam z Mamą pojechać po prezenty dla rodzinki, bo Mama za tydzien do swojej siostry do Australii leci... ona sie przyanjmniej wygrzeje... Odpowiedz Link
aankaa Re: jak to PO CO ??? 06.12.03, 15:34 balkan napisała: > od razu, że niby taka na prezenty łasa....( ja swój znalazłam dziś w bucie... ciekawe, może tam i NASZE prezenty były ?? przyznaj się !! Odpowiedz Link
balkan Re: jak to PO CO ??? 06.12.03, 15:36 aankaa napisała: > > ciekawe, może tam i NASZE prezenty były ?? > przyznaj się !! czyj but tego prezenty, nie oddam!!! ) Odpowiedz Link
aankaa nie bądź nieużyta 06.12.03, 15:38 to nieładnie wszystkie prezenty dla siebie zatrzymać Odpowiedz Link
balkan Re: nie bądź nieużyta 06.12.03, 15:41 no przeca nie będziemy w jednych majtkach chodzić...) Odpowiedz Link
aankaa but ? but 06.12.03, 16:01 możesz zatrzymać będzie, jak znalazł, na przyszły rok Odpowiedz Link
czarna33 Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:13 Matko Bosko pługiem to jeszcze nie jeździłam Odpowiedz Link
czarna33 Re: pora zacząć 06.12.03, 15:20 A zmieścimy sie tam wszystkie??Aaaa i żeby było ciepło w kabinie Odpowiedz Link
vika411 Re: może być problem 06.12.03, 15:25 Operator pluga jest facet o powaznej posturze...wywalic go? Odpowiedz Link
balkan Re: może być problem 06.12.03, 15:26 jasne, same sobie z pługiem poradzimy... i zima nas już nie zaskoczy....) Odpowiedz Link
vika411 Re: może być problem 06.12.03, 15:30 No wlasnie, tym bardziej, ze musimy myslec o tych nieszczesliwych i romantycznych milosciach z czarnuchami...a nie zajmowac sie jakims operatorem... Odpowiedz Link
aankaa łatwo powiedzieć - wywalimy 06.12.03, 15:32 a jak nam nie powie jak się pług z przodu ponosi ? Odpowiedz Link
balkan Re: łatwo powiedzieć - wywalimy 06.12.03, 15:34 to w tych ciepłych krajach będziemy piasek, zamiast śniegu odpłużać...) może się do czegoś ciekawego dokopiemy....) Odpowiedz Link
vika411 Re: łatwo powiedzieć - wywalimy 06.12.03, 15:36 aankaa napisała: > a jak nam nie powie jak się pług z przodu ponosi ? Jak sie mu co podnosi to jest jego sprawa! Co nas to obchodzi! My jestesmy nieczule na wszystko co poziome! I niech on to sobie przemysli! Odpowiedz Link
very_famous Re: łatwo powiedzieć - wywalimy 06.12.03, 15:47 Spoko-techniką i komputerami to ja się zajmę, a w takim pługu co 3 przyciski i 2 wajchy. Poradzę sobie. Odpowiedz Link
vika411 Wlasnie strzelilo mi do zaprawionego dwoma piwami 06.12.03, 15:33 ...lba, ze te jurne czarnuchy to nas moga dogrzac uczuciowo i klimatycnie. no to w takim razie po jaka nagla ospe ja mam isc teraz kupowac portki mojemu chlopinie , zeby mu to i wo nie maerzlo w te sniezyce...Hmmmmmm... Odpowiedz Link
aankaa Re: Wlasnie strzelilo mi do zaprawionego dwoma pi 06.12.03, 15:36 Ty chyba ŻARTUJESZ my tu o poważnych sprawach, tubylcy, słonko, ciepełko a Ty - o gaciach dla chłopa ?!?!?!? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wlasnie strzelilo mi do zaprawionego dwoma pi 06.12.03, 15:40 WlasnieBardzo nieładnie...Taki ładny podróżniczy wątek a tu sruuu GACIE Odpowiedz Link
geograf Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:39 trochę popadało (trochę to lekka przesada,śnieg leży na samochodach,trawnbikach...niedługo będzie plucha,bo jest dodatnia temperatura ech... tej cześci przyjścia zimy nie lubię. Odpowiedz Link
aankaa Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 15:42 geograf napisał: > trochę popadało (trochę to lekka przesada,śnieg leży na > samochodach,trawnbikach... jak Ci się sprzątanie, jeszcze, nie znudziło możesz pozamiatać DD (z mojego też) Odpowiedz Link
vika411 Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 15:43 geograf napisał: > trochę popadało (trochę to lekka przesada,śnieg leży na > samochodach,trawnbikach...niedługo będzie plucha,bo jest dodatnia temperatura > ech... > tej cześci przyjścia zimy nie lubi czyzbys zmienil front(atmosferyczyny) bo chcesz sie z nami zalapac na te romantyczne miloscie z czarnuchami?! Nic z tego! bylo z nami trzymac od poczatku! Odpowiedz Link
aankaa nie bądź taka zasadnicza 06.12.03, 15:47 chłop w podróży się przyda ... może wie jak ten cholerny pług podnieść; a jak złapiemy gumę - to co ? - masz zamiar SAMA wymieniać ?!?!? Odpowiedz Link
geograf Re: Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 15:50 nie nie nie.. czarni nie w moim typie, a przede wszystkim-ja tylko narzekam na to,że za chwilę się wzystko rozpuci,po czym za 2 dni spadnie etc. etc. nadal lubię ten front Odpowiedz Link
vika411 Re: Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 15:53 Zrozum.Aanka mi przemowila do rozsadku i jestem zdania, ze teraz to TY MUSISZ Z NAMI JECHAC! decyzja zapadla i teraz sie nie wykrecisz! moge Ci obiecac, ze jak nie lubisz czarnuchow, nawet najbardziej romantycznych to my juz wykombinujemy cos mniej egzotycznego, w sam raz dla Ciebie.-) Odpowiedz Link
very_famous Re: Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 15:59 Ja już mam dla Geo zadanie! Będzie nam robił jedzenie!!! I niech któraś teraz piśnie że na diecie jest to będzie pług pchała!!!!! Odpowiedz Link
geograf Re: Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 16:03 i może miałbym jeszcze później zmywać? o!takiego! wybaczcie drogie damy...nie jadę... Odpowiedz Link
very_famous Re: Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 16:07 A tak! Gotować i zmywać! I nie wykręcisz się już bo za nogę Cię przyczepiłam do pługa!Łańcuchem!!! Odpowiedz Link
aankaa Re: Geosiuuuuuuu.... 06.12.03, 16:11 a może zmywać będzie jakiś najmniej "wyjściowy" tubylec ??? no co, idziesz na taki układ ? Odpowiedz Link
aankaa na jakiej diecie ??? 06.12.03, 16:03 ja mam jeszcze ze trzy rozmiary do nadrobienia !!! Odpowiedz Link
vika411 Geosiu, nie badz prosie! 06.12.03, 16:10 my mamy gary i inne dyrdymaly jednorazowego uzytku°! Nic nie bedzieasz zmywal! oBIECUJEMY! A gotowac musisz tlusto i suto bo AAnke trzeba odzywic jak sam widzisz!No chyba Aance zle nie zyczysz i nie opuscisz nas w biedzie... Mozemy Ci nawet dac pol litra.Duzo tego mamy... Odpowiedz Link
very_famous Re: Geosiu, nie badz prosie! 06.12.03, 16:27 Vika-o mnie zapomniałaś! Ja też zagłodzona!!! Geo-w ramach przekupstwa - weź ze sobą kogoś-ale jak przestaniesz gotować to wsadzimy Ciebie w paczkę i pocztą polską odeślemy do kraju. A że poczta działa solidnie (czyt. długo) dostarczą Ciebie przynajmnie po 3 tygodniach... Odpowiedz Link
very_famous Re: na jakiej diecie ??? 06.12.03, 16:14 Tak tylko piszę i ostrzegam bo też chcę się podtuczyć trochę, a zresztą to ja matka wątku o żarciu jestem, nie? Zadnych na diecie nie zabieramy!!! Odpowiedz Link
altu Re: na jakiej diecie ??? 06.12.03, 17:39 Ja jem umiarkowanie. Wlasnie pochlaniam sernik z brzoskwiniami, a za chwile bede schab pieczony wcinala... niebo w gebie.. Odpowiedz Link
vika411 Re: na jakiej diecie ??? 06.12.03, 17:41 A Geos sprzata o suchym pysku! dobrze mu tak skoro z nami nie chce jechac! Odpowiedz Link
very_famous Re: na jakiej diecie ??? 06.12.03, 17:47 Nie - no jak sprząta - to znaczy użyteczny. Musi coś dostać. Odpowiedz Link
vika411 Re: na jakiej diecie ??? 06.12.03, 17:50 Najwyzej po dupie dostanie jak z nami nie chce jechac!.-( Geos taki! Odpowiedz Link
very_famous Jedzie-bo nie ma wyjścia! 06.12.03, 17:55 Przecież napisałam gdzieś tam wyżej że jedzie bo przyczepiłam Go za nogę do pługa wielkim łańcuchem. Polata po śniegu to zmieni też zdanie o zimie i będzie chciał do cieplutkiej kabinki... Odpowiedz Link
vika411 Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 17:58 ...popedzac boso po sniegu! zaraz mu sie poglady zaczna zgadzac z naszymi.masz racje! No i mozliwe, ze jakby te czarnuchy byly leniwe to jego ponaduzywamy... Odpowiedz Link
very_famous Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:04 Hmmm - chyba się na to nie zgodzi... Odpowiedz Link
vika411 Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:12 Zgodzi sie, zgodzi! bo my jestesmy atrakcyjne bardziej niz czarnuchy! Odpowiedz Link
very_famous Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:15 To jak się pojawi - to Go zapytasz sama Odpowiedz Link
very_famous Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:17 Ale Vika - jeśli tubylcy są nieatrakcyjni to po co MY tam jedziemy? Rozumiem - ciepełko, klimacik itd. ale płeć brzydka MUSI być piękna! Zmieniamy w takim razie palmy i wyspę! Odpowiedz Link
vika411 Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:20 Piekne to My jestesmy.A plec brzydka musi byc od nas brzydsza chocby nie wiem co! czy ty juz sama sobie chcesz konkurencje robic?! Odpowiedz Link
very_famous Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:28 To ja już nic nie kapuję. Biorę leżak i idę spać pod palmę. Tylko proszę pilnować aby nie spadł mi orzech kokosowy na głowę bo będę myśląca "inaczej". Odpowiedz Link
vika411 Re: Tak! geosia trzeba ... 06.12.03, 18:30 To sie zdrzemnij. prosze bardzo! Ja o osmej mam isc na impreze a boli mnie leb od alkoholizmu Tez sie zdrzemnac? Odpowiedz Link
aankaa coś Wam powiem ... 06.12.03, 18:34 wystarczy, że chłop przystojniejszy od diabła i jeszcze ugotować potrafi nie kłóćcie się, Panienki jedziemy pod palmy Odpowiedz Link
very_famous Re: coś Wam powiem ... 06.12.03, 18:39 Ale o wiele przystojniejszy, chociaż niektóre diabły są hmmm grzechu warte; a jak już potrafi ugotować coś zjadliwego to go biorę, choć diabeł byleby siarką nie zalatywał... Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 21:20 Już po drzemce. Fajnie się śpi pod palmą. Odpowiedz Link
altu Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 21:46 Tak szybko drzemka minela? hmmm... to teraz salonowac bedziesz do poznej nocy... Odpowiedz Link
aankaa w Twoje ręce 06.12.03, 21:54 stal trasę, kto co bierze a my, międzyczasie, się zdrzemniemy Odpowiedz Link
altu Re: idę spać 06.12.03, 22:11 trasa: na południe, do ciepłych krajow... tam musi byc cieplo <bo przeciez wiadomo, ze cywilizacja jest na wschodzie...> Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 22:04 2 godziny to szybko? Jełopy od netu zaczęły znowu coś grzebać, bo transfer jest żenujący. I coraz bardziej zwalnia, posalonuję jak mi znowu nie odetną połączenia ( Odpowiedz Link
altu Re: Śnieżyca :(((( 06.12.03, 22:13 Tutaj transfer taki mam caly czas... Predkosc swiatla... tak szybko, ze nic nie widac... Odpowiedz Link
geograf Re: Śnieżyca :(((( 07.12.03, 16:34 Pogoda lepsza od kalejdoskopu: piątek-deszcz sobota-śnieg niedziela-piękne słońce. i po śnieżycy jedynie śnieg na polach został... Odpowiedz Link
very_famous Re: Śnieżyca :(((( 07.12.03, 16:42 Ale jest zimno. Wieje zimny przenikliwy wiatr ( Odpowiedz Link