adhamah Re: Pusto w salonie ... 22.08.04, 02:34 Nie lubię podbijać tego rodzaju wątków, ale nie mam wyjścia. Odpowiedz Link
umfana Re: Pusto w salonie ... 24.08.04, 07:08 Ja nie spie i nudze sie ;o) wiec uciekam na filmiszcze pt: Jan Serce ;o) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Pusto w salonie ... 24.08.04, 07:45 Ja też jestem,tylko coś mi komp szwankuje od wczoraj.Non stop się wiesza( Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 24.08.04, 07:57 Adhamah napisał: > Ja też jestem już na nogach Ciebie nie zauważyłem w porę , bo byłem w sąsiednim Salonie Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 24.08.04, 08:16 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Ja też jestem już na nogach > > Ciebie nie zauważyłem w porę , bo byłem w sąsiednim Salonie Byłem tylko na chwilę, bo przeraziła mnie godzina o której pojawiłeś się w Salonie Odpowiedz Link
kiwi666 Re: Pusto w salonie ... 24.08.04, 18:07 adhamah napisał: > wgfc napisał: > > > Adhamah napisał: > > > > > Ja też jestem już na nogach > > > > Ciebie nie zauważyłem w porę , bo byłem w sąsiednim Salonie > > Byłem tylko na chwilę, bo przeraziła mnie godzina o której pojawiłeś się w > Salonie > >a ja tą godzinę uwielbiam... )) > Odpowiedz Link
eulalija Re: Pusto w salonie ... 29.08.04, 20:13 Pusto. Pustkę powiększam. Żegnam się na min. 5 tygodni. Jadę na pożyczonym monitorze, właściciel coś bąka, że już by chciał go mieć, za tydzień wyjeżdżam na trzy tygodnie nad Narie. Potem będę wywlekać zaskórniaki z jaśków i bieliźniarek, by kupić nowy monitor. Ale wrócę. Już się zaczynajcie bać. Pozdrawiam, pa, pa, pa, całusów sto dwadzieścia dwa. Odpowiedz Link