Dodaj do ulubionych

Pięęęękne :)))

09.12.03, 11:26
Panie! Daj mi siłę do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować i mądrość, abym
ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Spraw, abym uważał czy
palce, które przydeptuję dziś, nie są połączone z dupami, w które może
będę musiał włazić jutro. Pomóż mi zawsze dawać z siebie w pracy
100%.... 12% w poniedziałek, 23% we wtorek, 40% w środę, 20% w
czwartek i 5% w piątek. I pomóż mi pamiętać, że kiedy mam naprawdę zły
dzień i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurzyć, niech nie
zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a
tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi
skoczyć!
Obserwuj wątek
    • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:31
      Wrażliwi faceci, nie czytać dalej wink)
      "Panie Boże, proszę Cię
      o mądrość, żebym mogła zrozumieć swojego mężczyznę,
      o miłość, bym mogła mu przebaczyć,
      i o cierpliwość, bym mogła znieść jego humory.
      Nie proszę Cię o siłę, bo wtedy bym go zajebała."
      • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:40
        jako rodzynek się hartuje wink
        • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:42
          Najbardziej lubię rodzynki hartowane w koniaku wink))
          • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:45
            ja sie zdecydowanie bardziej wole hartowac rumem niz koniakiem. Taka malaga mi
            wychodzi.
            • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:51
              Cuba Libre! na pokładzie jakiegoś jachtu, chętnie by się spożyło, rozmarzyłam
              się wink
              • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:52
                od razu jachtu....
                ja bym nawet zwirowo kamienista plaza chorwacji nie pogradzil...
                • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:54
                  Pewnie, że by uszła w tłoku i kamienista plaża, nawet nad Bałtykiem by uszła,
                  ale jak marzyć to po całości wink)
                  • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:58
                    to ja wybieram Australie!!!!
                    Dla Ciebie to tez chyba miejsce jak znalazl wink
                    • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:02
                      Przez grzeczność nie zaprzeczę wink)
                      • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:20
                        tylko przez grzecznosc?? chyba nic do Antypodziakow nie masz?
                        • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:27
                          W zasadzie nie, w szczególe sprawdziło się określenie "down-under" wink
                          • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:29
                            lepsze to niz inside-out. Ja tam w jednej chwili bym sie spakowal. Szczegolnie
                            teraz, gdy mu tu marzniemy a tam....
                            • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:31
                              A tam upały po 35 stopni. Nie wiem co gorsze. Chociaż tak na pół roku bym
                              pojechała, eh...
                              • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:40
                                karp w galarecie na swieta plywa, a sylwester na plazy... I zimne drinki dla
                                ochlody tej goracej nocy u progu 2004.
                                Smutno mi... sad
                                Takie marzenia to tylko humor psuja.
                                • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:44
                                  Owszem, trochę psują humor, ale lepsze to niż narzekanie na otaczającą
                                  rzeczywistość, bo to jeszcze bardziej jest przygnębiające.
                                • jasmin33 Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:08
                                  Wszystkich chętnych zapraszam do siebie,na Mazury. Nie jest to Chorwacja czy
                                  Australia, ale wody pod dostatkiem, oj pod dostatkiem! Reszta to kwastia
                                  wyobrazni.
                                  Pozdr. cieplutko
                                  • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:12
                                    Dziękujemy pięknie za zaproszenie. Przy pierwszej nadarzajacej się okazji, na
                                    pewno skorzystamy wink)
                                  • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:16
                                    dolaczam do podziekowan za to jakze kuszace zaproszenie. Na Mazurach nie trzeba
                                    wcale wyobrazni, wystarczy rzeczywistosc.
                                    • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:23
                                      Zapomniałeś dodać "zachwycająca rzeczywistość" wink. Buziaczek dla wielbiciela
                                      Mazur od miłośniczki tego cudownego miejsca na ziemi ;*
                                    • jasmin33 Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:32
                                      Nie ma za co dziękować tylko ustalać terminy, pakować mandżur, i przyjeżdżać...
                                      • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:34
                                        Jak tylko będzie czas i pogoda to zawsze i z przyjemnością. A jakiego
                                        konkretnie zakątka dotyczy zaproszenie jeśli mogę spytać?
                                        • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:37
                                          zachwycajacego zakatka, gwoli scislosci ;P
                                          Hugs and kisses (jak to zgrabnie ujac? - przytulaki i caluski?)
                                          • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:41
                                            Zawsze można to przetłumaczyć "niedźwiadki i karpiki". Wstydzę się okropnie, że
                                            zapomniałam o tak ważkim przymiotniku wink
                                            • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:54
                                              no bardzo zgrabnie. Tak wiec: misie i pysie sle wink
                                        • jasmin33 Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:49
                                          Ostróda - tu mieszkam i stąd do Was piszę. Miasteczko wyjątkowo urokliwe- pięć
                                          jezior w mieście.... i kila poza
                                          Pozdr. serdusińsko i zapraszam
                                          • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 13:53
                                            to ja juz kombinuje jakby tak sie z roboty urwac...
                                            niezaleznie od lata, to takiej prawdziwej zimy na Mazurach tez bym z checia
                                            doswiadczyl (chyba jedyna akceptowalna forma zimy)
                                            • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 14:00
                                              Ostrzyłam sobie ząbki na zimę na bojerach. Ale zapał szybko ostygł jak
                                              zobaczyłam ile muszę wybulić za taką przyjemność. Na apetycie się skończyło crying(
                                              • creamy Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 14:01
                                                moze na rum chociaz starczy...
                                                grogu ugotujemy wink
                                                • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 14:10
                                                  Na rum zawsze, taka pocieszajka "zamiast". Jak zobaczyłam niebotyczną kwotę 270
                                                  zł za dobę od osoby, to chyba dalej nie muszę już nic więcej pisać...
                                                  • creamy Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 11:57
                                                    przy takich stawkach, to zamiast ostrzyc zeby na bojery, lepiej lyzwy naostrzyc
                                                  • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 12:58
                                                    Owszem, a samo wynajęcie bojera na jeden dzień kosztuje 100 PLN + VAT. Tyle co
                                                    Orion w sezonie na trzy/cztery osoby a tu tylko DN jednoosobowa.
                                                  • creamy Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 13:31
                                                    widac jako fanaberie traktowany sport, to i podatek od luksusu ma dodany wink
                                                  • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 13:37
                                                    Luksusem to są iceflyery a nie DN z czasów wczesnego Gierka.WRRRRRR...
                                                  • creamy Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 13:46
                                                    i tu pojawia sie przewaga sportow letnich. Badz co badz, czy surfing, czy kite
                                                    sa tansze... moze nie w Polsce, ale w Chorwacji, a i tak wychodzi taniej.
                                                  • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 13:50
                                                    Owszem są tańsze, skoro stać mnie było na nabycie, drogą kupna, używanego
                                                    jachtu, a raczej na używany bojer się nie szarpnę, bo i sezon na bojery
                                                    żałośnie krótki i nie miałabym go gdzie trzymać, ale polatałoby się na takiej
                                                    zabawce eh crying.
                                                • jasmin33 Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 11:52
                                                  Zaproszenie aktualne - pamiętajcie o tym - proszę!!!
                                                  Pozdr. serd.
                                                  • creamy Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 11:56
                                                    wiosna, zima, jesien, lato?
                                                    Bardzo, bardzo chetnie. Tylko z pakowaniem mandzura narazie ciezko. Koncowka i
                                                    poczatek roku to w pracy przerabane.
                                                    Delikatnie mowiac.
                                                  • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 10.12.03, 12:56
                                                    Jaśminko! Na pewno będę pamiętać o Twoim miłym memu serduchu zaproszeniu. Jak
                                                    tylko będzie mnie niosło w Twoje rejony nie omieszkam dać znać. Mam nadzieję,
                                                    że już kole maja tudzież w czerwcu na pewno zjadę na swoją krypę to i chętnie o
                                                    Ostródę zahaczę.
                • altu Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:04
                  To są najpiękniejsze plaże pod słoncem..
                  Zwłaszcza przy zachodzie słonca...
      • babik Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:45
        No to jest dobre smile))))
        Ale absolutnie niewykonalne.
        • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 11:48
          A która część jest według Ciebie niewykonalna?!? Zaintrygowana k.
          • babik Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:13
            Zrozumienie i cierpliwość.
            To jest sprzeczne z naturą kobiecą.
            A oto przykład szkolenia feministycznego :Nowa oferta szkoleń dla pań!

Kobiety sądzą, że wiedzą wszystko, my jednak oferujemy następujące kursy dla
            kobiet:

1. Cisza – ostateczna granica: Czego żadna kobieta jeszcze nie osiągnęła.
            2. Nieznane strony bankowości: Posiadanie oszczędności.
            3. Imprezy: Jak obejść się bez nowych strojów.
            4. Zarządzanie mężczyzną: Prace domowe mogą poczekać do zakończenia meczu.
            5. Etykieta łazienkowa:
            a) mężczyzna również potrzebuje miejsca w szafce,
            b) jego maszynka do golenia jest jego (lub specjalna polska wersja: jego
            maszynka do golenia nie jest do golenia).
            6. Umiejętności komunikacyjne:
            a) łzy – ostatnia deska ratunku, nie pierwsza,
            b) myślenie przed mówieniem,
            c) osiąganie celu bez brzęczenia.
            7. Bezpieczne prowadzenie samochodu – umiejętność, którą można nabyć.
            8. Umiejętności telefoniczne: Jak odłożyć słuchawkę.
            9. Wprowadzenie do parkowania.
            10. Zaawansowane parkowanie: Parkowanie tyłem.
            11. Zatrzymywanie wody w organizmie: fakt czy tłuszcz?
            12. Gotowanie
            a) Powrót do bekonu, jajek i masła.
            b) Otręby i tofu nie służą do konsumpcji przez ludzi.
            c) Jak nie narzucać swojej diety innym ludziom.
            13. Komplementy: Przyjmowanie z wdzięcznością.
            14. Zespół napięcia przedmiesiączkowego: problem Twój, nie jego.
            15. Taniec: Dlaczego mężczyźni tego nie lubią.
            16. Strój klasyczny: Noszenie strojów, które już masz.
            17. Kurz: Nieszkodliwe zjawisko dostrzegane tylko przez kobiety.
            18. Integracja prania: Pranie wszystkiego razem.
            19. Olej i paliwo: Twój samochód potrzebuje obu (nie tylko odświeżaczy
            powietrza).
            20. Pilot do TV: Tylko dla mężczyzn.
            21. Przygotowanie do wyjścia: Zacznij dzień wcześniej
            • kolczatka Re: Modlitwa kobiety 09.12.03, 12:25
              Wobec takiej argumentacji, zamilknę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka