sibeliuss 04.07.09, 18:30 www.youtube.com/watch?v=kpy4xNAnWzM Do Ząbek i z powrotem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: Idę poszaleć... 04.07.09, 19:12 Hm sibeliuss miłego szaleństwa. Napisz jak możesz bo rozumiem, że jedziesz rowerem czy i jak się tam można dostać na nim. A jeśli wiesz jak się dostać rowerem do Pruszkowa to też byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Idę poszaleć... 04.07.09, 22:22 Ja do Ząbek mam 6 km, więc to rzut majtkami. Z Bródna jadę Kondratowicza, Bystrą i Batorego. Od Ciebie to siela drogi, chyba najszybciej to Siekierkowską, Marsa i Chełmżyńską, ta ostatnia nie jest przyjazna dla rowerzystów. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Idę poszaleć... 04.07.09, 22:23 A do Pruszkowa to najlepiej przez Raszyn i Pęcice, fajna droga, w Pęcicach zabytkowy dwór i dwa cmentarze wojenne. Odpowiedz Link
adam81w Re: Idę poszaleć... 05.07.09, 02:06 hm dzięki. Sprawdzę tę drogę przez Raszyn i Pęcice. Nie wiem tylko czy tam nie trzeba znać jakiejś właściwej dróżki żeby przejechać, jakiegoś skrótu (że jak nie to się źle skręci i klops). Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Idę poszaleć... 05.07.09, 02:31 Kto zna Ząbki, ten będzie znał trasę przejazdu. fotoforum.gazeta.pl/a/35766.html Odpowiedz Link