dorota-on-line 05.04.10, 09:02 zamierzam wziąć się niedługo za diete. czy można używać wspomagaczy?tzn.chodzi mi o tabletki żeby nie być głodnym albo żeby nie ciągnęło do slodyczy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kk345 Re: witam i pytam 05.04.10, 09:57 Na tej diecie nie będziesz głodna - możesz zjeść dowolną ilość jedzenia z listy produktów dozwolonych- i nie ciągnie też do słodyczy-a jakby co, jest sporo przepisów na dukanowskie desery ze słodzikiem. Link Zgłoś
d_dora a co jak "zgrzeszę"? 05.04.10, 11:51 to znaczy jak zjem coś niedozwolonego?kromke chleba czy coś słodkiego?czy to znaczy że trzeba zacząc od nowa? Link Zgłoś
kaga9 Re: a co jak "zgrzeszę"? 05.04.10, 13:30 W I fazie nie wolno zgrzeszyć. Potem zwykle grzeszki się zdarzają, a jak zareagować? Musisz obserwować swoje ciało i wagę, jeśli Ci "darują" grzech, to idź i nie grzesz więcej;) Ale czasem trzeba przejść na trochę na proteiny...Z tym, że raczej nie po jednej kromce chleba, tylko solidniejszym naruszeniu zasad. Zresztą, poczytaj trochę to forum, zwłaszcza wątki z grzechami w tytule;) Link Zgłoś
bernimy Re: a co jak "zgrzeszę"? 05.04.10, 21:56 Zaletą tej diety jest to, że nie poczujesz na niej głodu!!! Możesz jeść ile tylko chcesz i kiedy chcesz ale tylko to, co jest dozwolone w określonej fazie. I naprawdę do słodyczy nie ciągnie. A wiem co piszę, bo jestem słodyczożercą :) Ja grzeszę owocami :P Link Zgłoś