d_dora 29.04.10, 18:07 mam pytanie do przeisu na górze-ile mleka trzeba dać? tam jest 3 łyżeczki słodzika ale czy to znaczy 3 łyżeczki rozdrobnionego słodzika w tabletkach czy kupuje się jakiś w proszku? Link Zgłoś Obserwuj wątek
asia0212 Re: budyń 29.04.10, 23:16 Ja kupuję w proszku, jest praktyczny. Dosypuję go do jogurtu, sernika na zimno, placuszków. Link Zgłoś
luthienundomiel Re: budyń 30.04.10, 09:58 a ja budyn tylko gotowy bo nie bardzo lubie wiec jak juz robie to krówkowy delecty albo czekoladowy z dodatkiem zapachu pomaranczowego i slodzik daje w tabletkach 4-5 Link Zgłoś
dorota-on-line Re: budyń 30.04.10, 10:11 bo ja robiłam z przepisu na górze tylko dałam kilka tabletek(troche za dużo), jajko, ok 1,5 szklanki mleka i łyzke mąki kukurydzianej i wyszło takie do picia.to co-dawac więcej mąki czy co?bo ja mogłabym czesto to jeść ale żeby to geste było Link Zgłoś
marita_ie Re: budyń 03.05.10, 21:47 a wiec moge jesc budyn normalny byle ze slodzikiem?a ile dziennif mozna? Link Zgłoś
grochalcia Re: budyń 03.05.10, 22:05 tez o to dzis pytałam w innym watku. Dobra dusza powiedzial, ze można:) zjadlam na podwieczorek:) nie mialam slodzika w proszku, wiec rozkruszylam tabletki. I bylo pyszne:) ale od jutra bede gotowac sama budyn. nie mialam dzis skrobi ziemniaczanej w domu, dlatego skorzystalam z gotowca. Link Zgłoś