aniami1 13.05.10, 20:46 Dziewczyny, czy będąc na diecie nie odczuwacie zimna? Ja juz zamarzam, pogoda u mnie ok, temp. w domu też, a ja czuję jakbym miała w kapciach kostki lodu. Gorące napoje nie pomagają. Okropność!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
luulajka Re: Zimno mi 13.05.10, 22:51 a mnie bylo, ale mi po 2 tyg.przeszlo - tylko fakt,ze od 2 tyg.nie chudne Link Zgłoś
kubasiowo Re: Zimno mi 13.05.10, 22:47 Po jakimś czasie minie. Też tak miałam. I nie tylko ja;-) Link Zgłoś
madziuniam78 Re: Zimno mi 14.05.10, 09:05 Mi tez...choc w jesteem juz 5 tydzien na diecie i co raz mniej to czuje.Fakt,ze szybciej chudlam jak mi zimno bylo. Poza tym Dukan pisze,zeby sie nie przegrzewac...to sobie robie zimny prysznic co wieczor.O dziwo po prysznicu mi nie jest tragicznie zimno...bardziej kiedy np.tv ogladam i nic innego nie robie. Link Zgłoś
donnaanna Re: Zimno mi 14.05.10, 10:50 poczytac ksiazke, stoi napisane ze to organizm sie dostsosowuje do zmniejszonej ilosci kalorii ograniczajac wydatki energetyczne - przeznacza mniej energii na grzanie i dlatego jest nam zimno. Link Zgłoś
ganbaja Re: Zimno mi 14.05.10, 11:13 A mnie jest gorąco :-) Ale to inna bajka. Może gdyby nie dieta to byłoby mi jeszcze bardziej gorąco?... Link Zgłoś
mid_mi Re: Zimno mi 14.05.10, 15:37 Przez pierwsze 3 tg diety chodziłam i trzęsłam się z zimna. Na zewnątrz słońce, a ja trzęsłam się z zimna jak w febrze, aż sąsiedzi zaczęli mnie pytać, co się dzieje i czy chora nie jestem. Link Zgłoś
pani_chuda Re: Zimno mi 14.05.10, 19:53 Ja nie wiem od czego to zależy. Jesteśmy na diecie z koleżanką w pracy, siedzimy biurko w biurko. Mi jest wiecznie zimno, jej gorąco :) Link Zgłoś