Dodaj do ulubionych

desperacja:)

01.05.14, 20:31
nie przypuszczalam, ze do Was zajrze ale stalo sie, nic nie dziala. Ani ograniczenie spozywanych kcal ani ruch. Moge sie glodzic, poty wylewac a waga stoi w miejscu. Jestem zderperowana, musze zrzucic 7 kg, chce zrzucic 12. Tylko jak? Dodam, ze z tarczyca wsio w porzadku.
Obserwuj wątek
    • rotkaeppchen1 Re: desperacja:) 02.05.14, 14:17
      Hej, witaj Zdesperowana ;-)

Pierwsze pytanie: co to znaczy, ze z tarczyca wszystko ok? U mnie bylo niby wszystko ok a potem sie okazalo, ze od 15 lat mam hashimoto.
      Jakie masz ostatnio robione badania i wyniki?

Drugie pytanie: ile wazysz i ile masz wzrostu? Jezeli warzysz 65kg przy wzroscie 180cm, moze to oznaczac, ze organizm uznaje twoja wage za wlasciwa ;-)

Tak czy inaczej metabolic balance, to nie jest tylko i wylacznie metoda odchudzajaca, stosuja ja osoby nekane np przez alegrie lub migreny a nawet takie, ktore w konsekwencji stosowania mb chca przytyc. Dlatego niezaleznie od wszystkiego, warto stosowac mb.

Planujesz stosowac mb w oparciu o wlasny plan ustalony na podstawie badani i opieke dietetyka?

Pozdorowienia :-)
      • kasiak37 Re: desperacja:) 02.05.14, 17:23
        Hej,wyjasniam:)
        Z tarczyca ok bo w marcu robilam w klinice badania tarczycy czyli: TSH, ft3, ft4,przeciwciala z krwi na choroby autoimmunologiczne, CT tarczycy z kontrastem, USG.
        Na reszte pytan odpowiem na priv;)
        A o metabolic poczytalam, moja sasiadka lekarka tez ja stosuje bo przez dwa lata waga stala w miejscu mimo wylewania potow i diet. Do "fachowca" nie bardzo chce isc na ustalenia bo waz mi sie w kieszeni odezwal na info ze to kosztuje 380 euro;).
    • kasiak37 wiadomosc na Twoj profil poszla n/t 02.05.14, 17:34

• kasiak37 masz jakies gg albo co? n/t 02.05.14, 22:14

• rotkaeppchen1 Re: masz jakies gg albo co? n/t 02.05.14, 22:21
        Nie mam. Ale tutaj chetnie odpowiem na pytania. Z reszta na pewno nie tylko ja :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka