joko5 01.06.10, 21:36 www.allegro.pl/item1060296342_wild_west_beef_jerky_suszona_wolowina_dukan.html Znalazłam coś takiego, nie wiem czy to zjadliwe. Proszę o podzielenie się doznaniami smakowymi te które próbowały suszonej wołowiny. Link Zgłoś Obserwuj wątek
bryanowa-1 Re: suszona wołowina 01.06.10, 22:00 zjadliwe,jaknajbardziej.słonawe w smaku ale smaczne.takie bardziej do pożucia niz do ugryzienia i połkniecia ale jesli tylko spełnia normy polecam. Link Zgłoś
joko5 Re: suszona wołowina 01.06.10, 22:14 Podobno spełnia, zawiera prawie 50% białka ,około 3% tłuszczu. Link Zgłoś
ithilhin Re: suszona wołowina 01.06.10, 22:18 jest w piotrze i pawle. mnie jakos nie zachwycila, poza tym droga jak nie wiem co. ale od czasu do czasu... Link Zgłoś
pinik Re: suszona wołowina 01.06.10, 23:15 Ja to uwielbiam! Myslalam nawet o tym wczoraj zaczynajac Dukana, ale wystraszylam sie, ze to pewnie jakis cukier itd ma (uwielbiam to o smaku teryaki, a to takie slodkawe wtedy jest). Dla mnie to lepsze niz slodycze razem wziete. Kocham to wziazc do wanny, siedziec w wannie i rzuc. Tylko wlasnie: to jest cholernie drogie! Link Zgłoś
bryanowa-1 Re: suszona wołowina 02.06.10, 01:05 u mnie cenowo wychodzi przyzwoicie :) moze se kupie i pomymlam:) Link Zgłoś
sqtek Re: suszona wołowina 02.06.10, 03:07 juz pisalam tutaj, ale moge jeszcze raz - bardzo fajne jest i calkiem zgodne z Dukanem. Swietne na przegryzki. Swego czasu mialam zawsze przy sobie. osobiscie wole bardziej Turkey jerky (czyli indyka), bo da sie zjesc bez godzinnego zucia, ale w koncu w czasie zucia sie nic innego nie je, wiec moze nawet beef lepszy na odchudzanie :-) Polecam. Link Zgłoś
tajemniczy_ogrod Re: suszona wołowina 02.06.10, 07:49 jak dobra i mówicie że droga to ile kosztuje? Link Zgłoś
pinik Re: suszona wołowina 02.06.10, 11:07 To niby na allegro tanio, tylko paczka paczce nie rowna. Ja kupowalam ta najwieksza (potrafilam w wannie na jedno posiedzenie zuzyc :-) i ona kosztowala 6 euro (jakies 24 PLN). Sa tez malenkie paczuszki, ale tam prawie nic nie ma. I one sa tansze. Link Zgłoś
donnaanna Re: suszona wołowina 02.06.10, 18:29 1. trzeba sprawdzac bo rozne maja rozne zawartosci cukru i tluszczu - teryjaki maja wiecej a turkey jerki maja najmniej. 2. smakuje niezle np moj tata uwielbia do piwa a ja zabieram na wakacje albo dni "na zielonym" jak wiem ze ciezko mi bedzie cos znalezc dukanowatego do jedzenia, albo tak zeby bylo cos do podgryzania zeby nie-dukanowe jedzonko nie kusilo. paluszki na przyklad. 3. ja kupuje ze strony internetowej dla klulturystow - oni tez jedza mnostwo czystych protein, 18x100g paczek kolo 20funtow razem z przesylka w Anglii. Link Zgłoś
jona9-9 Re: suszona wołowina 02.06.10, 18:31 joko5 napisała: > Na allegro 6,35 + przesyłka. 6,35 zł za 25g Link Zgłoś
joko5 Re: suszona wołowina 02.06.10, 18:40 Na pierwszy raz nie odważę się kupić więcej, po długim weekendzie jadę doi Piotra i Pawła na zakupy. Link Zgłoś
asia0212 Re: suszona wołowina 02.06.10, 18:46 Pisałam kiedyś do sprzedającego jaka jest ilość węgli w tym produkcie. Nie potrafił mi odpowiedzieć, nie wiedział. Hmmm... Link Zgłoś
bunia83832 Re: suszona wołowina 03.06.10, 11:13 dziewczyny czy możecie napisać w smaku do czego można porównać te przekąske?? :) Link Zgłoś
mika_1 Re: suszona wołowina 04.06.10, 23:23 Widziałam je w Almie, bo też o nich myślałam i owszem, białka mają dużo, ale węglowodanów jeszcze więcej. Więc ja bym raczej nie jadła... Link Zgłoś