matya 19.06.10, 02:58 zawsze ja bardzo lubilam a teraz wrecz uwielbiam:)kazdy gatunek. w czasie P+W to dla mnie delicje. Maz z miseczka truskawek a ja z miseczka pomidorkow koktajlowych. pyyyycha... Link Zgłoś Obserwuj wątek
ven.to Re: pomidory 19.06.10, 10:01 a ja uwielbiam pokrojone pomidory z cebulą, pieprzem i solą, z odrobiną jogurtu. Mogę jeśc tego ogromne ilości i bardzo mi smakuje. Mniam Link Zgłoś
madzioreck Re: pomidory 19.06.10, 13:31 O tak, pomidory to zdecydowanie moje ulubione warzywo, od dziecka pochłaniam dosłownie kilogramami :) Link Zgłoś
imasumak Koktajl pomidorowy: 19.06.10, 13:48 Obieramy dwa średniej wielkości pomidory, wrzucamy do blendera (bez tego zielonego środka ofkors), wlewamy szklankę schłodzonej maślanki lub kefiru, dodajemy trochę posiekanego koperku, można też odrobinę cebuli, sól i pieprz do smaku, blenderujemy i pijemy. Polecam. Link Zgłoś
toxicity1 Re:Pomidory 19.06.10, 14:01 Ja pomidory uwielbiam od zawsze. Moglam i mogę jeść je codziennie. Mam nadzieję, że mi się nie znudzą. Link Zgłoś