niespiacamysza 29.07.10, 16:52 Widuje na polkach ze zdrową żywnością kakao z niską zawartością tłuszczu, ale czy to jest to odtłuszczone? Powiedzcie mi drodzy Diukanowcy jakie ma być to kakao, jaka firma i ile ma tego tłuszczu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lilka208 Re: kakao 29.07.10, 17:21 ja mam w książce ze kakao bez tłuszczu może być 1 łyżka dziennie Link Zgłoś
anetabp Re: kakao 29.07.10, 18:18 ja uzywałam decomoreno 10-12% tłuszczu ( o ile dobrze pamietam), teraz mam Wawel 10% tłuszczu Link Zgłoś
niespiacamysza Re: kakao 29.07.10, 21:39 No to super, właśnie takie widziałam i się zastanawiałam czy mogą być gdzieś jeszcze jakieś bardziej odtłuszczone :) Teraz mam pytanie, czy z takiego kakao z odtłuszczonym mlekiem i słodzikiem wyjdzie coś dobrego? Ktoś próbował takie kakao? Link Zgłoś
anetabp Re: kakao 29.07.10, 22:08 przez całą dietę zużyłam jedno opakowanie kakao. żaden deser mi dobry nie wychodził dopóki nie odkryłam przepisu na "czekoladową piankę z mikrofali". od tej pory moge to jeść codziennie ;) przepis znajdziesz w przyszpilonych przepisach na desery Link Zgłoś
madzioreck Re: kakao 29.07.10, 23:05 Dużo dobrych rzeczy :) Zajrzyj w watek z przepisami na desery, polecam nutellę, szczególnie, jako smarowidło do sernika :) Link Zgłoś
niespiacamysza Re: kakao 30.07.10, 11:09 Dziękuje kochane, mam dużo więcej motywacji, a ponieważ w niedziele moje urodziny to coś sobie zrobię :D Link Zgłoś
paryzanka_ona Re: kakao 30.07.10, 11:26 ja rowniez to z wiatrakiem, stoja 2 opakowania ale jeszcze nie mialam okazji ich otworzyc ;) dzis na deser dodam mala lyzeczke do jogurtu naturalnego. Link Zgłoś