Dodaj do ulubionych

jestem z siebie dumna

15.11.10, 08:48
28 dni zastoju, wróże przepowiadali, że to już koniec mojego odchudzania z dukanem, sama zaczęłam się łamać i powoli przyzwyczajałam się do myśli, że to już over. Od przyszłego poniedziałaku miałam przejść na III. Pogodziłam się już prawie z myślą, że tych pięciu kilo nie uda mi się pozbyć. Wczoraj niespodzianka -1,2 kg. Jestem szczęśliwa, że mimo wszystko trzymałam się zasad. Humor lepszy, opłynęłam w optymizm i teraz wiem, że się uda. Musi się udać.
Obserwuj wątek
    • nomya Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 08:57
      Gratuluję baaaardzo serdecznie :) Zaliczyłam podobny spadek 2 dni pod rząd też po długim czasie zastoju, również nie grzeszyłam i jak widać to przeczekanie się opłaca :) Widok na wadze- bezcenny :)
    • lilka208 Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 08:58
      gratuluje serdecznie. uda ci esie zobaczysz teraz bedzie tylko a gorki , gratuluje trzymania sie, zasad mimo wszystko :)
    • isteria Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 09:48
      Super, gratuluję! Ja właśnie przechodzę przez zastój :-( już drugi tydzień nic nie ruszyło w dół, ale ja się pocieszam, że w górę też nie, więc jakoś mam nadzieję, że wytrwam! W końcu coś musi drgnąć :-)
    • anja_maciejka Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 10:37
      slonce, no co ja mogę napisać ? Zobacz na moja sygnaturkę;)
      Gratuluję,że przetrzymałas tę torbę upartą.
      • slonce12 anja 15.11.10, 11:24
        ja do tej torby to się już przyzwyczaiłam ale jeszcze nigdy nie przyczepiła się do mnie na tak długo. Idziesz jak burza ;)
        • ven.to slonce 15.11.10, 12:28
          no gratuluję :)
          gratuluję baaardzo :)
          Oby teraz już zaczęło rytmicznie spadać aż do wymarzonej wagi - bez zastojów!!!
          :)
        • anja_maciejka Re: anja 15.11.10, 12:49
          Ło matko! Cytat mi Twój zeżarło! Chodziło mi "jak bosko,pieprze,nie grzeszę by slonce12"
          A tu wyszło,że niby taka skromna jestem;)
          • anja_maciejka Re: anja 15.11.10, 12:54
            Juz jest , uff:)
    • sweet_pink Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 12:54
      Gratuluję i podziwiam :D
    • madzioreck Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 13:11
      No to fantastycznie, super, że nie siadła Ci motywacja, wiem, jak to jest, jak waga stoi całe tygodnie... super, gratuluję :)
    • piergiorgio Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 13:23
      przyznaję, że Cię podziwiam! :)
      ja dostałam jakiegoś świra, ze waga nie spada, bo nabiłam sobie do glowy ze w tym tempie nie wyrobie sie do wiosny i zaczelam kombinowac jarzynami, na skutek czego robie sie tylko coraz bardziej glodna. wracam do 1/1 zatem. dzięki za inspiracje, bez tego forum padlabym pewnie i polegla, DZĘki!
    • gusia210 Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 19:08
      pięknie.Opłacało się czekać!!!
    • nancy_callahan Re: jestem z siebie dumna 15.11.10, 20:00
      słonce
      no wreszcie:)
      gratuluję spadku i przede wszystkim cierpliwości!
      Oby teraz już leciało jak burza;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka