oriolka
06.02.11, 23:42
Witam Was i błagam o wsparcie.
Zaczelam swoja historie z dukanem niecale 2 tyg. temu z wagą 68,4 kg. w I fazie schudłam 2,5 kg (trwała ona 7 dni), w II fazie najnizsza waga jaka odnotowalam byla w srode 65,6kg. Od tamtej pory nic mi nie ubylo a nawet wzroslo (dzis 66,4), ale musze dodac ze od 3 dni nie moge sie wyproznic i brzuch mam jak balon choc naprawde nie jem duzo a wczoraj to naprawde malo.
Nie jest to moja pierwsza dieta, nawet nie umiem zliczyc na ilu juz bylam dietach, moze dlatego ten spadek jest tak powolny? Poza tym uwielbiam slodycze i musze miec w domu zawsze cos slodkiego dukanowskiego i codziennie sobie cos tam zajadam i sama mam watpliwosci czy moze od tego nie chudne....
I jeszcze jedno zpaytanie, moze te zaparcia i taki powolny spadek wagi spowodowany jest tym ze moj organizm nie toleruje zbyt duzej ilosci nabialu w organizmie?
Boje sie ze takie zatrzymanie wagi moze zadzialac demotywujaco i w koncu do przerwania diety a tego bardzo bym nie chciala, bo pragne wazyc 57kg!
Prosze napiszcie czy wy tez tak mialyscie, czy w koncu waga ruszyla i po jakim czasie?