mrukmrukmruk Re: Błonnik w odchudzaniu 11.10.11, 12:20 Ja tam preferuję naturalny błonnik w jedzeniu, komponując swoją dietę powinniśmy o tym pamiętać. Polecam ten artykuł , sporo przydatnych informacji o błonniku Link Zgłoś
Gość: Vegabutik Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.tu.kielce.pl 13.10.11, 17:09 Pierwsze słysze o czymś takim i wydaje mi się, że jest to jedna wielka bzdura. Link Zgłoś
lavender334 Re: Błonnik w odchudzaniu 17.10.11, 11:35 Ponieważ mam kłopoty z przemianą a próbowałam już wielu sposobów zakupiłam błonnik z ananasem +CLA z Biogarden. Nadal wielkie nic. Postępu zero. O ile wpisy tutaj moich poprzedników to nie reklama to mam ogromne wątpliwości co do skuteczności tego specyfiku. Korzystam także z otrębów owsianych ( z mlekiem, serkami, jogurtami) z siemienia lnianego zmielonego, śliwek suszonych, wody z octem jabłkowym, z cytryną, jem dużo jabłek, warzyw i brzuch mam zawsze wydęty jakbym zjadła garnek bigosu.Nieczęsto daję się namówić na zakupy w aptekach podobnych cudów ale jak już to zawsze żałuję bo nic nie dają. Żeby nie było to ćwiczę ok. godziny dziennie średnio co drugi dzień.No co mam jeszcze zrobić?????!!!!! Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 13:00 Błonnik jest wspaniały, ja jem owoce i warzywa w dużej ilości, bo lubię i świetnie działają, a także często jem dania obiadowe Profibry kopytka, pyzy, kluski śląskie z dodatkami, bo mają dużo błonnika. Chyba dzięki wodzie i błonnikowi nie mam już problemów trawiennych, ale też staram się nie przesadzać z jego ilością, bo najważniejsza jest równowaga :) Link Zgłoś
Gość: Reknobol Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 19:57 Błonnik w każdej postaci jest dobry - naturalny, czy w gotowych daniach, a także ten z żurawiną jest świetny sklep.profibra.pl/ Link Zgłoś
janfranco1 Re: Błonnik w odchudzaniu 31.12.11, 00:25 Ten kto to sprzedaje... Natomiast błonnik w odchudzaniu jest jak najbardziej pożądany i to z kilku powodów. 1. pęcznieje w żołądku za sprawą soków trawiennych więc wypełnia żołądek 2. w jelitach działa jak przepychacz, zabiera ze sobą większość pozostałości niestrawionych i w ten sposób oczyszcza jelita 3. wraz z wodą wchłania wiele toksyn, a ponieważ jest niestrawny dla ludzkiego przewodu pokarmowego toksyny wraz z błonnikiem są wydalane. ma jeszcze wiele pomniejszych i mniej znaczących ról... Link Zgłoś
Gość: 15kilomniej Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 07:33 Kilka dni temu podjąłem wyzwanie: schudnę 15 kg! Cel mam zamiar osiągnąć po prostu w miarę mądrze się odżywiając i wykonując proste ćwiczenia. Mam nadzieję, że uda mi się udowodnić, iż jest możliwe zrzucić zbędne kilogramy bez jakiś super wymyślnych diet, karnetów do fitness/siłowni itd... Zapraszam do śledzenia postępów pod adresem: 15kilomniej@blogspot.com Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: 15kilomniej Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 07:34 Kilka dni temu podjąłem wyzwanie: schudnę 15 kg! Cel mam zamiar osiągnąć po prostu w miarę mądrze się odżywiając i wykonując proste ćwiczenia. Mam nadzieję, że uda mi się udowodnić, iż jest możliwe zrzucić zbędne kilogramy bez jakiś super wymyślnych diet, karnetów do fitness/siłowni itd... Zapraszam do śledzenia postępów pod adresem: 15kilomniej.blogspot.com Pozdrawiam! Link Zgłoś
tomaszek21_6 Re: Błonnik w odchudzaniu 06.03.12, 10:19 Są różne alternatywy dla błonnika jak np. różne jagody, tutaj jest więcej jagodaacaiberry.blogspot.com/2012/01/odchudzajace-rosliny-hoodia-gordonii.html Link Zgłoś
Gość: bylem na diecie Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.14, 13:15 stosowałem błonnik w odchudzaniu.Ogólnie błonnik przydał mi sie w zrzuceniu malej ilosci tluszcz u z okolicy pasai bioder.Jest przydatny w środkowej i koncowej fazie odchudznia.mój zestaw na odchudzanie na lato: błonnik+l-glutamina+thermo speed+kawa.efekty bardzo dobre dieta polegala na tym ze obiad jadlem o godz.19.00, przed obiadem kilka szklanek wody i odrobina blonnika.Z rana pilem kawe i pol kostki twarogu chudego.L-glutamina wg.ulotki a thermo-soeed dodawalem do kawy rano.Raaz w tygodnu jadlem wszystko do syta żeby przyspieszyć metabolizm.Ćwiczylem raz w tygodniu na silowni i pracowalem fizycznie.rezultat 15 kg dół i bardzo malo w pasie.Błonnik kupilem tani nie firmowy. Link Zgłoś
Gość: maciusiowka89 Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.rev.sprindatacenter.pl 26.05.14, 19:22 ja zajadam dużo błonnika ale takiego naturalnego. Zamawiam sobie catering dietetyczny Fit Diet jest super, codziennie dostaję pięć zdrowych posiłków i spokojnie wracam do domu wieczorem najedzona. Link Zgłoś
Gość: blonnikbiogarden Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.14, 12:11 z kolei mi bardzo pasuje błonnik biogarden z ananasem. Jest tani a działa świetnie jak błonnik. Sprawdza się zwłaszcza jak mam duże wyjście i wiem, ze będzie dużo pokus, a ja musze się trzymać mojego planu żywieniowego. Link Zgłoś
Gość: modnapanna Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.146.224.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.06.14, 09:59 to nie moda, błonnik działa i tyle. U mnie sprawdza się błonnik biogarden, kupuję od 3 czy 4 lat i biorę go np. przed okresem albo jak mam okres napadu głodu. Wystarcz 2-3 tabletki popić 1-2 szklankami przegotowanej, letniej wody i 2-3 godziny nie masz ochoty na jedzenie. Oczywiście jeść trzeba więc nie działa to cały czas ;) ale i tak pomaga utrzymać wagę lub schudnąć. Link Zgłoś
Gość: neonila Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 18:33 Dla odchudzających się polecam przydatny ranking tabletek odchudzających track.ranking-tabletek.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?pid=141&uid=2186 Link Zgłoś
crawly89 Re: Błonnik w odchudzaniu 04.06.14, 15:27 Ja polecam błonnik witalny. Sama stosuję, nie tylko wspomaga odchudzanie ale także chroni nasz układ pokarmowy, przyspiesza metabolizm, oczyszcza jelita. Polecam jeszcze tą stronę www.zielarka.com.pl/sklep/produkty/suplementy-diety/blonnik-witalny-babka-plesznik-i-jajowata Link Zgłoś
35klara Re: Błonnik w odchudzaniu 17.10.14, 16:18 a ja kupuje błonnik w mapie zdrowia. mieszanka nasion babki płesznik i łuski babki jajowatej. efekty super. pozbyłam się zaparć i czuję się lekka. dzięki pęcznieniu nasionek w żołądku nie podjadam między posiłkami i teraz tylko widzę jak chudnę. dają gwarancję satysfakcji i mnóstwo porad jak sobie pomóc. Link Zgłoś
Gość: monia6523541. Re: Błonnik w odchudzaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 21:22 Ja jakoś nie potrafie się zmotywować aby regularnie uprawiać sport. Od jakiegoś czasu jem codziennie błonnik witalny www.sklep-vitality.pl/produkty-sypkie/455-blonnik-naturalny-360g-witalny.html i dodatkowo biorę zieloną kawę w kapsułkach dokładnie tą www.sklep-vitality.pl/409-green-coffee-1600-800mg-90-kapsulek.html Do dnia dzisiejszego przez ok 2,5 miesiąca schudłam 8 kg mam nadzieje, że na tym nie stanie. Link Zgłoś