Dodaj do ulubionych

Woda z cytryną

06.04.11, 12:32
Czy picie wody z cytryną wspomaga odchudzanie? Podobno ma poprawić perystalkytę jelit.
Pije dziennie po 2 szklanki z wycisnietym sokiem z cytryny ale nie widze, żeby mi to pomagało :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Woda z cytryną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 14:10
      wspomaga ale chyab nie liczysz ze po wypiciu 2 szklanek nagle stracisz 20 kg..przede wszystki ma to pomagac w usunieciu toksyn..a na odchudzanie to raczej wiele czynników si eskłada nie sama cytryna
    • Gość: Eia Re: Woda z cytryną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 15:09
      Ludzieee, ja piję dziennie ponad dwa litry wody z cytryną - ale dlatego, że lubię i mi smakuje. Oczekujesz nie wiadomo jakich cudów przy piciu w ilości, która i tak stanowi 25% dziennego zapotrzebowania?
    • mamagnoma Re: Woda z cytryną 06.04.11, 18:58
      Nie jestem taka głupia, żeby sądzić, że od picia wody z cytryną się chudnie!!! Mam do zrzucenia po zimie raptem 2-3 kilo. Dużo wiem o zdrowym odżywaniu, byłam swego czasu pod opieką dietetyka. Jestem ZREEDUKOWANA żywieniowo. Ale jak wiele kobiet mam kłopty z wypróżnieniami, nawet jeśli nie jem białego pieczywa, słodyczy itp :-( Wody pije duzo bo lubie. Część z wyciśniętym sokiem z cytryny, ale nie widze, żeby kiszki lepiej pracowały :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka