22.04.11, 13:44

Jestem juz tak zalamana brakiem efektow ze skoncze z Dukanem po swietach -jestem juz od 03.03 i wynik to 4kg-ktore zgubilam w pierwszych tygodniach diety*a juz prawie koniec kwietnia i saldo ***zero utraty wagi** dzisiaj tez waga poszla zamiast na minus to na plus* mam straszna hustawke zwlaszcza po dniach warzywnych
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: Koniec 22.04.11, 14:24
      ja ci mogę tylko poradzić, żebyś przeszła na III fazę, bo jak rzucisz z dnia na dzień, to takie jojo cię dopadnie, że się nie pozbierasz :)
    • ejot48 Re: Koniec 22.04.11, 15:57
      Ave, nie poddawaj sie jeszcze. Tempo chudnięcia to rzecz indywidualna i idzie skokowo. Zaliczyłam właśnie ponad miesiąc przestoju z małymi różnicami + -, a przez ostatnie 2 dni spadł mi ponad kilogram. Może jesz za mało? Organizm musi mieć co przerabiać, jedzeniem pobudzasz spalanie. Przyprawy takie jak chili, imbir, garam massala też ponoć je przyspieszają. No i lepiej wolno chudnąć niż szybko! Wytrzymałaś prawie 2 miesiące - nie rezygnuj z tego, w końcu ruszy, zobaczysz. Trzymaj się, dziewczyno:)
    • madzioreck Re: Koniec 22.04.11, 20:05
      Na razie spokojnie, jeśli musisz, to zrób III fazę, bo jak teraz tak po prostu rzucisz dietę, to zaliczysz jojo jak stąd w kosmos. Badałaś tarczycę?
      • niedzwiedzica_sousie Re: Koniec 22.04.11, 20:42
        przeczytaj mój powyższy wpis ;)
    • kaga9 Re: Koniec 22.04.11, 23:27
      Awe, ja w I fazie zrzuciłam 3,5kg, a potem przez prawie dwa miesiące miałam zastój. Takie rzeczy się zdarzają, choć są strasznie demotywujące, gdy na forum wszystkie dziewczyny chudły.
      • edytamariqa Re: Koniec 23.04.11, 06:08
        u mnie przestój trwał 1,5 miesiaca
        przeszłam na 3 a teraz znów jestem na 1 i waga ruszyła:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka