Dodaj do ulubionych

Therm Line, Slim Expert, Asystor slim

27.04.11, 07:40
może od razu zacznę, że pisze z konta męża stąd taki mój nick ;P kobietki no i mężczyźni słuchajcie mam taki problem zamierzam kupić suplement diety zwiększający redukcję tkanki tłuszczowej no i zastanawiam się nad takimi produktami jak Olimp Labs Therm Line fort lub AsystorSlim dzień + noc lub też SLIM EXPERT co mi polecacie wiecie coś na temat tych suplementów co będzie lepsze dla mnie, ale też i, które będzie lepsze dla męża chyba, że znacie inne czarodziejskie produkty :P oboje uprawiamy sport także suplement bedzie takim dodatkiem do szybszego spalenia tych utrapień ;P sport w zakresie basen, rowerek dziękuję z góry za odpowiedź :*
Obserwuj wątek
    • violet84 Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim 29.04.11, 09:46
      Slim Expert Olimpu jest połączeniem Therm line, L carnityny i chromu jak jeszcze nie jakiegoś produktu więc to jak wszystko w jednym. Ja kupię i wypróbuję ale by działało trzeba ćwiczyć a wy ćwiczycie więc nie ma problemu.
    • Gość: s.m. Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.aflofarm.pl 16.05.11, 16:29
      Ja radzę trochę poczytać. Dużo informacji znajdziesz na stronach produktowych np www.asystor.eu albo poczytaj wypowiedzi na innych forach.
      Pozdrawiam
      s.m.
    • Gość: KulejacaNadwaga Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 19:09
      Dziewczyny, ja probowalam tego i tez tak jak wile z was niewielkie efekty no bo...trzeba sie ruszac, miec drastyczna diete i nie jesc:(( Kupilam sobie amerykanski srodek actislimfa, i po tygodniu 4,5 kg w dol, moge smialo polecic, choc nie ma go w Polsce, to mozna kupic gdzies na forach i na aukcjach. naprawde warto.
    • Gość: Aśka Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 15:08
      Stosowałam przez 1,5 mca Therm line II i od 1 m-ca Therm line forte . Schudłam w 3 m-ce 15 kg . Dodatkowo trzymam dietę i ćwiczę , wyglądam i czuję się super . Same leki to za mało ale zmniejszyły apetyt i pobudzają więc ćwiczy się lekko . Mój mąż tez stosował lecz zleciał tylko 4 kg w tym czasie jak ja więc kochani bez ruszenia tyłka i dietki się nie da :)))
    • Gość: polecam Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.centertel.pl 10.08.11, 20:45
      Schudłam po dwóch tygodniach 4,3 kg po Slim Expert. Nie zmieniłam ani trybu życia ani diety. Jadłam tak jak zawsze, a lubie jeść.
      • tharna Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim 11.08.11, 11:40
        Czy te środki przypadkiem nie podnoszą temperatury ciała? :)
        • herkson Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim 17.10.11, 08:38
          Jeśli chcesz kupić ten lek to zamów go w necie - asystor slim.
          Jest taniej. Co do skuteczności to wspomaga on faktycznie odchudzanie. Siostra, która walczy z nadwagą od lat próbowała diety bez tabletek i nic to nie dało. Strasznie dziwne ;/
    • Gość: Paulina Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.04.12, 22:06
      Ja piję aqua slim na siłowni czy też w czasie jakiegoś wysiłku :)) i zaczynam brać Slim expert 30 minut przed siłownią, basenem !!!
      Są efekty !!!
      Gorąco polecam !!!
      • Gość: gola Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.tktelekom.pl 29.04.12, 20:33
        Polecam. jem jak cała moja rodzina tylko w mniejszych ilościach i co drugi dzień jazda na rowerze min. 40 min i po 10 dniach 2 kg mniej po Slim Expert. polecam
    • Gość: Aleszka Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.dmz.zamek.net.pl 03.05.12, 23:39
      Hej, ja zaczęłam dopiero brać Slim Expert z Olimpu, więc nie wiem, jak pomaga na odchudzanie, ale łączę go z codziennymi ćwiczeniami i biegami, i jedno, czego jestem pewna, to fakt, że daje mi ZDECYDOWANIE więcej energii każdego dnia. Nie rezygnuję z niczego, spędzam dzień aktywnie: sprzątam, pracuję, gotuję, spotykam się z ludźmi, a do tego- tak jak pisałam- biegam i ćwiczę, a przy tym preparacie mam energię na WSZYSTKO od rana do wieczora: bez cienia zmęczenia. Nie pijam kawy, coli i innych takich, a i tak mam na wszystko energię. Także polecam, jeśli chodzi o ułatwienia odchudzania: kiedy masz siłę i chęć, dużo łatwiej ćwiczyć i być aktywnym na co dzień:). A co do efektów odchudzania z tym preparatem, to dam znać, jak skończę opakowanie:D.
      Pozdrawiam!
    • Gość: Kobieta Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 17:14
      Nieco się uśmiałam czytając wypowiedzi poprzedniczek. Stosuję to i to, jem normalnie i chudnę! To po prostu niemożliwe. Żywa reklama??
      Stosuje asystor slim od ok. 2 tygodni. Efektów żadnych. Tyle, że czasami rano po posiłku trzeba odwiedzić toaletę:) Dokończę opakowanie i nie kupię następnego.

Pozdrawiam!
      • anittqa Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim 03.11.14, 12:02
        :-) no zgodzę się, bo cudów nie ma, asystor i inne tego typu specyfiki są przydatne, ale całej roboty za nikogo nie zrobią
    • Gość: Mała Re: Therm Line, Slim Expert, Asystor slim IP: *.multifox.pl 24.04.13, 22:24
      Zawsze sceptycznie podchodziłam do wszystkich specyfików na odchudzanie. Dwa m-ce temu zaryzykowałam i kupiłam Slim Expert Olimp. Schudłam w ciągu dwóch m-cy 6 kg. Pilnowałam się i jadłam mniej, ale częściej. Nie zmobilizowałam się do ćwiczeń, a mimo to efekt jest zadowalający. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka