Dodaj do ulubionych

Jak zrobić taki chleb help

19.09.11, 20:40
allegro.pl/sycacy-chleb-otrebowy-dukana-dieta-dukan-i1806629922.html
są podane składniki, ale nie udało mi się znaleźć podobnego przepisu,a nie powiem wygląda smakowicie ;)
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Jak zrobić taki chleb help 19.09.11, 23:41
      A sprawdzałaś przepis na chleb Klary? Jest przyszpilony.
      • sylki Re: Jak zrobić taki chleb help 20.09.11, 18:51
        Dzięki, no własnie nie sprawdziłam, a raczej spojrzałam na szybko.
        Teraz dopiero widzę,że to to samo :)
    • e-planetta sylki :) 20.09.11, 16:30
      sylki czy to Ty :) hihihi
      dzięki za link, sama mam ostatnio lenia i zjadłam ostatni chlebek Klary z zamrażalnika
      od kiedy jesteś na diecie?
      u nas się nie chwaliłam bo nie każdy rozumie, nie chciałam komentarzy :)
      • sylki Re: sylki :) 20.09.11, 18:48
        Tak to ja :D
        jestem od poniedziałku zeszłego, a w zasadzie od wtorku, bo w poniedziałekm, bardziej ściemniałam niż diete zaczynałam ;)
        Dziś mnie waga oszukała (małpa jedna) najpierw pokazała magiczne 57,8kg, po czym po godzinie (poszłam raz jeszcze bo nie wierzyłam) i waga 59,4kg ;)
        Wyrzuce wredote przez okno ;)
        Mam - 2,5 kg :) choć wiem, że to woda, ale i tak miło hehe
        • klara551 Re: sylki :) 17.10.11, 18:49
          Mój chlebek robię teraz w automacie na zakwasie żytnim i drożdżach, wychodzi pyszny. Małżonek trzyma wagę od 2 lat,więc piekę chleb.
          • ananaska007 Re: sylki :) 24.11.11, 20:55
            kochana podaj mi przepis na chlebek do automatu jesli to nie kłopot :) chodzi mi o proporcje składników :)
            • klara551 Re: sylki :) 25.11.11, 22:10
              Z przepisu na chlebek Klary weź 1/3 składników i nie ubijaj białek na pianę. Nastaw na pieczenie chleba razowego i już. Chleb na drożdżach wyrabiam na programie do wyrabiania ciast,wyciągam mieszaki i nastawiam program na pieczenie chleba razowego/potrzeba więcej czasu żeby chleb urósł/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka