Dodaj do ulubionych

Środki na odchudzanie

• oe_aquaslim Re: Środki na odchudzanie 07.10.14, 22:52
      Witam,
      sięgnijcie po AquaSlim, który zawiera składnik ułatwiający odchudzanie i utrzymanie zgrabnej sylwetki.
      W razie pytań jestem do dyspozycji
      ..................................
      Agnieszka Domańska
      Online Ekspert AquaSlim
    • oe_aquaslim Re: Środki na odchudzanie 24.10.14, 23:19
      Witam, polecam Appetite Control to nowoczesny suplement diety, którego główny składnik, glukomannan, nie tylko ułatwia bezpieczną utratę masy ciała, ale jednocześnie pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Zalecana dawka Apetite Control, która pomaga w utracie wagi to 6 kapsułek dziennie. Przy aktywności fizycznej oraz diecie efekty murowane.
      ..........................................
      Agnieszka Domańska
      Online Ekspert AquaSlim
      • zimbwa Re: Środki na odchudzanie 28.10.14, 11:59
        polecam przeczytać ten artykuł i dowiedzieć się, jak naprawdę działają środki odchudzające ageless.pl/powiedz-tabletkom-odchudzanie-przestan-wierzyc-cud-diety-zacznij-chudnac-glowa/
    • oe_aquaslim Re: Środki na odchudzanie 16.11.14, 22:50
      Witam, zapraszam na naszą stronę www.aquaslim.pl, w strefę psychologii odchudzania
      Życzę powodzenia i motywacji
      Agnieszka Domańska
      ..................................
      Online Ekspert AquaSlim
    • carolla27 Re: Środki na odchudzanie 24.11.14, 22:33
      przyznam szczerze, że ja raczej stosuje racjonalne żywienie zgodne z moim fenotypem i to jest wg. mie najlepszy środek na odchudzanie :)
      • karoli.na886 Re: Środki na odchudzanie 27.11.14, 00:03
        Wiesz co mozesz jesc, nic sie nie odklada i wszystko jest trwawione. Dobra dieta to podstawa, ale z produktow, ktore mozemy, bo inaczej mija sie z celem. Moja kolezanka byla zdziwona, ze malo je a nie chudnie. Bo jadla wszystko to, czego nie mogla
        • zimbwa Re: Środki na odchudzanie 27.11.14, 10:26
          brzmi jak bajka :D a jak sprawdzić to co można jeść, a to czego nie można? badanie na alergię się robi, czy co?
    • zimbwa Re: Środki na odchudzanie 07.01.15, 15:08
      a co sądzicie o nowej metodzie na odchudzanie, tj. dieta na podstawie badań genetycznych? jakiś czas temu trafiłam na zagraniczny artykuł na ten temat, potem poszperałam w internecie i widzę, że coraz więcej placówek oferuje takie usługi. Robią badanie ganatyczne i na podstawie wyniku mozna dopasować dietę. Tyle, że widze, że są duże rozbieżności w badanych genach - od 2-3 aż po ponad 150. Ktoś coś wie na ten temat?
    • aldo-naa Re: Środki na odchudzanie 22.01.15, 11:06
      Ja schudłam na diecie na podstawia badań na nietolerancję pokarmową i nie ćwiczyłam dodatkowo :P
      Ważne jest, żeby dietetyczka pomogła Ci ogarnąc dobrze jadłospis, bo dużo produktów odpada z diety
    • aldo-naa Re: Środki na odchudzanie 24.01.15, 11:16
      No to po krótce: w połowie października wykonałam test na nietolerancję pokarmową na 200 produktów. Okazało się, że wielu z nich nie toleruję i co gorsza, okazał się to takie podstawowe produkty, które codziennie jadłam, w tym pomidor, jajka, ser żółty, banany, masło, praktycznie wszystkie mięsaa - kurczak, wieprzowina, wołowina (nie chce mi się wszystkiego wymieniać ;) w każdym razie wiele rzeczy. Najpierw sama próbowałam ułożyć sobie dietę na podstawie badań, ale nie bardzo mi to wychodziło, więc wróciłam do dietetyczki na taki 3 miesięczny program. Ona układa mi dietę w taki sposób, żebym dostarczała wszystkie składniki odżywcze, chudła i się najadała, co ciekawe. Wiec właściwie nie chodzę głodna. po 2 miesiącach schudłam 6,5 kg :) no i najfajniejsze jest to, że jem zdrowo, nie głodząc si ę i nauczyłam się zdrowego podejścia do jedzenia i nie sprawia mi bóluu ta dieta. Po 6 miesiącach od testu niektóre produkty będę mogła wprowadzić z powrotem
    • aldo-naa Re: Środki na odchudzanie 28.01.15, 10:34
      ja nie wierzę w tego typu suplementy :) prawda jest taka, że idealną figurę można uzyskać tylko swoją ciężką praca, anie suplementami. Szkoda, że ludzie cały czas wydają kasę na takie bzdury :(
      • hawirarz1 Re: Środki na odchudzanie 12.04.16, 20:34
        dokładnie tak! ja jakiś czas temu nabrałem się na Calominal. Oczywicie efektów brak, chyba ze tych ubcznych (bol glowy, brzucha)... mocno odradzam.
    • aldo-naa Re: Środki na odchudzanie 03.02.15, 10:50
      prawda jest taka, że większość tabletek wspomagających odchudzanie ma za małą ilość danego składnika, aby w jakikolwiek sposób wspomogły ten proces. dodatkowo zamiast wyciągów są ekstrakty, która na niewiele się zdadzą. jeśli jakikolwiek środek działa, to po chwili wycofuja go ze sprzedaży, bo okazuje się, że ma szkodliwe substancję lub niedopuszczone do sprzedaży.
    • andiq16 Re: Środki na odchudzanie 18.02.15, 12:19
      o to szybciutko tyle, że po takich szybkich środkach efekt jo-jo murowany. Lepiej zdrowo i z jakimś naturalnym preparatem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka