sabinka02
03.11.12, 18:33
Jest to moje drugie podejście do Dukana. Za pierwszym razem nie przeprowadziłam 3 fazy, poprostu sama stopniowo coraz więcej grzeszyłam aż wróciłam do starych nawyków żywieniowych. Ale nie ma co wracać do tego co było. Teraz jestem na Dukanie od 24 września, schudłam 8 kg i nadal trwam chodź czasem zdarzają mi się grzeszki. Jednak przeglądając blogi z przepisami wpadłam na to by założyć także swój. Działa niezwykle motywująco, gdyż chciałabym dodawać cały czas przepisy a wiadomo trzeba ugotować, zrobić zdjęcia hehe Przepisy są inspiracją z różnych for, blogów itd jednak z moimi zdjęciami i moim opisem. Robiłam już kilka razy dania które sama wymyśliłam od podstaw i również w przyszłości takie przepisy chciałabym zamieszczać. Chciałabym się z Wami podzielić, póki co zamieściłam dwa przepisy na obiad i jedno ciasto. Fajnie byłoby jednak pisać i wiedzieć, że ktoś czyta. Serdecznie zapraszam, proszę o uwagi i pytania pod przepisami, chętnie odpowiem i przyjmę uwagi.
A co do diety, staram się dużo ruszać. Biegam i ćwiczę A6W - dziś będzie już 11 dzień hehe chciałabym zrzucić jeszcze 7 kg. Miło byłoby przejść przez to z wsparciem.
Serdecznie zapraszam na mojego motywatora sabinagotuje.blogspot.com/
Pozdrawiam !!!