Dodaj do ulubionych

Oxyshake i cheatday!

21.07.14, 18:50
Hej mam pytanie odnośnie Oxyshake w diecie oxy. Otóż, czytałam gdzieś na jakimś forum, że można sobie czasem zrobić więcej tych szejków niż wskazuje dieta, taki jakby cheatday. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej, robiłyście takie eksperymenty?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • joannov Re: Oxyshake i cheatday! 21.07.14, 19:40
      Ja jak mnie najdzie żeby coś przekąsić robię sobie dodatkowego szejka i wiem, że wiele lasek też tak robi, zawsze lepiej to niż gdybyś miała zjeść batona :P

ulkasu91 napisała:

> Hej mam pytanie odnośnie Oxyshake w diecie oxy. Otóż, czytałam gdzieś na jakimś
      > forum, że można sobie czasem zrobić więcej tych szejków niż wskazuje dieta, ta
      > ki jakby cheatday. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej, robiłyście takie ek
      > sperymenty?
      > Pozdrawiam!
      • ellen87 Re: Oxyshake i cheatday! 22.07.14, 12:27
        cześć a co to za szejk? jest dietetyczny, bez cukru?
    • zamyslonatak Re: Oxyshake i cheatday! 31.01.15, 15:25
      Cześć dziewczęta, mam pytanie również odnośnie szejka. Otóż zakupiłam sobie plan Oxy, na razie ten podstawowy (chociaż może lepszy byłby intense, jak teraz czytam). Ale mam już kilka dni za sobą i tego szejka ani widu ani słychu. Czy go dostaje każdy, czy też to zależy od wypełnionych ankiet w jakiś sposób?
      • joannov Re: Oxyshake i cheatday! 24.02.15, 19:55
        Bo oxyshake wchodzi w fazie fat burning dopiero. Wcześniej zdarzają się różne wariacje z tego co czytałam, ale w tej białkowej fazie pojawia się planowo. Na głównej stronie jak przejedziesz to jest to wyjaśnione www.dietaoxy.pl

zamyslonatak napisała:

> Cześć dziewczęta, mam pytanie również odnośnie szejka. Otóż zakupiłam sobie pla
        > n Oxy, na razie ten podstawowy (chociaż może lepszy byłby intense, jak teraz cz
        > ytam). Ale mam już kilka dni za sobą i tego szejka ani widu ani słychu. Czy go
        > dostaje każdy, czy też to zależy od wypełnionych ankiet w jakiś sposób?
        • zamyslonatak Re: Oxyshake i cheatday! 27.02.15, 13:04
          Dzięki za odpowiedź, już doszłam do tej fazy w oxy i wszystko się zgadza. Tłuszczyk naprawdę zaczyna ze mnie lecieć jak igły z choinki na trzech króli :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka